Balantele au o zi memorabila in plan sentimental. Ce-ti rezerva astrele

06-04-2011 07:52


Astrele ne rezerva astazi o asociere fericita intre Soare si Jupiter, planeta norocului si ne asteptam ca lucrurile pe care ni le dorim sa ni se si intample. Prin urmare, putem avea tot felul de visuri care pana mai ieri ni se pareau imposibile.

VIBRATIA ZILEI

Este o zi a castigurilor. O sa ne trezim cu o minune, daca nu cu mai multe. Vibratia zilei este 6 si norocul se extinde asupra familiei, adica armonia va reveni printre cei ai casei.

BERBEC

O reusita, un castig banesc, o achizitie scumpa, o afacere pentru care ati semnat pe bani frumosi. E ceva care o sa va incante. Noutati legate de viata in doi, fixati logodna, casatoria sau aveti de pregatit un botez.

TAUR

Va dati intalnire cu cineva de care depinde un proiect la care lucrati: poate e sponsorul care va da niste bani sau beneficiarul. Se poate sa primiti ceva in dar, sa vi se multumeasca pentru eforturi, sacrificii, sa vi se acorde o recompensa.

GEMENI

O sa va puneti de acord cu coechipierii de afaceri in privinta banilor, a orelor de munca. Se stabilesc anumite reguli pe care sa le respectati. Se pare ca ati gasit deja o activitate cu care sa va umpleti timpul liber si sa va destindeti, sa va relaxati.

RAC

Ramane in continuare sa va hotarati daca acceptati o functie de conducere sau preferati acelasi con de umbra, sa fiti in plan secund. O sa primiti un calificativ de top la examen, la vreo lucrare pentru scoala, pentru cursuri de specializare.

LEU

Poate va cautati de lucru. Aplicati pentru strainatate pentru ca e posibil sa obtineti si o bursa de studii daca stapaniti bine limbile straine. Va luati bilete fie de pe net, fie de la vreo agentie de turism sa plecati in vacanta sau sa-i trimiteti pe copii.

FECIOARA

E posibil sa vi se aprobe un credit bancar si sa mergeti mai departe cu formalitatile de cumparat o locuinta sau sa faceti niste reparatii, constructii acasa. Se rezolva o problema legata de sanatate si o s-aveti, normal, un moral mai bun, o sa va linistiti.

BALANTA

Semnati un contract de munca sau de vanzare-cumparare, de inchiriere si o sa va simtiti mult mai stapani pe situatie de acum incolo. Poate fi o zi memorabila, in care sa va legati destinul de cel al fiintei iubite, sa deveniti un cuplu cu acte in regula.

SCORPION

Intrevederi cu oameni de la care veti obtine cate un discount, niste inlesniri si lucrurile, o sa vedeti, ca or sa va iasa mult mai usor. Intalnire - poate e prima oara cand va vedeti cu cineva care promite sa fie un sprijin moral, sufletesc pentru voi.

SAGETATOR

O sa va indeletniciti cu ceva care sa va solicite atat fizic, cat si psihic si o sa fie un adevarat balsam sufletesc, nu alta. Pareti mai norocosi cand vine vorba despre copii, sa deveniti parinti.

CAPRICORN

Angajati o firma care sa va repare, sa va zugraveasca, sa va ajute sa va mutati sau altceva la care nu va pricepeti sau pentru care n-aveti timp. Va dati intanire cu o cunostinta care o sa va comunice un lucru foarte important care va poate viza si pe voi.

VARSATOR

Preocupari de grup. O sa aveti spor, chef la treaba, la tot felul de activitati recreative sau stimulative. O sa alegeti in functie de temperamentul vostru. O sa perfectati niste acte de inscriere la scoala, la examene faceti rost si de bani pentru taxele aferente.

PESTI

O sa va gasiti de lucru, daca asta cautati. Pot fi si colaborari, oricum surse de la care sa primiti bani, sa aveti de rate si facturi. Va puteti asocia cu niste persoane alaturi de care sa munciti cot la cot si sa obtineti rezultate foarte bune, bani si stima.

VIDEO PROTVPLUS.RO