Horoscopul zilei de 10 septembrie

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

FECIOARA
O suma de bani, o reusita legata de rate, credite, dobanzi, scapati de greutati, datorii, vi se fac unele inlesniri, favoruri. Un contract de semnat , daca v-ati decis sa continuati munca in aceeasi formula sau semnati cu altcineva.

BALANTA
Va faceti o idee mai clara despre ce veti putea face cu activitatile comerciale, de afaceri, sa va asigurati un venit constant. Intalnire cu cineva care o sa va faca un cadou, o sa va dea o veste buna, o sa va predispuna la visare toata povestea.

SCORPION
Se pare ca s-a imbunatatit simtitor relatia sentimentala si de unde credeati ca nu va mai iesi nimic o sa se poata ajunge si la o casatorie in curand. Pot surveni unele probleme de sanatate si e de mers la doctor sau poate cineva in varsta din familie o fi bolnav.

SAGETATOR
Aveti asteptari cam mari, dar nu e cel mai bun moment pentru reconfirmarea valorii, nici sa primiti ajutor din partea prietenilor, coborati usor cu picioarele pe pamant. O confirmare din partea unor persoane tinere, care va inmaneaza un act, un obiect, ceva de care aveti nevoie.

Citește și
Puterea clanului Corduneanu. Liderul decedat al grupării a fost anchetat pentru trafic de droguri, cămătărie, trafic de persoane și acte de violență, dar condamnat doar pentru „spionarea soției”

CAPRICORN
Se detensioneaza armosfera de la slujba si o sa va simtiti in sfarsit in apele voastre, o sa va impacati cu noul regulament impus de conducere. E posibil sa incasati o suma de bani si sa va faceti o placere, dupa ce platiti intretinerea.

VARSATOR
O sa jonglati cu banii pana-i veti face sa acopere toate restantele, datoriile ca sa nu mai fiti nevoiti sa imprumutati bani de la cineva. O sa puteti iesi la plimbare, la shoping, la cinema, o sa aveti parte de o companie placuta.

PESTI
Poate reveniti asupra unei intelegeri scrise, verbale, cu cineva care emite alte pretentii fata de angajamentul pe care si l-a luat la semnarea contractului respectiv. Vi se implineste o dorinta, o sa va intalniti cu o persoana cam scumpa la vedere si o sa va puteti verifica sentimentele.

BERBEC
Convocare in biroul sefilor, al unor autoritati de la care vreti sa primiti un accept, o inlesnire, ceva fara de care nu puteti avansa cu niste treburi. O sa va puteti impaca fara sa reluati certuri mai vechi cu cineva alaturi de care vreti sa convietuiti.

TAUR
Faceti rost de bani sa cumparati ceva de care aveti mare trebuinta, poate-i faceti cuiva un cadou si nu costa putin, o sa va descurcati. O sa resimtiti mai multa caldura, afectiune, fata de o persoana la care tineati, dar n-ati mai avut ocazia sa va manifestati sentimentele.

GEMENI
O sa va ocupati si de voi sa faceti miscare, va luati un abonament la un club sportiv sau va duceti la inot, la ceva care va deconecteaza. Poate va trebui sa reluati un tratament ca sa fiti siguri ca s-a vindecat o rana, dar pentru asta trebuie mers la medic.

RAC
Se poate sa tot dati pe la service sa vedeti daca vi s-a reparat masina sau nici nu s-au apucat de treaba mecanicii, daca va grabiti, pistonati-i. O sa dati dovada de mari sacrificii pentru fiinta iubita pentru ca abia acum aveti mai mult timp si e si contextul favorabil.

LEU
Intalnire de afaceri, initiativele or sa fie bine primite de catre cei cu care lucrati, o sa se deruleze in bune conditii toata munca, sa va atingeti obiectivele. O sa revedeti un bun prieten si stabiliti cand o sa va mai puteti vedea sa continuati relatia.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele

Daca, de exemplu, Capricornii vor avea de tras in prima parte a anului si trebuie sa se inarmeze cu rabdare, Pestii, vedetele lui 2010, vor avea putine momente in care trebuie sa aiba grija ce spun sau ce decizii iau.

Recomandări
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a sărit în aer blocul din Craiova. Deflagrația a rupt pereții
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a sărit în aer blocul din Craiova. Deflagrația a rupt pereții

O persoană a murit și trei au fost rănite în explozia care a distrus un bloc din Craiova. Deflagrația a rupt pereții, iar o parte din primul etaj s-a prăbușit.  

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

Românii blocați în Dubai acuză că au fost lăsați de izbeliște de birocrații plătiți din banii tuturor. „Ne-au cam jecmănit”
Românii blocați în Dubai acuză că au fost lăsați de izbeliște de birocrații plătiți din banii tuturor. „Ne-au cam jecmănit”

Sute de români blocaţi de marţi în Dubai după inundațiile istorice care au lovit Emiratele Unite Arabe au început să sosească în țară.