(P) La Mița Biciclista Stabiliment Creativ anunță meniul evenimentelor din aprilie și deschide rooftop-ul din Piața Amzei

promo

La Mița Biciclista Stabiliment Creativ, anunță o lună aprilie plină de evenimente, colecții de rețete noi de signature cocktails, noi produse de patiserie și primele produse de cofetărie de autor.

 

Un spațiu reper în București aflat în continuă schimbare, La Mița Biciclista și-a propus să devină un simbol al vieții bune și plină de frumos din inima capitalei și să aducă lună de lună experiențe unice, de neratat pentru cei care-i trec pragul. Iar ca primăvara să fie savurată pe deplin, rooftop-ul casei este oficial deschis, ca o gura de aer proaspăt deasupra Pieței Amzei.

Luna aprilie începe cu o nouă ediție a evenimentului Inspiration To Go, de această dată cu o invitată recunoscută pentru consecvență și energie, Andreea Esca, cea mai longevivă prezentatoare de știri și printre cele mai cunoscute femei de succes din România.

Inspiration To Go este un manifest pentru diminețile dedicate culturii și dialogului cu sens, căutărilor de tot felul, punerii sub semnul întrebării a certitudinilor, o interogație matinală care capătă rolul unui moment de inspirație, în fiecare primă joi din lună. Departe de zgomotul și agitația obișnuite ești invitat să asculți povești de viață și de muncă care se te inspire, tema acestei luni fiind CONSECVENȚA.

Programul luni aprilie anunță și recitaluri de muzică de cameră la Miercurea Sonoră, când Stabilimentul va găzdui pe Metaphor String Trio, pe 10 aprilie, Anthenaeum String Quartet – Anotimpurile, pe 17 aprilie, dar și un duo de vioară și pian cu Rafael Butaru și Cristiana Mihart, pe 24 aprilie.

Citește și
Gestul făcut de Vlad Pascu în fața părinților studentei ucise în accidentul de la 2 Mai, în sala de judecată

Printre momentele reper ale lunii aprilie se numără și recitalul de violoncel al lui Marc Coppey, considerat unul dintre cei mai importanți violonceliști din lume și un mare pasionat de muzică de cameră, care vine special de la Paris, pe 5 aprilie, pentru un Concert Extraordinar de violoncel, organizat împreună cu Institutul Francez din România.

Renumit la nivel internațional ca solist, pentru interpretările sale remarcabile și protejat al lui Yehudi Menuhin (fost discipol foarte apropiat al lui George Enescu), la vârsta de 18 ani, Marc Coppey a câștigat Premiul I și Premiul pentru cea mai bună interpretare a lui Bach la prestigiosul Concurs Bach de la Leipzig în 1988.

De atunci, cariera internațională a lui Marc Coppey a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă și colaborează în mod regulat cu dirijori de renume, precum Alain Altinoglu, Lionel Bringuier, Lawrence Foster, Alan Gilbert, Kirill Karabits, Emmanuel Krivine, John Nelson, Pascal Rophé, Yan Pascal Tortelier și Yutaka Sado.

Și dacă se vorbește deja că la Mița Biciclista se găsesc cele mai bune produse de viennoiserie din București, urmează lansarea primelor produse de cofetărie, care vor întregi experiența dulce și vor liniști cele mai rafinate pofte. Printre primele produse vor fi Baba au Rhum și Millefeuilles.

Povestea gusturilor bune continuă cu meniul de Signature Cocktails, care vine cu noi rețete unicat la Taste of Thursday, eveniment bilunar, în care doar un număr limitat de persoane se pot bucura de o degustare în detaliu, din meniul de primăvară-vară.

La Casa Mița Biciclista Stabiliment Creativ se poate petrece zilnic timp de calitate, iar weekend-urile sunt motiv de pus o ieșire în calendar, pe muzică de vinyl, acompaniate de cocktail-uri noi, cafea de specialitate și o comunitate din ce în ce mai mare, din care poți face și tu parte.

Pe tot parcursul lunii, Casa Mița Biciclista poate fi vizitată și explorată, simțită și gustată, iar o oprire la Punctul de Carte poate completa perfect vizita, căci vei găsi titluri absolut deosebite, perfecte pentru un cadou special sau pentru propria bucurie.

Avem noutăți de la edituri pe care le găsești rar la București de la Assouline, Taschen și Phaidon.

Articol recomandat de sport.ro
Ar fi transferul verii! Ianis Hagi, scos la vânzare de către Rangers! O echipă de top urmărește atent situația românului
Ar fi transferul verii! Ianis Hagi, scos la vânzare de către Rangers! O echipă de top urmărește atent situația românului

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Suplimentele alimentare cu probiotice, rol esențial în prevenția sindromului metabolic
(P) Suplimentele alimentare cu probiotice, rol esențial în prevenția sindromului metabolic

Sindromul metabolic se poate instala la vârste sub 40 de ani, crește riscul de accident vascular cerebral, favorizează apariția bolilor de inimă.

(P) Inaugurarea Muzeului 3D Velonova Mirage: O Revoluție Culturală în Inima Bucureștiului
(P) Inaugurarea Muzeului 3D Velonova Mirage: O Revoluție Culturală în Inima Bucureștiului

Pe 18 mai 2024, Bucureștiul a fost martorul unei inaugurări de excepție: deschiderea primului muzeu 3D Velonova Mirage, o premieră în peisajul cultural românesc.

(P) Beneficiile detoxifierii organismului – când este necesară o cură de detoxifiere și de ce
(P) Beneficiile detoxifierii organismului – când este necesară o cură de detoxifiere și de ce

Detoxifierea organismului este un concept devenit tot mai popular în ultimii ani, datorită numeroaselor beneficii pentru sănătate.

Recomandări
Florian Coldea, fostul șef operativ al SRI, generalul Dumbravă și un avocat au fost plasați sub control judiciar
Florian Coldea, fostul șef operativ al SRI, generalul Dumbravă și un avocat au fost plasați sub control judiciar

Florian Coldea, fostul șef operativ al Serviciului Român de Informații, este cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile, într-un caz de trafic de influență și spălare de bani.

HARTA INTERACTIVĂ a candidaților la alegerile locale din iunie 2024. Află rapid lista completă din județul tău
HARTA INTERACTIVĂ a candidaților la alegerile locale din iunie 2024. Află rapid lista completă din județul tău

Organizația Expert Forum a lansat Harta interactivă a candidaților la alegerile locale din iunie 2024, un instrument online util pentru alegătorii care vor să consulte listele complete ale ofertelor electorale.  

China a înconjurat Taiwanul. Forțele armate ale Beijingului își testează capacitatea de a
China a înconjurat Taiwanul. Forțele armate ale Beijingului își testează capacitatea de a "prelua puterea" în insulă

China a declarat vineri că manevrele în curs de desfăşurare în jurul Taiwanului, începute joi, la câteva zile după învestirea noului preşedinte, au ca scop testarea capacităţii sale militare de a "prelua puterea" pe insula autonomă.