Horoscopul zilei de 10.12.2010

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce-ti rezerva astrele pentru ziua de astazi.

SAGETATOR

O sa verificati niste contracte, ca sa stiti pe ce va puteti baza la anul si cum o sa rezolvati problema banilor din care trebuie sa achitati rate si facturi. Va dati intalnire cu niste prieteni, ca sa alegeti impreuna un traseu de weekend, sa plecati intr-o excursie.

CAPRICORN

Se poate sa primiti niste bani. Pot fi si inlesniri, ca sa platiti mai putin pentru ceva la care nu scadea deloc pretul si sa va fie de mare folos. E posibil sa faceti niste achizitii la pret convenabil, sa va incadrati in baremul financiar propriu-zis.

Citește și
Neti si Elena
Ce-ti aduce noroc? Afla de la Neti si Elena
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

VARSATOR

O veste buna, legata de bani sau de sanatate, fie ca veti incasa banii fara de care nu v-ati descurca, fie n-aveti motive de ingrijorare legate de sanatate. Se poate sa primiti ceva in dar si sa va bucure faptul ca persoana care face acest gest va iubeste si va apreciaza.

PESTI

E de profitat de actuala conjuctura astrala si sa va gasiti ceva nou de lucru pentru anul viitor, sa aveti de unde sa luati mai multi bani. O sa fiti invitati la un eveniment monden fie diseara, fie maine si poate aveti si o contributie la desfasurarea evenimentului cu pricina.

BERBEC

O sa fiti solicitati de catre niste oameni care nu se pot descurca fara voi si o sa va faceti timp sa va ocupati de problemele respective. Interesul poate fi si al vostru. Se fac liste cu niste premii, bonusuri, cadouri, prime si va numarati si voi printre cei castigatori.

TAUR

Ii pregatiti o surpriza cuiva de la drum lung, poate va duceti in vizita sau o chemati pe la voi in concediu. Cumva o sa faceti ca sa va vedeti. Ati putea legaliza un act si sa scapati de o tevatura, de presiunile unor oameni care nu va recunosc niste drepturi.

GEMENI

O sa faceti rost de bani, ca sa va platiti rate, datorii, sa nu ramana ceva neachitat, ca nu e de bun augur sa intrati cu datorii in noul an. S-ar putea sa beneficiati de niste greutati, de o reteta compensata, de cumparaturi fara scutiri de TVA.

RAC

Trebuie reglata o situatie contractuala. Aveti de luat semnaturi, va ntelegeti in privinta banilor pe care-i aveti de luat si apoi de dat. Sa stiti cum stati. O problema de sanatate erodeaza si trebuie sa-i veniti de hac cu medicamente, odihna si ce va mai recomanda doctorul.

LEU

Un mic efort in perioada asta, sa nu mai cheltuiti bani pe lucrurile care nu va sunt absolut necesare, sa va ajunga banii pentru sarbatori. Intalnire cu cineva alaturi de care veti petrece o seara antrenanta. Poate fi cineva care va face ochi dulci.

FECIOARA

Va intelegeti mult mai bine cu colegii si cu rudele apropiate. Poate aveti activitati comune sau, daca ati avut ceva de impartit, s-a rezolvat. Poate va duceti la doctor pentru confirmarea unui diagnostic, sa vi se spuna daca v-ati vindecat sau trebuie repetat tratamentul.

BALANTA

Pot veni mai multi bani si sa dati o raita pe la magazine sa luati o transa de cadouri, sa nu lasati totul pe ultima suta de metri. O sa vreti sa schimbati niste obiecte uzate de prin casa cu altele noi, sa va innoiti de Craciun, de Anul nou.

SCORPION

O sa rulati niste bani ca sa luati nu numai ce va e absolut necesar, ci si anumite lucruri pentru cei mici sau doar pentru voi, ca asa v-ati propus mai demult. Poate iesiti dupa program impreuna cu prietenii ca o sa faca cinste un prieten de ziua lui de nastere sau de drag.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Vibratia zilei: Este o zi in care primim atentionari!
Vibratia zilei: Este o zi in care primim atentionari!

De astazi pana pe 30 decembrie, Mercur o sa fie retrograd si ne atrage atentia asupra lucrurilor pe care le-am facut in graba, nu-s corecte sau, poate, incomplete.

Ce-ti aduce noroc? Afla de la Neti si Elena
Ce-ti aduce noroc? Afla de la Neti si Elena

Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit care sunt elementele norocoase pentru fiecare zodie in parte, de la culoare, la zi si piatra pretioasa.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.