(P) Să #stamacasa devine mai ușor de suportat în fața unui șemineu de poveste

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
semineu

În mijlocul acestei crize suntem cu toții conștienți cât de important este să fim responsabili, să avem grijă de bunicii și părinții noștri și să #stamacasa cu gândul că ne vom apropia de momentul reîntâlnirii și a îmbrățișărilor lungi și călduroase.

Acum, mai mult decât niciodată, avem ocazia să petrecem zile pline alături de familia noastră, de copiii noștri și să căutam aspectele pozitive dintr-o izolare care, nu-i așa, nu mai pare atât de greu de suportat când ți-o petreci alături de cei dragi.

În acest articol, echipa PEFOC îți propune să redescoperi frumusețea timpului de calitate și a momentelor speciale petrecute în familie, înconjurați de căldura și magia incomparabile a unui semineu pe lemne.

Familia reprezintă totul pentru noi, motivul pentru care ne trezim, muncim și ne sacrificăm în fiecare zi, pentru că, la finalul ei, ne dăm seama că nu există nimic mai prețios decât bucuria pe care o poți simți în centrul micului nostru univers, acest cămin fericit și călduros. Focul, încă din vremuri străvechi, reușea să strângă lumea în jurul lui și oferea momente unice fiecărui membru al familiei. Toți pot să contribuie la crearea unei atmosfere de poveste, desprinse din cele mai îndrăgite basme. Nimic nu se compară cu serile magice petrecute în fața unui șemineu în care focul acompaniază cu jocul lui relaxant, poveștile noastre care se prelungesc până târziu în noapte. Este închis la restaurant? Nici o problemă. Pregătește o cină romantică și servește alături de persoana iubită un pahar de vin la gura unui șemineu de calitate premium. Îți garantăm că vă veți simti la fel de bine ca și într-un restaurant cu pretenții.

Trecerea timpului și experiența vieții ne confirmă faptul că, cele mai prețioase și de lungă durată amintiri, se nasc în cele mai intime cadre cotidiene, alături de familie și de persoanele pe care le iubim. Un ceai fierbinte sau o cafea aromată, servite în fața șemineului, poate căpăta conotații profunde, transformându-se în cadre memorabile care nu vor putea fi înlocuite de nimic altceva. Și pentru că punem mare preț pe siguranța familiei și a căminului nostru, PEFOC comercializează și soluții de cos de fum ceramic superioare din punct de vedere calitativ și termorezistent, prevăzute să reziste mult mai eficient și în fața factorilor externi de coroziune determinați de rugină sau de depunerile de funingine.

Adu-ți aminte de vacanțele de iarnă petrecute la bunici, de fumul din burlane soba care inunda ulițele cu mirosul specific de lemn proaspăt ars, adus cu coșul de blândul bunic, din șura veche cu lemne, până în soba în care așteptau cuminți cozonacii să se coacă. Teleportează-te în copilărie și fă-le cunoștință și copiiilor tăi cu bucuria din lucrurile simple, din jocul unui pisic cu ghemotocul de lână al bunicii sau cu mirosul camerei încălzite de focul potolit.

În această perioadă în care timpul a devenit mai generos cu fiecare dintre noi, poți intra pe site-ul pefoc.ro și să cauți întreaga noastră gamă de soluții de încălzire alternativă, de la șeminee și sobe clasice pe lemne, până la soluții moderne pe bază de curent, bioetanol, gaz sau peleți astfel încât, la iarnă, să te poți bucura și tu de clipe memorabile, alături de familia și persoanele atât de dragi ție.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO