Horoscopul zilei - 30 mai

×
Codul embed a fost copiat

Adevarul iese la iveala astazi. Se deschide cutia Pandorei.Pentru inceput sa fim deschisi, sa nu ne eschivam de la o discutie ochi in ochi cu cineva care a tainuit un lucru.

In principiu, sa fim pregatiti sa facem fata unor marturisiri care chiar daca sunt mai dureroase, ne vor elibera si pe noi, dar si pe cei care le-au tinut sub tacere si in felul acesta se "sparge" un ghinion.
 

(GEMENI)
Veti simti nevoia sa revedeti o persoana anume ca sa discutati pe indelete despre un eveniment petrecut cu ceva timp in urma si sa aflati un adevar. O sa scoateti fara regrete banii de la pusculita sa le luati alor vostri ce isi doresc, sa-i vedeti fericiti.

(RAC)
Sanse mari de a va impaca in cursul zilei de azi cu persoana de care sunteti inca atasati sufleteste si daca nu va grabiti o s-o pierdeti. Va dati intalnire cu cineva de la care asteptati un raspuns si toata povestea asta va da frisoane.

(LEU)
O sa faceti niste km pana la prietenii sau rudele de prin alte zone, sa stati la masa, o fi si un prilej festiv, dar nu neaparat. Importanta e revederea. Se poate sa primiti ceva in dar si sa apreciati faptul ca persoana cu pricina a retinut sau a intuit ca va place.

Citește și
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

(FECIOARA)
Le-ati ramas datori unor oameni sau unei singure persoane cu o explicatie si va avea un efect eliberator asupra voastra, conversatia cu acea persoana. O sa faceti cunostinta cu cineva de care o sa va simtiti tot mai atrasi pe zi ce trece - aviz celor singuri.

(BALANTA)
Puteti primi un cadou pentru casa ori pentru gradina, fie ca dati o masa la voi acasa, faceti un gratar, fie va treziti cu niste musafiri care v-au dus dosarul. Flerul nu va insala, o sa va convingeti de asta, daca iesiti mai des pe afara o sa va largiti cercul de prieteni.

(SCORPION)
In mod surprinzator, parca la tot pasul dati de cineva interesat sa va cunoasca, sa legati o prietenie, daca nu chiar mai mult, o relatie sentimentala. O sa va lasati antrenati intr-o competitie sportiva sa-i incurajati din tribune pe cei de pe teren sau intrati si voi in joc.

(SAGETATOR)
Veti contribui, poate, nu numai cu bani, ci si cu idei, mana de lucru la bunul mers al unei petreceri, sa fie si frumoasa si toata lumea multumita. Aveti de unde alege: invitatiile de mers in vizita curg, va puteti imparti in asa fel ziua incat sa ajungeti pe la fiecare.

(CAPRICORN)
O zi foarte importanta pentru voi, in mod special. Are loc o intalnire intre patru ochi, o declaratie de dragoste, o dezvinovatire ca n-ati gresit cu nimic, ceva de genul asta. O vaga banuiala, in privinta unei persoane care sufera in tacere- pentru voi - se confirma pana la sfarsitul zilei.

(VARSATOR)
Cei din jurul vostru se ingrijesc sa nu va lipseasca nimic, sa ramaneti cu zambetul pe buze, sa alungati toate apasarile, stresul din cursul saptamanii. Reuniune de familie, in care predomina partea feminina, stati la taclale, degustati si niste bunatati, o sa va remontati.

(PESTI)
O reusita in colectivitate. Echipa din care faceti parte poate castiga un titlu, un premiu, oricat de mic, dar sa conteze enorm pentru moralul vostru. Un raspuns afectiv de la cineva care e pe aceeasi lungime de unda cu voi si poate reusiti sa mentineti atmosfera.

(BERBEC)
In cel mai rau caz o sa acceptati postura de gazde pentru ca voua va place sa iesiti, sa vorbiti cu unul, cu altul, sa nu stati acasa in week-end. O sa luati parte la un eveniment monden, o aniversare, o cununie religioasa, ceva care o sa trezeasca vii emotii in sufletul vostru.

(TAUR)
O veste, speram ca foarte buna de la cineva aflat la mare distanta si cu care s-ar parea ca o sa va vedeti in curand - poate are legatura cu vacanta, va duceti acolo. Se pare ca va lasati convinsi de o persoana tanara sa dati o fuga pana la niste prieteni e locuiesc in alta localitate.

 

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Jupiter intra in Berbec 3 luni! Afla cum te afecteaza de la Neti si Elena
Jupiter intra in Berbec 3 luni! Afla cum te afecteaza de la Neti si Elena

Anul acesta avem parte de un fenomen mai rar intalnit din punct de vedere astrologic: Jupiter, marele benefic, pleaca din Pesti, unde a intrat de la inceputul anului, si intra in Berbec.

Recomandări
Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu
Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu

După două luni de căutări și încă una în care au făcut campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, liderii PNL și PSD au anulat toate planurile comune pentru Primăria generală a Capitalei. 

În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

România are cea mai mică rată de imunizare împotriva HPV din UE, deși vaccinul e gratuit pentru fete și băieți
România are cea mai mică rată de imunizare împotriva HPV din UE, deși vaccinul e gratuit pentru fete și băieți

Dacă păstram ritmul actual vom avea nevoie de cel puțin 50 de ani de acum înainte pentru ca România să atingă rata de imunizare împotriva infecției cu HPV, recomandată de Organizația Mondială a Sănătății.