(P) Păreri Pefoc - de ce este coșul de fum HOCH, una dintre cele mai bune soluții de evacuare?

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
pefoc

Dacă urmărești ca proiectul tău să fie unul rezistent și durabil, care să livreze calitate și siguranță pentru o perioadă îndelungată de timp, pe lângă o echipă care să-și cunoască meseria, ai nevoie și de materiale de calitate premium.

La fel se întâmplă și în cazul montajului unui semineu lemne pefoc, mai ales în privința construcției celui mai important element dintr-un sistem de încălzire – coșul de fum.

La întrebarea, care este cel mai bun cos de fum? specialiștii de la PEFOC - firmă din Sibiu, cu peste 20 de ani de experiență în comercializarea și montajul profesionist al soluțiilor alternative de încălzire - ne-au indicat că, răspunsul corect se regăsește în gama premium de soluții ceramice de evacuare al fumului - HOCH Universal!

Testat și certificat TUV la cele mai înalte standarde nemțești și cerințe europene în domeniu, de către Institutul German pentru Tehnologia Construcțiilor de la Berlin, HOCH este un kit complet, cu șamotă la interior și manta de beton la exterior, compus din elemente modulare prefabricate. Asta înseamnă că tot ce ai nevoie pentru construcția coșului de fum este inclus în prețul setului. Coșul de fum Hoch reprezintă cea mai bună alternativă la clasicul horn zidit din cărămidă. Este o soluție fiabilă, o construcție sigură și trainică, pentru care se oferă o garanție de 30 de ani de la producător.

Sistemul de coș de fum ceramic HOCH este conceput pe baza celor mai bune exemple de tehnologie a coșului de fum german, cu experiență și tradiție îndelungate, oferind produse de cea mai înaltă calitate. Sistemul de coș ceramic va fi pregătit la o temperatură de aprox. 1.100 °C, ceea ce înseamnă că acestea, sunt deja „trecute prin foc” încă de dinainte de instalare. De asemenea, coșurile din ceramică sunt ecologice, pot fi reciclate și nu trebuie conectate la sistemele de protecție împotriva trăsnetelor. Pentru un montaj rapid se poate folosi o reducție de burlan, între coșul de fum și restul canalului de evacuare.

Principalele avantaje ale unui coș de fum ceramic HOCH:

- este un sistem modern de evacuare al gazelor, pentru producerea căruia sunt utilizate tuburi ceramice testate TÜV de la renumitul producător german, HART Keramik, deținător al unei tradiții de peste 300 de ani de experiență în domeniu;

- pentru că este un coș ceramic izolat, e gândit să poată fi construit, atât la exterior, cât și în interiorul casei, oferind siguranță la cel mai înalt nivel;

- structura exterioară din beton, punctează la indicii de rezistență ai acestui sistem de evacuare, iar ceramica de calitate superioară de la interior, îl plasează cu ușurință în standardele europene dintre cele mai ridicate;

- coșurile din ceramică nu ruginesc, sunt absolut rezistente la coroziune și abraziune, aspecte care le conferă o longevitate pe măsură și garanție de minimum 30 de ani;

- coșul prefabricat universal HOCH este extrem de fiabil, fiind potrivit pentru combustibili solizi, lichizi și gazoși, incluzând lemn, cărbune, gaz, petrol sau peleți.

Dacă dorești montajul profesional al unui coș de fum ceramic HOCH în România, contactează-i pe cei de la PEFOC pentru a-ți oferi cel mai bun și mai apropiat meseriaș din zona ta. Firma sibiană mai pune la dispoziție și un întreg univers de soluții de încălzire neconvenționale, la prețuri pentru fiecare buzunar. Începând de la modele de șeminee clasice, electrice, pe gaz sau soluții inedite de semineu terasa, site-ul pefoc.ro vă așteaptă cu un catalog virtual pe măsura preferințelor fiecăruia în parte.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO