(P) Păreri Pefoc - de ce este coșul de fum HOCH, una dintre cele mai bune soluții de evacuare?

pefoc

Dacă urmărești ca proiectul tău să fie unul rezistent și durabil, care să livreze calitate și siguranță pentru o perioadă îndelungată de timp, pe lângă o echipă care să-și cunoască meseria, ai nevoie și de materiale de calitate premium.

La fel se întâmplă și în cazul montajului unui semineu lemne pefoc, mai ales în privința construcției celui mai important element dintr-un sistem de încălzire – coșul de fum.

La întrebarea, care este cel mai bun cos de fum? specialiștii de la PEFOC - firmă din Sibiu, cu peste 20 de ani de experiență în comercializarea și montajul profesionist al soluțiilor alternative de încălzire - ne-au indicat că, răspunsul corect se regăsește în gama premium de soluții ceramice de evacuare al fumului - HOCH Universal!

Testat și certificat TUV la cele mai înalte standarde nemțești și cerințe europene în domeniu, de către Institutul German pentru Tehnologia Construcțiilor de la Berlin, HOCH este un kit complet, cu șamotă la interior și manta de beton la exterior, compus din elemente modulare prefabricate. Asta înseamnă că tot ce ai nevoie pentru construcția coșului de fum este inclus în prețul setului. Coșul de fum Hoch reprezintă cea mai bună alternativă la clasicul horn zidit din cărămidă. Este o soluție fiabilă, o construcție sigură și trainică, pentru care se oferă o garanție de 30 de ani de la producător.

Sistemul de coș de fum ceramic HOCH este conceput pe baza celor mai bune exemple de tehnologie a coșului de fum german, cu experiență și tradiție îndelungate, oferind produse de cea mai înaltă calitate. Sistemul de coș ceramic va fi pregătit la o temperatură de aprox. 1.100 °C, ceea ce înseamnă că acestea, sunt deja „trecute prin foc” încă de dinainte de instalare. De asemenea, coșurile din ceramică sunt ecologice, pot fi reciclate și nu trebuie conectate la sistemele de protecție împotriva trăsnetelor. Pentru un montaj rapid se poate folosi o reducție de burlan, între coșul de fum și restul canalului de evacuare.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Principalele avantaje ale unui coș de fum ceramic HOCH:

- este un sistem modern de evacuare al gazelor, pentru producerea căruia sunt utilizate tuburi ceramice testate TÜV de la renumitul producător german, HART Keramik, deținător al unei tradiții de peste 300 de ani de experiență în domeniu;

- pentru că este un coș ceramic izolat, e gândit să poată fi construit, atât la exterior, cât și în interiorul casei, oferind siguranță la cel mai înalt nivel;

- structura exterioară din beton, punctează la indicii de rezistență ai acestui sistem de evacuare, iar ceramica de calitate superioară de la interior, îl plasează cu ușurință în standardele europene dintre cele mai ridicate;

- coșurile din ceramică nu ruginesc, sunt absolut rezistente la coroziune și abraziune, aspecte care le conferă o longevitate pe măsură și garanție de minimum 30 de ani;

- coșul prefabricat universal HOCH este extrem de fiabil, fiind potrivit pentru combustibili solizi, lichizi și gazoși, incluzând lemn, cărbune, gaz, petrol sau peleți.

Dacă dorești montajul profesional al unui coș de fum ceramic HOCH în România, contactează-i pe cei de la PEFOC pentru a-ți oferi cel mai bun și mai apropiat meseriaș din zona ta. Firma sibiană mai pune la dispoziție și un întreg univers de soluții de încălzire neconvenționale, la prețuri pentru fiecare buzunar. Începând de la modele de șeminee clasice, electrice, pe gaz sau soluții inedite de semineu terasa, site-ul pefoc.ro vă așteaptă cu un catalog virtual pe măsura preferințelor fiecăruia în parte.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta

Alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta poate părea o sarcină minoră, dar detaliile mici sunt adesea cele care contează atunci când amenajezi o locuință.

(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor
(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor

Planeta noastră se confruntă cu o serie de provocări majore: schimbări climatice, poluare, resurse epuizate.

(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres
(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres

Viața modernă, activă și agitată pe care o trăim astăzi cu toții a venit la pachet nu numai cu multiple beneficii, ci și cu anumite situații ce contribuie la resimțirea unui stres permanent la nivelul întregului organism, atât somatic cât și psihic.

 

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.