(P) Pistoalele airsoft electrice - avantaje și inconveniente

Ultima actualizare: 25-10-2021 12:23
(P) Pistoalele airsoft electrice - avantaje și inconveniente

Replicile electrice sunt din ce în cea mai populare în airsoft. Au mai multe caracteristici care le fac să fie mult mai populare sau mai apreciate față de modelele cu gaz sau față de modelele cu arcuri.

Care le sunt avantajele și la ce trebuie să fii atent atunci când le alegi?


Replicile de pistoale electrice sunt alimentate de o baterie dedicată, pentru care este nevoie, bineînțeles, un încărcător potrivit. În consecință, când tragi cu această replică airsoft, nu trebuie să te folosești de întreaga forță, așa cum faci la modelele cu arcuri.

Dacă bateria este corect încărcată și stocată, capacitatea sa va rămâne destul de mare de-a lungul timpului. Atunci când cumperi o replică de acest gen, cel mai bine ar fi să te familiarizezi cu directivele fabricantului care sunt prezente în manual. Pistolul pentru airsoft care este alimentat electric nu prezintă prea multe probleme și nu necesită întreținere. Sau dacă problemele apar, acestea pot să fie rezolvate la un service airsoft.

O baterie încărcată este de ajuns și aceasta trebuie să fie schimbată în cazul în care aceasta se descarcă. Deci cel mai bine ar fi ca atunci când mergi la un teren să te joci, să duci cu tine mai multe baterii în caz de orice.

Schimbarea bateriei este foarte simplă, nu necesită prea mult timp și nu necesită alte instrumente suplimentare. Poate să fie făcută chiar și în timpul jocului.

Replici de pistoale electrice versus pistoale cu gaz

Atunci când toată lumea începe aventura cu airsoft, prima decizie de cumpărare este bineînțeles, o replică. Dar se pune întrebarea- cu gaz sau electrică? Și totuși, fiecare decizie depinde de preferințele fiecăruia. Dacă este vorba despre o primă replică, atunci este bine să te sfătuiești cu jucătorii mai experimentați.

Este însă important să ții cont de avantajele replicilor electrice pentru airsoft deoarece sunt foarte ușor de utilizat și deci sunt alegerea ideală pentru debutanți.

Un avantaj suplimentar este faptul că nu necesită prea multă întreținere și nici o mentenanță prea complicată.

Replicile cu gaz sunt mai populare în rândul jucătorilor mai experimentați care apreciază realismul și care sunt cei mai atenți la detalii. Dar, pistoalele electrice au avantaje față de cele cu gaz deoarece nu lasă loc de eșec și sunt cele mai simple de folosit. Pistoalele cu gaz au nevoie de mai multă întreținere și mai ales o curățare după partide.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO