(P) Holze, sau de ce ferestre și uși din lemn stratificat natural customizate ?

holze
Pro TV

Dacă doriti să începeti să înlocuiți ferestrele și ușile locuinței, vă veți confrunta cu două opțiuni diferite: standard sau customizate.

Deși ferestrele și usile standard sunt deseori opțiuni mai accesibile, la un preț mai mic, o să vă aratăm în continuare de ce ar trebui să luați serios în considerare ferestrele ți ușile din lemn stratificat natural personalizate.

Beneficiile ferestrelor cu geam termopan personalizate

 

Eficiența energetică

Comparativ cu acele ferestre din lemn stratificat customizate, variantele standard oferă o personalizare insuficientă atunci cand vine vorba despre forme și dimensiuni. În plus, tind sa fie mai puțin eficiente din punct de vedere energetic. Există o mulțime de factori care contribuie la eficacitatea lor totală - cum ar fi factorul U, coeficientul de câstig de căldură solară, precum și alte valori energetice. Ca să găsiti ferestere ce pot răspunde tuturor acestor cerințe, poate fi extrem de complicat.

Citește și
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Pentru că ferestrele standard sunt disponibile în anumite forme și dimensiuni, este posibil să nu găsiți exact ceea ce aveți nevoie. Când nu există o potrivire exactă între dimensiunea ferestrei standard și fereastra de înlocuit, spațiul liber creat poate compromite calitatea lucrării și etanșarea. Asta poate duce la facturi mai mari la curent. În schimb, atunci când alegeți ferestre din lemn stratificat natural customizate, puteți fi sigur de eficiența energetică deosebită.

Durabilitate

Dacă ați cumpăra ferestre standard, care nu s-ar potrivi perfect, ar trebui să faceți modificări în structura casei, pentru a vă plia proiectul pe modelele oferite. Comandând ferestre din lemn stratificat customizate nu veți avea niciodată această problemă. Ele sunt facute pentru a se potrivi cu locuința dumneavoastră și nu invers.

De asemenea, ferestrele customizate sunt fabricate din materiale dure, rezistente, care vor aduce siguranța întregii familii și care vă vor ajuta să economisți bani timp de mulți ani. Pentru ca au o calitate mai bună decât ferestrele standard, cele customizate sunt și mai usor de întreținut.

Design placut

Customizarea ferestrelor nu se oprește doar la dimensiune și stil. Ferestrele personalizate din lemn stratificat pot avea o varientate foarte mare de culori, feronerie, grilaje, cadre, texturi. Alegeți ce se potrivește mai bine casei dumneavoastră. Pentru a crea un aspect și mai atrăgător, unic, puteți solicita producatorului detalii decorative, cum ar fi sticla cu model sau modele divizate.

Ce avantaje au ușile din lemn stratificat customizate?

 

Aspect și caracteristici unice

Puteți alege ceva simplu sau puteți opta pentru modele elegante. Atunci când vă decideți pentru usi din lemn stratificat customizate, posibilitățile de stil și aspect sunt practic nesfârșite. Doriți vitralii? Ușile din lemn cu vitraliu aduc esteticul și valoarea în prim plan. Alegeți dintr-o serie de texturi care să se potrivească cu locuința. Doriți uși cu modele structural din lemn? Puteți opta pentru uși pline cu modele cu gravuri sau lemn personalizat. De asemenea, puteți încorpora în design detalii arhitecturale unice și sticla cu diferite caracteristici.

Eficienta energetică

Ca și în cazul ferestrelor din lemn stratificat customizat, ușile personalizate oferă o eficiență energetică sporită. Un plus suplimentar de izolare este minimizarea transferului fonic. Practic, nu vă mai deranjează zgomotul din exterior. Inclusiv sticla decorativă a ușii poate fi certificată energetic.

Mai multă sigurantă

Ușile exterioare ale casei reprezintă prima linie de apărare împotriva hoților și altor elemente. De aceea, nici nu ar trebui să vă gândiți la varianta de a comanda o ușa ieftină. Alegeți în schimb o ușă din lemn stratificat customizată, puternică, bine lucrată, pentru ca familia dumneavoastră să fie protejată.
Ferestre și uși din lemn stratificat natural customizate
Holze vă oferă sisteme integrate de tamplarie pentru construcții și renovări locuințe. Vă aducem în atenție lemnul stratificat datorita nobilității sale. Aceste ferestre personalizate comunică natural si se integrează perfect.

Utilizăm materiale minerale pentru a realiza pe comandă ferestre și uși, plecând de la proiectul de arhitectura întocmit de proiectant. Tinem cont de toate specificațiile dumneavoastră, lucrăm cu feronerii customizate, în sistem integrat, cu aceleași texturi și cromatici în aceeași locuință. Experiența îndelungată și proiectele de anvergură realizate pâna acum ne recomandă.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ghid spre independența financiară prin investiții inteligente: ce poți face cu banii după ce i-ai economisit
(P) Ghid spre independența financiară prin investiții inteligente: ce poți face cu banii după ce i-ai economisit

Obținerea independenței financiare este un obiectiv pe care mulți îl urmăresc, iar investițiile inteligente joacă un rol important în atingerea acestui scop.

(P) La Mița Biciclista Stabiliment Creativ anunță meniul evenimentelor din aprilie și deschide rooftop-ul din Piața Amzei
(P) La Mița Biciclista Stabiliment Creativ anunță meniul evenimentelor din aprilie și deschide rooftop-ul din Piața Amzei

La Mița Biciclista Stabiliment Creativ, anunță o lună aprilie plină de evenimente, colecții de rețete noi de signature cocktails, noi produse de patiserie și primele produse de cofetărie de autor.

 

(P) Puneți factorul spiritual mai presus de cel financiar - înmormântare accesibilă pentru orice buget
(P) Puneți factorul spiritual mai presus de cel financiar - înmormântare accesibilă pentru orice buget

Un deces în familie este o încercare grea pentru toți cei apropiați, atât din punct de vedere emoțional, cât și financiar, costurile de înmormântare putând să atingă ordinul zecilor de mii de lei.

 

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Adolescent francez de 16 ani, arestat pentru pregătirea unui atac terorist la Jocurile Olimpice. Voia să moară ”ca un martir”
Adolescent francez de 16 ani, arestat pentru pregătirea unui atac terorist la Jocurile Olimpice. Voia să moară ”ca un martir”

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost arestat la Marignier, în Haute-Savoie, suspectat de pregătirea unei acţiuni jihadiste în timpul Jocurilor Olimpice (JO) la La Défense, în Hauts-de-Seine, potrivit Parchetului Naţional Antiterorist (PNAT).

 

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.