(P) VideoManiax, servicii de producție video care îți vor pune mesajul în mișcare!

VideoManiax, servicii de producție video care îți vor pune mesajul în mișcare!1

În ziua de astăzi, cuvântul "viral" a revenit la sensul său propriu, odată cu pandemia de coronavirus, însă suntem siguri că, după ce va trece toată această nebunie, își va recăpăta definiția de "clip extrem de popular pe internet".

Contrar opiniei multora, un filmuleț nu devine "pur și simplu" viral, ci în spate este de cele mai multe ori munca unei întregi echipe, alături de un dram de noroc.

O astfel de echipă de productie video s-a format de curând în București: și-au spus VideoManiax, pentru că sunt "nebuni după videografie, după scenarii și după marketing", și au plecat la drum cu entuziasm și cu umor. Pentru că orice mesaj este mai eficient atunci când te face să zâmbești sau chiar să râzi, nu-i așa?

VideoManiax, conduși de Ovidiu Joița, cu o experiență de peste 15 ani în marketing online, oferă servicii de consultanță business, crearea de concepte video, scrierea de scenarii și editare plus post-producție. Chiar dacă, în general, echipa se concentrează pe video marketing și clipuri virale pentru social media, oferă și sprijin în producția video, după cum vom vedea în continuare.

Această activitate se împarte pe patru paliere: realizarea de reclame, prezentări de produs, prezentări de companii și videoclipuri muzicale. Dacă până acum câțiva ani funcționa sintagma "content is king", în ultima perioadă aceasta s-a transformat în "video is king", întrucât producțiile video au devenit motoarele incontestabile ale conținutului online.

Cu toții am auzit expresia "o imagine face cât o mie de cuvinte". Ca să îți dai seama cât valorează o producție video, îți spunem că fiecare secundă dintr-un clip conține între 24 și 60 de cadre sau poate chiar și mai mult. În aceste condiții, dacă deții o companie, indiferent de profilul ei, sau dacă ești artist, mesajul tău trebuie să ajungă la oameni sub forma imaginilor în mișcare.

Un videoclip de prezentare de produs va face diferența între rătăcirea prin online fără rezultate și atragerea clienților, iar un clip corporate va prezenta publicului larg misiunea companiei tale și va fideliza angajații, întărind relațiile dintre ei. Pe de altă parte, un videoclip muzical trebuie să facă mult mai mult decât să însoțească piesa, și anume să transmită un mesaj, o stare și o emoție.

VideoManiax investește în oameni, în idei și în consolidarea brandului

"Video marketing-ul este viitorul, iar clipurile virale tind să coste foarte mult. La VideoManiax, vom oferi astfel de filmulețe la prețuri sub cel al pieții. Investim în oameni, în idei, în computere noi și, nu în ultimul rând, în propriul proces de marketing, pentru a ne consolida brandul de producție video", declară Ovidiu Joița.

Spre deosebire de alte companii de producție video, la VideoManiax se pune accentul pe înțelegerea foarte clară a business-ului, publicului și mesajului clientului, înainte de începerea efectivă a filmărilor. Aceasta este filosofia lui Ovidiu Joița preluată din marketing online, acolo unde strategia de SEO (Search Engine Optimization) se stabilește abia în urma unei discuții îndelungate cu clientul.

Prin urmare, producția video la VideoManiax trece prin următoarele etape: setarea de obiective clare; research asupra publicului țintă și a competiției; formularea mesajului principal; brainstorm creativ; găsirea ideii principale și a poveștii; scrierea scenariului; filmarea, editarea și procesul de animație.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Innovation IT 2022, dedicat clienților business One-IT - cel mai mare eveniment de tehnologie din Nord-Vestul României
(P) Innovation IT 2022, dedicat clienților business One-IT - cel mai mare eveniment de tehnologie din Nord-Vestul României

One-IT a organizat a opta ediție a Innovation IT, evenimentul anual dedicat clienților business ai companiei, ce a avut loc joi, 22 septembrie 2022 și a găzduit peste 130 de participanți.

Cele mai importante distincții din Comerțul Online Românesc au fost acordate în cadrul Galei Premiilor eCommerce 2022
Cele mai importante distincții din Comerțul Online Românesc au fost acordate în cadrul Galei Premiilor eCommerce 2022

eMAG, FAN Courier, Dedeman, IKEA, elefant.ro, Glovo, F64 si Dacia - printre companiile premiate la Gala Premiilor eCommerce 2022

(P) Top 3 ținute de sezon rece în 2022
(P) Top 3 ținute de sezon rece în 2022

Eventual într-un mod trendy și modern, fără a scăpa de farmecul clasic și atemporal al gecilor pe care toate le avem în dulap.

Recomandări
Ceremonie la Kremlin pentru oficializarea anexării celor patru regiuni ucrainene. Putin va ține un discurs important
Ceremonie la Kremlin pentru oficializarea anexării celor patru regiuni ucrainene. Putin va ține un discurs important

Kremlinul va găzdui vineri, la ora 15:00, o ceremonie în care va fi oficializată anexarea regiunilor ucrainene Doneţk şi Lugansk (est) şi Herson şi Zaporojie (sud).

Descinderi de amploare la baza Mihail Kogălniceanu, efectuate de procurorii DNA, alături de oficiali americani
Descinderi de amploare la baza Mihail Kogălniceanu, efectuate de procurorii DNA, alături de oficiali americani

Descinderi de amploare efectuate de procurorii DNA, alături de oficiali americani, la baza Mihail Kogălniceanu.

IRCC a crescut la 4,06%, de la 2,65% în urmă cu trei luni. Anunțul BNR
IRCC a crescut la 4,06%, de la 2,65% în urmă cu trei luni. Anunțul BNR

Indicele de referinţă pentru creditele consumatorilor (IRCC), reglementat de OUG 19/2019, este de 4,06% pe an, acesta fiind calculat ca medie aritmetică a ratelor de dobândă zilnice ale tranzacţiilor interbancare din trimestrul II 2022.