Horoscopul zilei de 1 octombrie

01-10-2009 00:00


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

BALANTA
Vi se rezolva mai multe lucruri deodata: va primiti banii cuveniti, aflati ca nu mai trebuie intervenit pe cale cirurgicala ca sa deveniti sanatosi.

SCORPION
O sa va vina inima la loc - dupa ce va speriaserati ca fiinta iubita a dat bir cu fugitii - insa a fost ocupata cu treaba, cu scoala si acum are timp pentru relatie.

SAGETATOR
Va implicati intr-un proiect care o sa le smulga aprecieri sefilor care au cam uitat de voi, de parca ati fost invizibili - pai, sa nu se mai intimple!

CAPRICORN
Sinteti sclipitori la minte, o sa luati note mari la examen sau la scoala, in general - munca voastra, studiul, acum se vede ca n-au fost in zadar.

VARSATOR
Rulati bani ca sa platiti facturi, sa faceti piata, sa va faceti si o placere: cum ar fi sa le luati alor vostri ceva dupa care stiti ca se dau in vant...

PESTI
Dintre toate promisiunile facute una singura o sa fie implinita de catre perechea conjugala - ca nu s-a putut mai mult deocamdata - dar stiti ca mai urmeaza.

BERBEC
Sunteti pe punctul de a obtine si ultima semnatura ca sa definitivati un proiect care v-a scos peri albi - e momentul relansarii, fiti pe receptie!

TAUR
O sa puteti pune in practica o idee referitoare la activitatea de la slujba pe care vreti s-o imbunatatiti si pin-acum nu s-a putut. Azi primiti Ok-ul.

GEMENI
Puneti niste bani deoparte pentru scoala , gradinita copilului, pentru educatie si pentru conditia fizica a voastra si a copilului - va luati abonament la sala.

RAC
Va trebui - poate - sa dati niste diferente ca sa treceti de la incepatori, sa zicem, la avansati, si o sa adaugati si niste bani la taxa de inscriere.

LEU
Interesati-va la banca sa fiti cu platile la zi, sa nu care cumva sa cheltuiti banii pe altceva cind voi trebuia, in primul rind, sa achitati rata creditului.

FECIOARA
Or sa va treaca - rand pe rand supararile, sa mai respirati si voi ca destul ati indurat in ultimii doi ani, rasare soarele, in sfarsit si pe strada voastra.

VIDEO PROTVPLUS.RO