Horoscopul zilei de 07.03.2009

×
Codul embed a fost copiat

Cititi mai jos ce va rezerva astrele pentru data de 7 martie 2009.

PESTI
S-ar putea sa vina un musafir de la drum, sa v-aduca un pachet de la un prieten, adica sa fie pe post de comisionar si sa fie un prilej de mare bucurie intalnirea. O sarbatoare, probabil in familie, ocricum o sa va prinda bine sa va mai dezmortiti un pic. Poate o sa dansati.

BERBEC
De obicei sunteti amatori de noi cunostinte, dar la petrecerea de diseara s-ar putea sa fiti un pic mai reticenti fata de anumite persoane si cu toate astea va simtiti bine. Poate ati promis cuiva ca-i faceti o vizita ca ati aflat ca e bolnava persoana sau nu poate sa-si gateasca pentru ca isi zugraveste casa.

TAUR
Au loc niste evenimente prin targ si va duceti, daca nu peste tot pe unde sunteti invitati, macar la aniversarea unor prieteni daca nu cumva e nunta. S-ar putea sa intrati intr-o competitie si sa aveti intr-adevar emotii ca e important pentru voi sa castigati si chiar o sa fie cu succes.

GEMENI
Invitatie de protocol, ar fi bine sa va duceti sa mai reinnodati niste relatii, prietenii, sa mai luati si voi pulsul societatii ca ati cam absentat de la mondenitati. E un indiciu de drum, puteti pleca intr-o mini excursie la niste prieteni care v-asteapta cu un gratar, la o cafea.

Citește și
Neti Sandu
Afla aici care sunt defectele zodiilor!
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

RAC
Puteti scoate si voi niste bani din buzunar, nu prea multi c-or sa contribuie si ceilalti din familie, din grupul de prieteni si o sa va distrati, iata, fara sa va cheltuiti toate rezervele. Una dintre rude are sa va ofere in dar un obiect cu valoare nu numai sentimentala, ci si financiara.

LEU
Niste oameni si-au pus mari sperante in voi ca le veti fi de ajutor intr-o situatie delicata, asa ca azi trebuie sa va duceti ca sa nu-i dezamagiti si pentru ca tineti la ei, normal. S-ar putea sa castigati un bonus, un premiu de fidelitate, ceva care sa va incurajeze sa pastrati legatura cu firma respectiva.

FECIOARA
O supriza placuta: va cauta cineva care nu numai ca vrea sa va vedeti, dar vrea sa va si invite undeva ca sa va simtiti cateva ore bine impreuna. A ramas ceva nespus, nemarturisit in relatia de doi si ar fi tocmai bun momentul pentru confesiuni.

BALANTA
Cu mare drag va vedeati pana nu mai tarziu de saptamana trecuta cu o prietena sau o ruda, voi stiti mai bine, dar s-a-ntamplat ceva si si azi preferati sa stati acasa. Ori va duceti in alta parte? O sa preferati sa gatiti voi ceva bun la cuptor decat sa mancati in oras; faceti o economie si mancati si pe saturate.

SCORPION
Faceti pregatiri c-o fi ziua de nastere a copilului sau a fratelui, a surorii mai mici. Va straduiti sa nu lipseasca nimic din ce-i place persoanei si sa-i luati si un cadou frumos. Relatia de suflet incepe sa prinda viata, sa capatati mai multa incredere in fiinta iubita si sa mergeti in continuare pe aceeasi linie.

SAGETATOR
Ca sa plecati intr-o drumetie n-aveti nevoie de cine stie ce pregatiri, bagaje, bani multi sau rezervari. Va suiti la volan si va opriti acolo unde vi se pare cel mai frumos peisaj. Faceti un pic de treaba pe-acasa, dar 2-3 ore tot iesiti pe undeva ca sa respirati aer curat si nu aer conditionat.

CAPRICORN
Hai ca puteti dizloca o suma potrivita de bani ca sa iesiti cu perechea conjugala, cu familia, cu prietenii sa mai "spalati" creierul de problemele zilnice. Desi nu erati decisi sa va duceti la nunta unor prieteni, ceva o sa intervina poate in sufletul, in constiinta voastra si-o sa va duceti.

VARSATOR
O sa faceti o tratatie in cinstea cuiva, e placerea voastra, poate nici nu-i spuneti persoanei cu pricina si o sa se bucure toata lumea care-o sa fie prezenta la festivitate. E posibil sa faceti galerie unor prieteni care joaca pe teren si va deconectati degustand o portie de arta.

Articol recomandat de sport.ro
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Citește și...
Vezi aici cum te influenteaza numarul casei tale!
Vezi aici cum te influenteaza numarul casei tale!

Neti Sandu si Elena Lasconi au dezbatut o problema importanta: cum ne influenteaza viata numarul casei sau al apartamentului in care locuim?

Afla aici care sunt defectele zodiilor!
Afla aici care sunt defectele zodiilor!

Neti Sandu si Elena Lasconi au dezbatut o problema importanta pentru toti pasionatii de astrologie: defectele zodiilor si cum pot fi ele "indulcite".

Recomandări
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România

Aeroportul Internaţional Dubai (DXB) a fost transformat într-un adevărat lac, marți, din cauza furtunii violente care a lovit orașul din Emiratele Arabe Unite.

România, ajutată de SUA să doboare dronele rusești care ne trec granița. „Există un plan cuprinzător”
România, ajutată de SUA să doboare dronele rusești care ne trec granița. „Există un plan cuprinzător”

Asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de stat american, James O'Brien, a declarat, marţi, că SUA lucrează cu România în ceea ce priveşte ameninţările venite în contextul războiului din Ucraina.  

Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau
Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau

Creşterea numărului incidentelor militare, atacuri cibernetice de sorginte rusă, posibilitatea infiltrării serviciilor secrete ruse în rândul refugiaţilor ucraineni, printre riscurile determinate de continuarea conflictului dintre Rusia şi Ucraina.