Horoscopul zilei de 1 august

×
Codul embed a fost copiat

E 1, o zi in care speranta renaste, e duminica, suntem fericiti impreuna cu cei dragi si ne straduim sa facem tot ce ne sta in putinta sa il ajutam pe cel de langa noi sa o duca mai bine, sa aiba speranta, incredere ca vom depasi impreuna dificultatile.

Cerul este oarecum mai intunecat zilele astea si de aceea e cazul sa strangem randurile si sa avem incredere ca vom reusi, daca nu singuri, macar impreuna.

Vibratia zilei este unu si reprezinta punctul de plecare intr-o cursa a sperantei: ca de maine o sa ne fie mai bine si trebuie sa ne acordam aceasta sansa.


(LEU)
Mare, munte, strand, padure, picnic, spre undeva tot o sa va-ndreptati sa petreceti cateva ore in compania alor vostri si a unor prieteni. Luati trenul, avionul si lipsiti cateva zile sa va relaxati impreuna cu fiinta iubita, sa schimbati peisajul.

(FECIOARA)
Va consultati si cu familia sa vedeti care sunt preferintele, unde-ar fi mai bine sa va duceti si daca v-ajung banii. Se poate sa faceti o achizitie pe bani multi si sa fie totusi un noroc, sa nimeriti niste reduceri, sa beneficiati de niste avantaje .

Citește și
Neti si Elena
Cum te influenteaza numarul casei in care locuiesti? Afla de la Neti Sandu
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

(BALANTA)
O reusita - luati un premiu, primiti poate ceva de valoare, un cadou, o veste cat se poate de buna, legata de suflet, de iubire. O sa treceti cu vederea o cearta mai veche si o sa-i cereti cuiva scuze, trimiteti un SMS de impacare.

(SCORPION)
Va pot veni musafiri sau luati masa impreuna cu prietenii in oras, nu e cazul sa va izolati, dimpotriva, iesiti la socializare. Va-nduioseaza gestul cuiva care se da peste cap sa va cucereasca, sa va dea de-nteles ca nu poate trai fara voi.

(SAGETATOR)
Conteaza enorm prezenta voastra la un eveniment festiv - faceti cunostinta cu cineva care va juca un rol important in viata voastra. Ati putea primi felicitari ori cine stie ce recompensa pentru faptul c-ati fost serviabili cu niste persoane.

(CAPRICORN)
Se-anunta cineva de la drum, vedeti ce aranjati, va intalniti la voi acasa ori rezervati o masa in oras - mai chemati si alti prieteni comuni sa stati la o vorba. S-ar putea sa va contacteze chiar persoana pe care doreati s-o sunati si o sa va dea de-nteles ca are nevoie de voi.

(VARSATOR)
Un eveniment cu staif, poate fi si o masa in doi, dar de pregatit. In amanunt, de la a la z, e clar ca prilejul trebuie sa fie unul special: un anunt. O sa scoateti din banii de la ciorap sa faceti cuiva un cadou, sa oferiti cuiva o excursie de o zi macar, undeva.

(PESTI)
Veti intalni oameni noi pe-acolo pe unde va vor purta pasii - daca n-aveti nici o relatie sentimentala, ar putea sa va pice cu tronc o persoana zarita la o aniversare. Tineti cu tot dinadinsul sa va revansati fata de un apropiat care s-a depasit pe el ori de cate ori voi aveati o problema.

(BERBEC)
Un mesaj, o imbratisare, ceva o sa va creasca cheful de viata, stima fata de voi insiva si o sa va treziti ca vreti o schimbare majora - sa va faceti viata mai frumoasa. Veti onora invitatia la un concert, la un spectacol, pare sa fie ceva inedit si de la care sa plecati cu idei de refacut viata - prin partile esentiale.

(TAUR)
O sa le faceti pe plac parintilor, socrilor, sunt niste oameni mjai in varsta carora vreti sa le faceti o bucurie, sa le impliniti o dorinta, ceva simplu si care va e la indemana. Credeati ca persoana la care va ganditi v-a uitat, dar gestul pe care-l face o sa va convinga de contrariu.

(GEMENI)
Sunteti impartiti in mai multe directii, prietenii va cauta, va cheama sa stati cu ei la masa ori sa faceti miscare, sa va distrati pentru ca le-ati lipsit. Se poate sa luati parte la o competitie, chiar de mai mare anvergura cu decernare de premii si se poate sa luati si un pariu.

(RAC)
O sa va respectati promisiunea facuta cuiva, de a iesi impreuna sau de a-i face o vizita pentru ca va place persoana si oricum nu sunteti genul care sa ramana cuiva datori. O nunta, un botez, picnic, aniversare, e un motiv intemeiat sa ciocnim un pahar cu cei care sunt fericiti azi, in mod special.

 

 

 

 

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
Citește și...
Afla totul despre cea mai grea perioada a anului de la Neti si Elena!
Afla totul despre cea mai grea perioada a anului de la Neti si Elena!

Neti Sandu si Elena Lasconi au explicat, in detaliu, de ce 26 iulie - 7 august este cea mai neagra perioada a anului din punct de vedere astral.

Cum te influenteaza numarul casei in care locuiesti? Afla de la Neti Sandu
Cum te influenteaza numarul casei in care locuiesti? Afla de la Neti Sandu

Neti Sandu si Elena Lasconi v-au dezvaluit cum va poate afecta numarul casei in care locuiti.

Afla totul despre compatibilitatile in numerologie de la Neti si Elena
Afla totul despre compatibilitatile in numerologie de la Neti si Elena

La videochat www.stirileprotv.ro, Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit care sunt compatibilitatile in functie de cifra de vibratie a zilei de nastere.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Cătălin Cârstoiu organizează vineri seară o conferință de presă, în care răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate şi în care ar putea face şi un anunţ referitor la prezenţa în cursa electorală.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.