Horoscopul zilei de 01.10.2010

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

BALANTA

Sanse mari sa definitivati situatia, sa va recapatati bani sau bunuri pentru care va luptati de un an sau de peste 29 de ani. Azi vi se face dreptate. Intalnire cu cineva care va poate aduce o veste cat se poate de buna sau va e de ajuns prezenta acelei persoane.

SCORPION

O sa intruniti conditiile unei angajari sau vi se implineste alta dorinta si s-ar putea sa aflati cine s-a tot impotrivit semnarii unei cereri de-a voastre. O sa aflati ce tratament aveti de urmat dupa ce o sa faceti o serie de investigatii si vi se pune un diagnostic.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

SAGETATOR

Va aflati sub aripa protectoare a sefilor care apreciaza in sfarsit felul in care va achitati de toate responsabilitatile. Au loc diverse mondenitati prin oras la care o sa luati si voi parte si-o sa va integrati usor, usor intr-un mediu diferit.

CAPRICORN

Ati putea obtine o functie noua, vi se poate da OK-ul pentru un proiect in care credeti cu toata forta si la care, probabil, vor pune umarul si altii. Intalnire cu cineva care o sa va raspunda la acele intrebari ...nepuse...ca n-ati avut curaj sa i le adresati si o sa fie perfect.

VARSATOR

Veti avansa cu niste acte pe care le mai aveti de trecut printr-o ultima etapa si-o sa reglati situatia financiara sau pe cea legata de patrimoniu. Puteti trece pe la niste rude care locuiesc in alta localitate si sa ramaneti cateva zile c-o fi vreo aniversare.

PESTI

Vesti si bune si mai putin grozave - dar o sa stiti cum sa va bucurati, sa vedeti partea plina a paharului si sa depasiti momentele de tristete. Cu banii stransi i-ati putea trimite macar pe copii intr-o excursie sau la rudele de prin alte localitati montane, sa stea la aer, sa se recreeze.

BERBEC

Pot interveni ceva urgente la serviciu si sa va descurcati daca-i convingeti pe cativa colegi sa se implice si ei si sa terminati mai repede. O sa dati banii pe tot felul de lucruri de care nu aveti -musai- nevoie. Temperati-va , totusi, apetitul pentru shopping!

TAUR

Sunteti constienti ca nu puteti multumi pe toata lumea. Un lucru bun, facut cu dichis nu se poate sa nu fie macar spre folosul vostru sau al celor pentru care-l faceti! Ca nu va multumesc, asta e altceva. Poate reusiti in timpul liber sa va intalniti cu niste colegi de breasla, sa lucrati la ceva, sa fie o activitate, o practica de relas.

GEMENI

Ati putea face rost de niste bani si sa va platiti ce se poate din ei: o factura, doua, sa mai scapati de grijile acestea legate de datorii. V-ati putea cumpara bilet de avion, de tren, oricum, de plecat pe undeva, nu conteaza cand o fi rezervarea, plata sa se faca acum.

RAC

O zi cu program incarcat! O  sa fie alergatura, pentru ca poate ati lasat multe treburi pentru astazi, nu neaparat pentru ca asa ati vrut, ci ca asa s-a nimerit. Puteti semna un act de vanzare- cumparare, de donatie, de administrare a averii, sa dati cuiva o procura -diverse- legate de imobiliare.

LEU

Se poate rezolva o problema scriptica, sa luati un examen, sa absolviti niste cursuri si sa va apucati de altele, se legalizeaza niste acte. O sa cheltuiti niste bani de dragul copiilor, al nepotilor. O sa vedeti voi dupa aceea cum ii puneti la loc.

FECIOARA

O instiintare ca vi s-a aprobat o cerere! Ar trebui sa va prezentati la noul loc de munca sau la casierie, sa va luati banii. Se poate sa fi uitat de plata unei facturi. Nu e ceva care sa va dea bugetul peste cap, dar va scoate banii cu forta din buzunar.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Afla totul despre compatibilitatile in numerologie de la Neti si Elena
Afla totul despre compatibilitatile in numerologie de la Neti si Elena

La videochat www.stirileprotv.ro, Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit care sunt compatibilitatile in functie de cifra de vibratie a zilei de nastere.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.