Horoscopul zilei de 11 aprilie

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi.

BERBEC

O stare de bine la gandul ca o sa revedeti o persoana draga care chiar daca nu vine azi, macar aflati cand saptamana viitoare sau la vara? Se poate sa va duceti la o nunta sau o fi alt eveniment care sa reuneasca prieteni si rude la un loc.

TAUR

Anturajul va da de inteles ca nu admite sa lipsiti de la nu stiu ce sindrofie si o sa fie nemaipomenit ca voi chiar va doriti sa va duceti acolo. O sa faceti tot ce va sta in putinta sa va vedeti cu niste oameni dragi pentru ca nu-i puteti vedea ori de cate ori v-ati dori.

Citește și
Neti si Elena
Ce-ti aduce noroc? Afla de la Neti si Elena
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

GEMENI

O sa va alegeti cu ceva frumos de pe urma unei intreceri sportive sau a prezentei voastre intr-un mediu in care va sunt apreciate calitatile. Invitatie de onoare pe undeva si o sa va felicitati ca v-ati dus, cel putin asa se pare.

RAC

Poate dati o fuga pana la prietenii la care ati promis de vreo doua saptamani ca va duceti si o sa fie toata lumea fericita. Se poate sa aflati o veste nemaipomenita: ca veti intra in posesia unui act , ca se va legaliza o situatie.

LEU

O sa profitati din plin de timpul liber, sa va duceti pe la mondenitati, sa contribuiti si cu cate ceva, cu un sfat, o impresie privind organizarea unui eveniment. Un drum, poate de-ntoarcere de pe unde ati fost plecati, o sa fie o placere. Poate o luati pe alta varianta decat cea de dus.

FECIOARA

Intalnire semnificativa. Poate fi prima vedere la fata sau prima declaratie de dragoste sau ziua logodnei, a casatoriei! De ce nu? Se poate! Se poate relua o relatie de prietenie sau de dragoste de acolo de unde "inghetase".

BALANTA

Va consultati intai cu fiinta iubita in privinta directiei in care o s-o porniti., negociati la o adica- sa ajungeti la un numitor comun. O invitatie la masa! Puteti fi gazde, puteti fi si musafiri. Numai voi stiti ce anume preferati.

SCORPION

Un raspuns afectiv pe masura sentimentelor voastre, daca nu chiar mai intens, din partea omului pe care-l iubiti. Noutati de bun augur legate de copii, ca veti deveni parinti sau ca veti lua parte la un botez, o aniversare.

SAGETATOR

Se poate sa primiti un cadou pentru casa, pentru gradina, terasa. E ceva de care chiar aveati nevoie si vi se potriveste. O intamplare fericita: sa vina pe la voi cineva care a facut, pana la urma, un efort sa ajunga sa va vedeti.

CAPRICORN

O reuniune vesela sau care sa va incheia cu un succes daca e vorba despre un meci, un spectacol, un party aniversar. Veti avea prilejul sa o cunoasteti mai bine pe acea persoana pe care o iubiti si sa aflati in ce masura sunteti compatibili.

VARSATOR

Luati parte la o ceremonie, o nunta sau poate fi doar o festivitate de premiere. E o participare emotionala acolo si va va face bine. Se poate sa va treziti cu niste rude apropiate la usa, drept pentru care incropiti un pranz oarecum festiv, ca sa fie ceva special.

PESTI

O reusita! Va faceti remarcati prin ceva la un concurs, la o aparitie in public. Atentie ca se va inmana si un premiu, o recompensa, ceva din partea casei. O sa va intalniti, probabil, intamplator cu cineva care va iubeste, va stimeaza si o avea si un cadou pentru voi. Mici bucurii azi.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Afla de la Neti Sandu care sunt previziunile astrale pentru luna aprilie
Afla de la Neti Sandu care sunt previziunile astrale pentru luna aprilie

Neti Sandu si Elena Lasconi au vorbit la videochat-ul www.stirileprotv.ro despre previziunile astrale ale lunii aprilie.

Ce-ti aduce noroc? Afla de la Neti si Elena
Ce-ti aduce noroc? Afla de la Neti si Elena

Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit care sunt elementele norocoase pentru fiecare zodie in parte, de la culoare, la zi si piatra pretioasa.

Anul divorturilor sau anul casatoriilor? Afla de la Neti!
Anul divorturilor sau anul casatoriilor? Afla de la Neti!

Timp de doi ani, Saturn traverseaza Zodia Balantei. Adica exact casa casatoriilor si a contractelor parteneriale. Asta inseamna ca se pot consolida legaturi de lunga durata prin casatorie, dar se si pot rupe relatii tensionate.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.