Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2010


Ultimul update: Luni 07 Mai 2012 08:57
Data publicarii: Luni 11 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Horoscop
Neti Sandu

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi!

CAPRICORN

O bucurie, un cadou, o revedere pe care v-o doreati si de care se leaga toate sperantele voastre de viata in doi, de relatie sentimentala.

VARSATOR

Vi se confirma niste asteptari, primiti un rezultat favorabil de la un laborator de analize medicale, de la un avocat sau de la banca - o pasuire ceva.

PESTI

In colectivitate undeva, un succes. Veti atrage atentia asupra voastra cu ceea ce faceti sau spuneti, spre beneficiul altora. E o activitate de grup.

BERBEC

Din niste fonduri banesti suplimentare o sa vi se dea o suma de bani, compensatie, pentru ca nu vi s-or fi dat prima, bonuri valorice, cadouri in valoare de...

TAUR

E foarte posibil sa vi se aprobe o cerere si sa puteti avansa cu demersurile care stau pe loc din decembrie. Poate fi legata de invatamant, pentru unii dintre voi.

GEMENI

Va intra bani: poate fi salariul, poate fi ceva de anul trecut, in completarea salariului. E ceva binevenit oricum si o sa faceti ce credeti de cuviinta cu ei, dar n-o sa-i cheltuiti pe toti.

RAC

O definitivare: abia acum vi se da OK-ul pentru ceva pe care l-ati cerut cu mai mult timp in urma si o sa fie o bucurie, poate si pentru toti ai vostri.

LEU

Pare sa fie o atmosfera mai buna nu numai la serviciu ci si acasa, si-atunci, automat, o sa vi se schimbe si starea voastra de spirit in bine!

FECIOARA

O sa vi se inmaneze o legitimatie, vi se face probabil vreun discount la cumparaturi. Parca v-ati bucura de un regim preferential.

BALANTA

Veti face rost de suma de bani necesara ca sa cumparati o aparatura electrocasnica ori vreun corp de mobilier. Daca nu v-ajung totusi banii o sa le luati in rate.

SCORPION

Posibil bani, cadou, mesaj incurajator, se intampla ceva care sa va placa si sa va creeze un alt orizont de asteptare, pentru ca vedeti ca niste lucruri devin posibile.

SAGETATOR

O sa primiti un cadou, poate fi datoria pe care tebuia sa v-o dea inapoi acum cateva luni cineva, sau o sa revedeti o persoana scumpa la vedere. Bucurii azi.

Sursa: Pro TV

Tags: horoscop,

Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2010
Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2010!
Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2010!
Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2010!
Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2010!
VIDEO PROTVPLUS.RO