(P) În vreme de pandemie, manichiura poate fi realizată acasă, cu produsele de la Nolia Shop

Dată publicare: 13-04-2020 16:48
Dată actualizare: 22-02-2021 11:07


nolia shop

Pe cât pare de dificil, pe atât este însă de posibil ca serviciile de care publicul feminin beneficia până nu demult în cadrul saloanelor specializate de manichiură să fie realizate acasă, de fiecare.

Desigur, primele încercări ar putea constitui o provocare, însă practica perfecționează, deci nimic nu e irealizabil.

Cu instrumentele potrivite, oricine poate deveni maestru în astfel de lucrări, iar demonstrația în acest sens o face Nolia Shop, un magazin de profil care pune la dispoziție o varietate de soluții profesionale, ce aduc rezultate reușite la capitolul manichiură.

Produsele de la Nolia Shop și oja semipermanentă, pentru o manichiură durabilă

Pentru că în contextul actual timpul petrecut în casă va fi mai lung decât oricine ar fi anticipat, diverse activități precum întreținerea sau realizarea unei manichiuri noi devin o ocupație de luat în considerare. Nolia Shop propune publicului feminin manichiura cu ojă semipermanentă, o alegere care oferă rezistență și un aspect deosebit.

Iată și care sunt motivele pentru care atenția este îndreptată asupra produselor necesare pentru a realiza o manichiură semipermanantă astăzi.

Disponibilitatea cromatică

La fel ca și în cazul vestimentației, nici aici gusturile nu se discută. Fiecare va avea propriile preferințe vizavi de culoarea unghiilor, iar opțiunile de ojă semipermanentă disponibile pe noliashop.ro susțin orice gust. Cele interesate pot accesa magazinul online pentru a descoperi paleta cromatică disponibilă.

Efectele nutritive asupra unghiilor

Cu siguranță un motiv și un avantaj notabil totodată este faptul că produsele dedicate acestui tip de manichiură nu vor afecta unghia naturală odată ce sunt aplicate pe ea. Au la bază diverse minerale, complecși, vitamine. Contează foarte mult ca aplicarea să fie realizată corespunzător, iar in acest sens specialiștii pot oferi celor interesate recomandări.

Soluții complete în magazin

Manichiura cu ojă semipermanentă presupune atât o atenție sporită, cât și o serie de dotări pentru a putea fi realizată. Toate se găsesc în magazinul Nolia, deci nimic nu le va împiedica pe cele care doresc să se mențină ocupate într-un mod plăcut în vreme de pandemie. Începând de la lampa UV sau LED și până la lacul de bază și top coat, toate pot fi comandate de pe noliashop.ro. Etapele de parcurs trebuie desigur respectate cu sfințenie pentru ca rezultatele să fie cele dorite. Cu ajutorul bufferului va fi pregătită unghia. Se aplică apoi lacul de bază, care se usucă în lampă pentru un timp de 30 de secunde. Va fi ulterior aplicat top coat-ul, care la fel trebuie uscat în lampă conform indicațiilor.

Manichiura semipermanentă înseamnă o manichiură de durată, care oferă unghiilor protecție pe termen lung. Este o alegere inspirată atât vara, când și în prezent, când temperaturile variază. Aceasta fereşte unghiile de exfoliere, de riscul de a deveni casante. Își vor menține aspectul ferm și sănătos și datorită conținutului de vitamina A al produselor special dedicate, regăsite în eshop-ul menționat.

Specificații despre produsele potrivite pentru a realiza o manichiură semipermanentă acasă, pe cont propriu sau cu ajutorul cuiva din familie se regăsesc de asemenea în magazin.

Sursa: Pro TV

Tags: nolia shop,


VIDEO PROTVPLUS.RO