Horoscopul zilei de 1 iunie

01-06-2009 00:00


Neti Sandu

Afla aici ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi!

GEMENI
Oportunitati de a porni o afacere, de a va schimba locul de munca sau domiciliul e ceva pe care-l puteti face acum si nu trebuie sa dati cu piciorul unei astfel de sanse.

RAC
Se intrevad niste posibilitati de a mai aduce niste bani in casa - din colaborari, probabil - totul e sa alegeti varianta castigatoare.

LEU
Ar trebui sa apara niste bani si daca nu vin inseamna ca lipseste un act, cineva nu are dreptul sa vi-i dea pana nu rezolvati situatia

FECIOARA
Situatii noi cu care o sa va confruntati pe tot parcursul zilei si trebuie s-aveti prezenta de spirit sa le dati replica tuturor celor care vin numai cu pretentii la voi.

BALANTA
Ajutorul pe care-l asteptati de la o persoana de sex feminin soseste si o sa va puteti vedea de restul treburilor care, altminteri, stau pe loc.

SCORPION
Va creaza o stare de buna dispozitie prezenta celor tineri sau e o singura persoana - unii dintre voi va aflati la inceput de drum intr-o relatie si totul e numai lapte si miere.

SAGETATOR
Se-ndreapta situatia de la slujba, colegii sunt mult mai cooperanti, sefii nu va mai sfideaza - se poate sta de vorba cu ei, cu toti.

CAPRICORN
Reinnoiti abonamente, contracte, v-apucati de o activitate care sa va puna singele in miscare - faceti sport sau va orientati spre alte activitati recreative.

VARSATOR
Poate va trebui sa scoateti din propriul cont bani, daca salariul nu v-ajunge sa continuati lucrarile in casa - ca nu se mai termina santierul

PESTI
Intrevederi - ca sa negociati o angajare sau vindeti ceva si tineti la pret, o sa mai si lasati, la o adica, dar nu din start - ca e munca voastra.

BERBEC
Va luati inima-n dinti sa vorbiti cu conducerea sa modifice, acolo, la job, cate ceva incat sa faceti fata volumului de munca - sa nu va duca la epuizare.

TAUR
Dispuneti de mai multe posibilitati de a face rost de bani si trebuie pus flerul in functiune sa alegeti ce e convenabil - fie ca vorbim despre banci, credite, fie de angajare.

Sursa: Pro TV

Tags: horoscop, zodii,

VIDEO PROTVPLUS.RO