Berbecii ar putea primi azi un premiu! Vezi ce-ti rezerva tie astrele

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

CAPRICORN
O sa va treaca niste bani prin mana si s-ar putea sa va si ramana ceva maruntis de buzunar sa iesiti cu o persoana apropiata la o cafea. Se poate sa treaca niste prieteni pe la voi, in vizita, ati avea vreun Ion in familie sau pe voi va cheama  Ion, Ioana.

VARSATOR
O stare de spirit de zile mari, va e dor de cineva si sunati sa va dati intalnire, sunteti in stare sa treceti peste orice suparare, cearta, in sufletul vostru e iubire. O sa primiti ceva in dar, nu e obligatoriu sa fie ziua voastra de nastere sau de nume, e de ajuns sa-i fiti cuiva drag, draga.

PESTI
Vi se pregateste ceva, o avansare, o marire de salariu, poate veti deveni sefi de departament, de colectiv, responsabili de tura, sa aveti o functie. O iesire in lume, o fi un spectacol, o reuniune cu colegi de breasla, ceva la care v-ar face bine sa ajungeti.

BERBEC
Se poate sa petreceti pana seara tarziu undeva in calitate de invitati speciali si o sa pastrati legatura cu acei oameni, ca poate veti incropi de-o afacere. Vi se poate inmana un pemiu sau doar un cadou, sa vi se faca o reducere la cumparaturi, ceva deosebit, oricum.

Citește și
Confidentul lui Putin spune că Ungaria va lua Transilvania, dacă Trump câștigă alegerile în SUA

TAUR
Noutati legate de un examen, de o lucrare pe care urmeaza s-o predati, se pot amana treburile care tin de scoala si s-ar putea sa fie o veste buna. Se poate sa intervina ceva si sa nu mai plecati in ziua stabilita la drum, sa trebuiasca sa va schimbati biletele.

GEMENI
Se poate sa reluati o activitate din particular si sa va mentineti in mare forma, ca nu va place sa stati degeaba, asta va demobilizeaza. Poate e de ajuns sa dati un telefon la banca si problema voastra se rezolva, adica se va gasi o solutie la care voi nu v-ati gandit.

RAC
Poate faceti o tratatie la voi acasa ori, ca sa nu faceti deranj, rezervati o masa la un restaurant sa va intalniti cu familia, cu rudele, ca e sarbatoare. Invitatie de nerefuzat, o sa revedeti niste oameni dragi, o sa fie o atmosfera cat se poate de buna,  n-o sa regretati ca v-ati dus.

LEU
O revedere emotionanta pana la lacrimi de fericire. Poate vine cineva pe care nu l-ati mai vazut de mult sau va spune ceva care va stoarce de lacrimi. O sa primiti un raspuns de la sefi, ramane sa vedeti daca sunteti de acord cu deciziile lor.

FECIOARA
O masa mare in familie, poate fi si la altcineva acasa, e o atmosfera vesela, e bucurie in suflet si-o sa gasiti resurse interioare sa rezolvati toate treburile restante. Cu o mana luati si cu alta dati bani, una peste alta o sa va descurcati cu ajutorul persoanelor apropiate.

BALANTA
Va molipsiti cu o stare de exuberanta de la cineva care va suna, o sa va si vedeti, are loc o reuniune de ziua onomastica a cuiva si o sa va distrati. Un castig sufletesc, poate cele cateva cuvinte ale unui mesaj o sa stearga toata supararea peste care nu credeati ca o sa mai treceti.

SCORPION
Faceti iarasi pregatiri, poate ven niste invitati pe la voi si o sa vreti sa-i dati gata cu niste mancaruri mai speciale, pentru ca sunt oameni care pentru voi inseamna mult. Se rezolva in mod miraculos o problema de sanatate a voastra sau a altcuiva din familie, dintre apropiati.

SAGETATOR
Un grup de prieteni lanseaza invitatia la o cafea, un fursec, sarbatoriti pe cineva, e rost de distractie, de petrecut buna parte din timp impreuna. Va mai ganditi daca o sa continuati o colaborare sau un contract cu carte de munca, in sfera profesionala apar schimbari.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Declarația momentului: ”Simona Halep rămâne suspendată pentru dopaj!”
NEWS ALERT Declarația momentului: ”Simona Halep rămâne suspendată pentru dopaj!”
Citește și...
Afla totul despre numerele maestre si influenta lor de la Neti si Elena!
Afla totul despre numerele maestre si influenta lor de la Neti si Elena!

La videochat pe www.stirileprotv.ro, Neti Sandu si Elena Lasconi au vorbit despre importanta si influenta numerelor maestre asupra destinului celui care le are in componenta datei de nastere.

Recomandări
VIDEO. Joe Biden i-a mulțumit lui Klaus Iohannis la Casa Albă: ”Ați depășit orice așteptări”
VIDEO. Joe Biden i-a mulțumit lui Klaus Iohannis la Casa Albă: ”Ați depășit orice așteptări”

Președintele Klaus Iohannis a fost primit la Casa Albă de președintele american, Joe Biden, într-o vizită care marchează 20 de ani de când România a aderat la NATO.  

Ce jura Putin la învestirea sa ca președinte, în 2000. A promis să „păstreze și să dezvolte democrația”
Ce jura Putin la învestirea sa ca președinte, în 2000. A promis să „păstreze și să dezvolte democrația”

Vladimir Putin a depus jurământul ca președinte al Federației Ruse. Și-a început, astfel, cel de al cincilea mandat, într-un moment în care pare tot mai sigur de victoria de pe frontul din Ucraina.

Klaus Iohannis a discutat cu Joe Biden despre candidatura sa la NATO: Am decis să continuăm dialogul
Klaus Iohannis a discutat cu Joe Biden despre candidatura sa la NATO: Am decis să continuăm dialogul

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că a abordat, în cadrul întrevederii avute la Casa Albă cu preşedintele Joe Biden, şi subiectul candidaturii sale la şefia Alianţei Nord-Atlantice.