(P) Joacă-te, gătește și trăiește revoluția gătitului în aer liber!

lego

Așa cum iernii îi stă bine la gura unui semineu lemne somptuos, zilele calde și încă lungi de august, sunt petrecute cel mai bine în aer liber, alături de prieteni buni sau familie, încingând carnea și preparatele delicioase pe grătar.

Cine nu își dorește un grătar în curtea sau grădina din spatele casei, pe terasa ori pe balconul apartamentului? Dar care grătar este cel mai potrivit? Ce tip de grătar de grădină este de încredere, rezistent și durabil? Desigur, grătarul profesional! Așadar, în acest articol, specialiștii sibieni de la PEFOC, lideri pe piața soluțiilor de șemineu, sobe, termosemineu și alte sute de produse și accesorii dedicate universului de încălzire alternativă din România, ne invită să descoperim 10 motive pentru care merită să investești într-un dispozitiv, care îți va schimba complet, tot ceea ce știai până acum despre gătitul în aer liber.

Big Greeen Egg, mai mult decât un produs inovativ din ceramică japoneză, care se plasează pe primele locuri într-un top gratare carbuni de excepție, este o experiență culinară în sine, ce te va ajuta să oferi oaspeților tăi, momente culinare desăvârșite, demne de un ospăț regal autentic:

1. Încredere redată de brand și experiența dovedită
Cel mai important aspect atunci când alegi un grătar este să te orientezi spre producători consacrați și dedicați soluțiilor gastronomice, care să aibă renume pozitiv pe piață, experiență și care, să îți ofere siguranța din punct de vedere al rezistenței și fiabilității în timp. Ca și bonus, produsele premium beneficiază de suport tehnic local, chiar dacă producătorul are sediul în altă țară.

2. Atenție acordată calității materialelor
Un grătar profesional se bucură de garanția calității. Marii producători se concentrează pe inovație și îmbunătățirea constantă a produselor ca să te bucuri de cea mai bună experiență de gătit în aer liber. Astfel, materialele de calitate, recunoscute pentru că oferă cel mai bun randament din punct de vedere termic (al retenției de căldură) sunt: ceramica - de obicei în strat interior, oțelul de tip corten sau fonta - care este un foarte bun conductor termic. La polul opus, se exclud din start materiale precum, inoxul, tabla sau alte materiale ieftine, cu rezistență și durată mică de viață.

3. Accesorii și configurare personalizată
Cei care produc grătarele profesionale, de obicei, nu furnizează doar dispozitivul de gătit, ci și accesoriile, care mai de care mai diverse și mai utile, create special pentru modelul de grătar comercializat. Asta se traduce în accesorii personalizate, dedicate pentru a fi folosite împreună cu piesa de bază. Colecția de accesorii este mereu în creștere, cei de la Big Green Egg, având în prezent disponibile, peste 90 de accesorii utile pentru grătarul EGG!

4. Garanție pe viață!
Aici nu ne referim neapărat la perioada în care se include servisarea produsului achiziționat (care poate fi de 2, 3, 5, 10 ani sau mai mult), ci de cum este gândit produsul să funcționeze, astfel încât să fie durabil și să te țină o viață întreagă. Cu toate acestea, cei de la Big Green Egg, chiar oferă garanție pe viață pentru orice produs achiziționat.

5. Ușurința la asamblare
Modelele de grătar profesionist, vin întotdeauna cu instrucțiuni de montaj sau asamblare, făcând din procesul de instalare o etapă rapidă și facilă, care poate fi parcursă de către oricine. Producătorii care se respectă, au mereu instrucțiuni simple, atașate produsului sau chiar un video de prezentare.

6. Atenția la detalii
Produsele despre care vorbim în acest articol, și care sunt dipsonibile în România, în oferta celor de la PEFOC, se diferențiază de cele standard și prin modul în care sunt proiectate și fabricate. Un grătar sau cuptor ceramic premium, nu este fabricat în serie, ca în cazul unui dispozitiv ieftin de gătit (grătar din fier), ci i se acordă o atenție deosebită, în special în privința detaliilor, a esteticii sau al designului final. De asemenea, produsele nu sunt asamblate în țări precum China sau Turcia, iar întreg procesul de fabricare și asamblare cu piesele premium, se derulează în țara de origine, direct la sediul producătorului din Olanda sau SUA.

7. Design atractiv și funcțional
Grătarele de ultimă generație, pe lângă faptul că te ajută să gătești preparate delicioase, suculente și sănătoase, au și un design modern, elegant și funcțional. Finisajele exterioare ale oțelului de tip corten sau a ceramicii lucioase conferă grătarelor, un aspect unic, care te va ajută să gătești și gustos, și cu stil.

8. Rețete culinare adaptate grătarului
De obicei, marii producători de grătare profesionale, vin și cu rețete special adaptate produselor pe care le comercializează, oferind o secțiune întreagă pe site-ul lor cu rețete și tutoriale video cu posibilități numeroase de gătit.

9. Portabilitate și mobilitate
Spre deosebire de un cuptor de grădină zidit clasic, un grătar profesional este mobil. Îi poți schimba locul în curte sau grădină, în funcție de nevoile tale. De multe ori, modelele sunt prevăzute cu mânere și roți pentru o deplasare facilă dintr-un loc în altul. În plus, există grătare care, datorită dimensiunilor sau a modului în care au fost proiectate, sunt perfect portabile – la cabana, la iarbă verde sau la picnic.

10. Joacă-te, experimentează și redescoperă plăcerea gătitului diversificat!
Pe un astfel de grătar profesional, poți încerca o mulțime de stiluri de gătit: grill, prăjire, coacere, afumare sau slow cooking și poți pregăti o gamă largă de cărnuri și preparate culinare: pui, porc, vită, pește, curcan, legume, pâine de casă, pizza sau chiar plăcinte și prăjituri. Poți găti direct la flacără sau pe placa de copt, ori poți încerca gătitul indirect, cu deflector interpus între flacără și grilajul grătarului. Posibilitățile sunt limitate doar de imaginația ta!

Pe lângă gama de grătare premium Big Green Egg, PEFOC îți stă la dispoziție cu o echipă completă de specialiști și cu o gamă largă de șeminee, sobe, focare șemineu, coșuri de fum profesionale și multe alte produse și accesorii, toate de cea mai bună calitate, la prețuri corecte. Pe lângă oferta variată de produse, aceștia îți oferă și consultanță gratuită sau sfaturi personalizate în funcție de nevoile tale, a familiei sau ale spațiului pe care urmează să-l încălzești. Transportul este gratuit în oricare colț al țării, iar munca lor este însoțită de pasiune, profesionalism și garanția calității.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Innovation IT 2022, dedicat clienților business One-IT - cel mai mare eveniment de tehnologie din Nord-Vestul României
(P) Innovation IT 2022, dedicat clienților business One-IT - cel mai mare eveniment de tehnologie din Nord-Vestul României

One-IT a organizat a opta ediție a Innovation IT, evenimentul anual dedicat clienților business ai companiei, ce a avut loc joi, 22 septembrie 2022 și a găzduit peste 130 de participanți.

Cele mai importante distincții din Comerțul Online Românesc au fost acordate în cadrul Galei Premiilor eCommerce 2022
Cele mai importante distincții din Comerțul Online Românesc au fost acordate în cadrul Galei Premiilor eCommerce 2022

eMAG, FAN Courier, Dedeman, IKEA, elefant.ro, Glovo, F64 si Dacia - printre companiile premiate la Gala Premiilor eCommerce 2022

(P) Top 3 ținute de sezon rece în 2022
(P) Top 3 ținute de sezon rece în 2022

Eventual într-un mod trendy și modern, fără a scăpa de farmecul clasic și atemporal al gecilor pe care toate le avem în dulap.

Recomandări
O nouă conductă de gaze ne deschide ușa către noi surse de aprovizionare. „Este începutul unei noi ere în sud-estul Europei”
O nouă conductă de gaze ne deschide ușa către noi surse de aprovizionare. „Este începutul unei noi ere în sud-estul Europei”

O nouă conductă de gaze inaugurată sâmbătă în Bulgaria după un deceniu de amânări ne deschide ușa către noi surse de aprovizionare.

2022, cel mai secetos an din istorie. Cât de pregătită este România pentru fenomenele extreme care ne lovesc
2022, cel mai secetos an din istorie. Cât de pregătită este România pentru fenomenele extreme care ne lovesc

2022 va intra în istorie drept cel mai secetos an trăit de omenire până acum. Ar trebui să plouă mărunt luni la rând pentru că pământul să-și revină și să rodească, așa cum se întâmpla în anii trecuți.

Scurgerile din gazoductul Nord Stream 2 au încetat. „Presiunea apei a închis mai mult sau mai puţin conducta”
Scurgerile din gazoductul Nord Stream 2 au încetat. „Presiunea apei a închis mai mult sau mai puţin conducta”

Scurgerile din gazoductul Nord Stream 2, care leagă Rusia de Germania, în Marea Baltică, au încetat, a declarat, sâmbătă, un purtător de cuvânt pentru AFP, scrie News.ro