Balantele primesc o suma de bani. Vezi ce-ti rezerva astrele

22-03-2011 07:41


Astrele ne rezerva astazi o zi lejera, in care ne putem lua o pauza de ... agitatie. Ne limpezim gandurile, tragem aer in piept si mergem mai departe, vazandu-ne fiecare de interesele lui.

VIBRATIA ZILEI

Dupa ce ne relaxam, ne adunam toate resursele ca sa incepem proiecte noi, sa ne organizam, incet, incet, fara graba, viata, asa cum ne-o dorim.

Vibratia zilei este 4 si n-ar trebui sa ne fie indiferent ce se intampla cu fiecare dintre membrii familiei.

BERBEC

Un castig, o reusita, o rezolvare dupa indelungi asteptari. O sa puteti avansa cu demersurile, ca sa capatati la o adica si o noua functie. E posibil sa incasati niste bani de la serviciu: poate fi salariul sau un rest de plata, un supliment, bonuri valorice.

TAUR

Sperantele renasc. Sunt lucruri la care visati de o groaza de timp si acum intruniti conditiile ca sa luati un credit si ca atare, casa ori masina. Intalnire de suflet: va alegeti o destinatie pentru weekend poate sa plecati, sa fiti numai voi doi.

GEMENI

Ar fi posibil sa va gasiti ceva de lucru in particular si sa va rotunjiti veniturile, sa aveti din ce va achita ratele, facturile lunar. Sefii va vor propune o postura care s-ar putea sa va intereseze, mai ales daca urmariti sa urcati in grad.

RAC

Completati formalitati de plecat la munca in strainatate sau sa invatati - pentru asta e musai sa treceti prin niste etape - sa primiti apoi ok-ul final. Va parvin niste bani de pe urma unor afaceri particulare si o sa gasiti in continuare clienti, cumparatori, admiratori.

LEU

Ati putea dezvolta o afacere cu un partener de peste granite si sa ia amploare in urmatoarele luni, sa apara castiguri consistente. In relatia de cuplu toate bune si frumoase, oricum mult mai bine decat pana acum.

FECIOARA

O sa aveti castig de cauza la proces sau in orice alta situatie in care trebuia sa dovediti ca aveti dreptate: castig moral, material. Se poate sa dati pe la notar, sa perfectati niste acte, sa rezolvati o problema si cu banca pana diseara.

BALANTA

Va consultati cu angajatorii, cu sponsorii sa vedeti daca o sa aveti sanse cu noul proiect, sa stiti pe ce puteti conta si care sunt impedimentele. Se contureaza o suma de bani: o fi salariul sau partenerul de viata aduce mai multi bani decat de obicei in casa.

SCORPION

O veste buna, o prezenta placuta, un deznodamant fericit in cazul unui casting sau, daca veti sustine un examen, o sa fie un succes. Vi se pot returna acei bani pe care n-au avut sefii de unde sa vi-i dea la momentul potrivit, dar acum s-au gasit.

SAGETATOR

Ati putea castiga un proces de custodie a copiilor, sa primiti o pensie alimentara sau una de urmas, ceva - un drept care pana acum v-a fost refuzat. Se apropie un moment cheie, in care sa va refaceti viata sentimentala si sa deveniti parinti, daca va doriti acest lucru.

CAPRICORN

Va trebui sa gasiti o solutie cu masina care necesita niste reparatii, s-o duceti in service ori sa rugati un prieten sa se ocupe de ea daca n-aveti bani. Puteti aduce un plus de culoare, de modernism in locuinta, va luati mobila noua sau perdele, draperii, televizor nou.

VARSATOR

S-ar putea sa cheltuiti mai multi bani decat v-ati propus pentru ca s-or fi scumpit lucrurile pe care-ati fi vrut sa le cumparati si o sa depasiti bugetul. O activitate de grup care sa va solicite intr-adevar, dar de pe urma careia o s-aveti de castigat prestigiu si bani.

PESTI

O sa prelungiti un contract sau sa lucrati in alta formula, sa va asigurati un venit consistent sa nu duceti grija zilei de maine, ba chiar sa va permiteti si mici placeri. Poate va tenteaza sa plecati cu niste prieteni fie in weekend, fie altadata, intr-o excursie sa va deconectati.

VIDEO PROTVPLUS.RO