(P) VideoManiax, servicii de producție video care îți vor pune mesajul în mișcare!

VideoManiax, servicii de producție video care îți vor pune mesajul în mișcare!1

În ziua de astăzi, cuvântul "viral" a revenit la sensul său propriu, odată cu pandemia de coronavirus, însă suntem siguri că, după ce va trece toată această nebunie, își va recăpăta definiția de "clip extrem de popular pe internet".

Contrar opiniei multora, un filmuleț nu devine "pur și simplu" viral, ci în spate este de cele mai multe ori munca unei întregi echipe, alături de un dram de noroc.

O astfel de echipă de productie video s-a format de curând în București: și-au spus VideoManiax, pentru că sunt "nebuni după videografie, după scenarii și după marketing", și au plecat la drum cu entuziasm și cu umor. Pentru că orice mesaj este mai eficient atunci când te face să zâmbești sau chiar să râzi, nu-i așa?

VideoManiax, conduși de Ovidiu Joița, cu o experiență de peste 15 ani în marketing online, oferă servicii de consultanță business, crearea de concepte video, scrierea de scenarii și editare plus post-producție. Chiar dacă, în general, echipa se concentrează pe video marketing și clipuri virale pentru social media, oferă și sprijin în producția video, după cum vom vedea în continuare.

Această activitate se împarte pe patru paliere: realizarea de reclame, prezentări de produs, prezentări de companii și videoclipuri muzicale. Dacă până acum câțiva ani funcționa sintagma "content is king", în ultima perioadă aceasta s-a transformat în "video is king", întrucât producțiile video au devenit motoarele incontestabile ale conținutului online.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Cu toții am auzit expresia "o imagine face cât o mie de cuvinte". Ca să îți dai seama cât valorează o producție video, îți spunem că fiecare secundă dintr-un clip conține între 24 și 60 de cadre sau poate chiar și mai mult. În aceste condiții, dacă deții o companie, indiferent de profilul ei, sau dacă ești artist, mesajul tău trebuie să ajungă la oameni sub forma imaginilor în mișcare.

Un videoclip de prezentare de produs va face diferența între rătăcirea prin online fără rezultate și atragerea clienților, iar un clip corporate va prezenta publicului larg misiunea companiei tale și va fideliza angajații, întărind relațiile dintre ei. Pe de altă parte, un videoclip muzical trebuie să facă mult mai mult decât să însoțească piesa, și anume să transmită un mesaj, o stare și o emoție.

VideoManiax investește în oameni, în idei și în consolidarea brandului

"Video marketing-ul este viitorul, iar clipurile virale tind să coste foarte mult. La VideoManiax, vom oferi astfel de filmulețe la prețuri sub cel al pieții. Investim în oameni, în idei, în computere noi și, nu în ultimul rând, în propriul proces de marketing, pentru a ne consolida brandul de producție video", declară Ovidiu Joița.

Spre deosebire de alte companii de producție video, la VideoManiax se pune accentul pe înțelegerea foarte clară a business-ului, publicului și mesajului clientului, înainte de începerea efectivă a filmărilor. Aceasta este filosofia lui Ovidiu Joița preluată din marketing online, acolo unde strategia de SEO (Search Engine Optimization) se stabilește abia în urma unei discuții îndelungate cu clientul.

Prin urmare, producția video la VideoManiax trece prin următoarele etape: setarea de obiective clare; research asupra publicului țintă și a competiției; formularea mesajului principal; brainstorm creativ; găsirea ideii principale și a poveștii; scrierea scenariului; filmarea, editarea și procesul de animație.

Articol recomandat de sport.ro
Ireal! O bombă de 500 de kilograme, lângă un stadion din Bundesliga
Ireal! O bombă de 500 de kilograme, lângă un stadion din Bundesliga

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta

Alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta poate părea o sarcină minoră, dar detaliile mici sunt adesea cele care contează atunci când amenajezi o locuință.

(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor
(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor

Planeta noastră se confruntă cu o serie de provocări majore: schimbări climatice, poluare, resurse epuizate.

(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres
(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres

Viața modernă, activă și agitată pe care o trăim astăzi cu toții a venit la pachet nu numai cu multiple beneficii, ci și cu anumite situații ce contribuie la resimțirea unui stres permanent la nivelul întregului organism, atât somatic cât și psihic.

 

Recomandări
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern

„(...) se impune identificarea fondurilor necesare pentru plata drepturilor salariale majorate”. Asta este una dintre concluziile unui mini-raport prezentat de șeful Finanțelor, Marcel Boloș, în ședința de Guvern de joi, 25 aprilie. 

Doi angajați ai unei bănci sunt cercetaţi după ce ar fi furat din contul unei persoane aproximativ 140.000 de euro
Doi angajați ai unei bănci sunt cercetaţi după ce ar fi furat din contul unei persoane aproximativ 140.000 de euro

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei persoane în vârstă de 64 de ani aproximativ 140.000 de euro, a informat, vineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Eurostat: Prețurile plătite pentru energia electrică și gazele naturale de către români, printre cele mai mici din UE
Eurostat: Prețurile plătite pentru energia electrică și gazele naturale de către români, printre cele mai mici din UE

Eurostat a publicat statistica cu privire la prețurile plătite pentru energie electrică și gaze naturale de consumatorii casnici și non-casnici din cadrul Uniunii Europene (UE).