Balantele au parte de o intalnire epocala. Vezi ce-ti rezerva astrele

×
Codul embed a fost copiat

Este o zi in care primim vesti importante.

BERBEC

Eveniment foarte important: poate se scrie o noua fila a povestii voastre de dragoste, va veti casatori sau ati devenit parinti sau urmeaza sa. Se poate sa faceti o achizitie de marca, sa luati in rate ceva, o mobila, un televizor, aer conditionat.

 

TAUR

Citește și
Neti si Elena
Cum stam cu sanatatea in 2011? Afla de la Neti si Elena
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Se observa o bucurie a revederii cuiva drag, dupa o lunga absenta, dupa un dor nebun si o sa va refaceti echilibrul sufletesc. De sanatate trebuie sa aveti grija, sa nu exagerati cu munca fizica, sa va menajati zilele astea.

 

GEMENI

Distractie, faceti miscare, o sa onorati toate invitatiile in societate, o sa faceti noi cunostinte si o sa simtiti un reviriment emotional. O surpriza cat se poate de placuta la auzul unei vesti. Poate prezenta cuiva o sa va rascoleasca frumos, pe dinauntru.

 

RAC

O aparitie pe scena mondena: va duceti la un spectacol, o festivitate de premiere si se poate sa luati si voi un premiu, o mentiune, niste aplauze. Se poate sa luati parte la un eveniment sportiv, artistic si sa treceti prin niste emotii serioase, ca vreti sa castigati.

 

LEU

Va puteti duce incotro va pofteste inimioara. Segmentul deplasarii are unda verde si aveti si chef de asa ceva. Deci, la drum! Poate-i chemati pe niste prieteni de prin alta zona geografica pe la voi la un gratar fie si cu vegetale, de post, ca s-a deschis sezonul de gratare, nu.

 

FECIOARA

O rascolire de bani in cont. E vanzoleala mare in dreptul banilor poate pentru ca sunteti invitati de onoare la o petrecere si n-o sa ajungeti acolo cu mana goala. Se poate sa primiti ceva in dar, un obiect pe care vi-l doreati de mult sau poate fi o mare surpriza placuta.

 

BALANTA

O intalnire-epocala! De-aici incolo viata voastra va fi asa cum ati visat. Pare sa aiba legatura cu perechea de suflet. Se poate sa faceti cunostinta cu cineva care va lucra cot la cot cu voi ca sa puneti pe roate o afacere.

 

SCORPION

O reusita in familie: se impaca niste rude cu altele sau se insanatoseste cineva care va tinuse de o vreme cu sufletul la gura. O zi aniversara, o bucurie in familie si cu niscaiva prieteni, o sa dati o petrecere de toata frumusetea.

 

SAGETATOR

Un castig in plan afectiv. Vi se implinesc niste asteptari, ca vine fiinta iubita sau ca va declara iubire vesnica. Se poate sa va numarati printre castigatorii unui concurs, sa atrageti privirile prin felul in care aratati si cate si mai cate.

 

CAPRICORN

Se poate sa vi se faca un discount la cazare sau sa primiti ceva gratis cu ocazia unei excursii, fie ea si foarte aproape de orasul vostru. Daca sunteti prinsi cu treaba pe-acasa, le lansati invitatia unor prieteni sa treaca pe la voi, la o cafea.

 

VARSATOR

O sa luati parte la pregatirile unui mega-party. Poate asta va e jobul sau e la voi acasa ori e al familiei voastre. E cu implicare, oricum. Se poate sa va duceti la un concert, la un eveniment cultural si sa aveti un cuvant de spus in public.

 

PESTI

Aniversare, cununie civila. Se observa o cheltuiala, dar o sa va distrati ca atmosfera o sa fie de nota zece. Se simte un suflu de prospetime: o fi mult tineret. Se poate sa primiti inapoi niste bani, o datorie mai veche si sa va vina inima la loc, ca va luaserati gandul de la ei.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
Citește și...
Cum te afecteaza ascendentul? Afla de la Neti si Elena
Cum te afecteaza ascendentul? Afla de la Neti si Elena

La videochatul www.stirileprotv.ro Neti Sandu si Elena Lasconi au vorbit despre cum ne influenteaza ascendentul zodiei noastre.

Cum stam cu sanatatea in 2011? Afla de la Neti si Elena
Cum stam cu sanatatea in 2011? Afla de la Neti si Elena

Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit la videochat pe www.stirileprotv.ro ce ne rezerva astrele din punct de vedere al sanatatii pentru 2011.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Cătălin Cârstoiu organizează vineri seară o conferință de presă, în care răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate şi în care ar putea face şi un anunţ referitor la prezenţa în cursa electorală.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.