Berbecii fac fata unor situatii neprevazute.Vezi ce-ti rezerva tie astrele!

×
Codul embed a fost copiat

Astazi, suntem sub semnul eclipsei totale de luna, asa ca, indiferent ce zodie sutem, trebuie sa fim cu mare bagare de seama ca sa nu avem probleme.

CAPRICORN

Se poate sa fiti constransi sa luati o decizie si, daca este asa, analizati in profunzime ca sa nu va lasati luati de val, de o stare de moment. Se poate pronunta o sentinta judecatoreasca pe care o puteti ataca dupa aceea in instanta, daca nu corespunde dorintelor voastre.

VARSATOR

Inca mai aveti de facut niste plati, in timp ce voi asteptati, de fapt, sa va intre bani. Mai dati un telefon, mai faceti putine valuri, ca sa va luati banii. O problema de familie trebuie rezolvata. Tot astazi, e vorba fie despre mers la doctor, fie doar la farmacie, sa va luati medicamentele obligatorii.

Citește și
Neti si Elena
Afla de la Neti care e corespondentul numerologic al numelui tau!
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

PESTI

Beneficiati de sustinere din partea lui Jupiter si o sa va terminati treburile la timp. O sa incasati si banii si o sa vi se dea voie sa plecati in concediu. Se poate amana un spectacol, o petrecere pe care le pregatiti cine stie de cand si trebuie sa schimbati ritmul.

BERBEC

Intervin tot felul de situatii neprevazute si trebuie sa fiti pe faza, sa tineti pasul cu evenimentele, sa nu ramaneti cu vreo restanta pe anul viitor. Niste oameni incearca sa-si respecte niste promisiuni, dar vor mai fi si unele mici abateri de la angajamentele facute.

TAUR

Suport moral din partea unei persoane de sex feminin si astfel o sa treceti mai usor peste unele dificultati. Scutiti timp si energie pentru ca preia persoana respectiva tot greul. De la drum, o veste buna ca vine cineva de care va e dor si sunteti nerabdatori sa ajunga odata.

GEMENI

O decizie referitoare la un contract, la niste bani de luat si apoi de dat. Poate are legatura cu banca. Poate ati cerut o amanare si insistati ca aveti sanse! Poate va programati la inceputul lui ianuarie la doctor pentru niste analize. Deocamdata luati un tratament de intretinere.

RAC

Se poate razgandi cineva care s-a oferit sa va ajute, sa va imprumute bani, sa puna o vorba buna la cineva la care voi nu aveti permis de libera trecere. Trebuie sa mai lasati de la voi daca vreti sa va impacati cu fiinta iubita, sa fiti maleabili, toleranti, intelegatori.

LEU

Un volum mare de munca la serviciu, acasa sunteti luati de odihniti- nu va lasati pagubasi- mai e putin si le dati gata pe toate. O sa fiti invingatori. Trebuie sa scapati de grija ratelor la banca, drept pentru care va duceti pana acolo si lamuriti toata povestea. Solutii veti gasi!

FECIOARA

Veti depune ceva eforturi ca sa-i trimiteti pe copii intr-o tabara, intr-o excursie. Poate va duceti si voi pentru siguranta si o sa fiti multumiti la capatul acestor eforturi. Se poate sa vina cineva, poate vreun nepot de la drum zilele astea si sa locuiasca la voi fie de Craciun, fie de Anul Nou.

BALANTA

O sa va schimbati o piesa, doua de mobilier - pentru asta poate ati strans bani- vreti sa va puneti casa la punct asa cum faceti de obicei de sarbatori. Trebuie sa aveti grija de sanatatea voastra si de a celor din familie, sa nu fie nimeni bolnav.

SCORPION

Verificati-va masina, duceti-o in service, sa va puneti cauciucuri de iarna, ca sa nu aveti probleme pe drum. O sa va dati intalnire cu niste colegi de breasla sa alcatuiti un program comun. Poate faceti o serbare, o petrecere la job.

SAGETATOR

Bagati mana adanc in buzunar ca o sa coste mult ce aveti de cumparat. Poate ati lasat totul pe ultima suta de metri, desi nu sunteti genul. Poate primiti confirmarea de prelungire a unui contract, de unde pana acum nu se stia nimic sigur.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Vibratia zilei: Eclipsa totala de Luna - atentie marita!
Vibratia zilei: Eclipsa totala de Luna - atentie marita!

Avem Luna plina, adica Soarele este fata in fata cu Luna si acopera total discul lunar, astfel incat nu razbate pana la noi nici un fir de energie yin, adica energia Lunii.

Afla de la Neti care e corespondentul numerologic al numelui tau!
Afla de la Neti care e corespondentul numerologic al numelui tau!

Neti Sandu si Elena Lasconi va asteapta la videochat pe www.stirileprotv.ro cu o tema extrem de interesanta: corespondentul in cifre al numelui fiecaruia.

Relatii cu scantei in ultimele trei luni ale lui 2010!
Relatii cu scantei in ultimele trei luni ale lui 2010!

Neti Sandu si Elena Lasconi au vorbit despre influenta astrelor asupra relatiilor de cuplu in ultimele trei luni ale anului 2010.

Cat de compatibili sunteti? Afla de la Neti si Elena Lasconi!
Cat de compatibili sunteti? Afla de la Neti si Elena Lasconi!

Neti Sandu si Elena Lasconi va asteapta sa aflati cat de compatibili sunteti cu partenerii de viata.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.