(P) Producție masivă de măști și viziere pentru angajații Autoliv din lumea întreagă și donații consistente către comunitate

(P) Producție masivă de măști și viziere pentru angajații Autoliv din lumea întreagă și donații consistente către comunitate

Într-un an al adaptării la ”noua normalitate”, Autoliv România, subsidiara companiei suedeze, lider global în domeniul siguranței auto, și-a concentrat eforturile pentru a asigura siguranța angajaților și a comunităților sale.

 

Readaptarea unor linii de producție pentru realizarea de măști și viziere, folosite intern, dar și donate populației prin intermediul autorităților locale sau al unor instituții medicale, acțiuni de donare de sânge sau de plasmă, sunt doar câteva din inițiativele prin care Autoliv a reușit să fie aproape de comunitate într-un moment de criză.

Având în minte importanța siguranței angajaților, echipele Autoliv din Brașov și din Lugoj au acceptat provocarea de a-și adapta procesele de producție astfel încât să poată realiza măști textile și viziere de protecție. Prin eforturile echipelor implicate, Autoliv a reușit să ajungă la o capacitate de producție de 10.000 de măști și 2.500 de viziere, în fiecare zi. Produsele realizate la scară largă au fost oferite nu doar angajaților din România, dar și distribuite către întreaga organizație europeană.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile
autoliv promo

”Cu toții trecem prin vremuri dificile, pline de incertitudine, dar la Autoliv credem cu tărie în capacitatea noastră de a găsi mereu un mod de a răspunde provocărilor. Din poziția de lider global în domeniul siguranței auto, am avut mereu capacitatea de a ne adapta procesele de producție nevoilor pieței. Acest lucru, coroborat cu urgența găsirii de soluții în fața virusului COVID-19, ne-a determinat să căutăm moduri în care putem să ne exploatăm eficient cunoștințele și capabilitățile. Cum angajații sunt principala noastră resursă, sănătatea și siguranța lor rămâne prioritatea numărul 1 a companiei. Pentru a ne putea relua în totalitate activitatea, pe lângă măsurile tradiționale de asigurare a igienei la locul de muncă, am înțeles rapid nevoia de a le oferi colegilor noștri echipamente de protecție, cele mai eficiente dovedindu-se până la această oră măștile și vizierele. Și pentru că într-un context de pandemie globală ne-am confruntat cu o ofertă limitată pe piață și prețuri speculative, am decis să le producem chiar noi”, declara în plină criză, Răzvan Arsene, directorul general al Autoliv România.

autoliv promo

Pentru sănătatea și siguranța angajaților, Autoliv a implementat protocoale complexe de dezinfecție și prevenție, dar a și oferit gratuit, la cerere, tuturor colegilor din țară, posibilitatea vaccinări anti-gripale. ”Vom face tot ce ne stă în putință să avem grijă de angajații noștri. Organizația aceasta nu este la prima criză pe care o înfruntă și, ca de fiecare dată, am reușit să depășim provocările prin solidaritate, reziliență, agilitate și inovație. Ne-am bucurat și de înțelegerea, dar și de implicarea activă a colegilor noștri, care au demonstrat, încă o dată, de ce această companie este etalon la atât de multe capitole”, a completat Răzvan Arsene.

De măștile și vizierele realizate intern de către Autoliv s-au bucurat pe tot parcursul anului și comunitățile în care compania activează. Autoliv a realizat o campanie uriașă de responsabilitate socială și implicare în comunitate, în cadrul căreia au beneficiat de donații ample de materiale de protecție oamenii din zonele în care compania își desfășoară activitatea, dar și personalul medical. Materialele au fost distribuite în parteneriat cu autoritățile locale, instituțiile medicale, dar și organizații non-guvernamentale din diferite zone ale țării.

autoliv promo

Implicarea în comunitate nu s-a limitat la distribuția de materiale de protecție, ci, adaptat nevoilor locale din fiecare zonă în care compania activează, au fost organizate acțiuni de donare de sânge, precum și de donare de plasmă, de către angajații companiei care s-au vindecat de virusul Covid-19. Numeroși angajați ai Autoliv au beneficiat de pachete de alimente oferite de către companie, pe parcursul perioadei în care s-au aflat în izolare. De asemenea, echipele locale de management au răspuns pozitiv unor solicitări privind donații de echipamente electronice esențiale desfășurării activităților de învățământ în anumite unități școlare.

Autoliv este liderul mondial în sisteme de siguranță auto, iar prin intermediul subsidiarelor sale dezvoltă, fabrică și livrează produse precum airbag-uri, centuri de siguranță, volane și sisteme de protecție a pietonilor, pentru cei mai mari producători din industria automotive. Autoliv are peste 65.000 de angajaţi în 27 de ţări, iar în România este prezentă din 1997, având circa 11.000 de angajați.
 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta

Alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta poate părea o sarcină minoră, dar detaliile mici sunt adesea cele care contează atunci când amenajezi o locuință.

(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor
(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor

Planeta noastră se confruntă cu o serie de provocări majore: schimbări climatice, poluare, resurse epuizate.

(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres
(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres

Viața modernă, activă și agitată pe care o trăim astăzi cu toții a venit la pachet nu numai cu multiple beneficii, ci și cu anumite situații ce contribuie la resimțirea unui stres permanent la nivelul întregului organism, atât somatic cât și psihic.

 

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.