(P) Holze, sau de ce ferestre și uși din lemn stratificat natural customizate ?

holze
Pro TV

Dacă doriti să începeti să înlocuiți ferestrele și ușile locuinței, vă veți confrunta cu două opțiuni diferite: standard sau customizate.

Deși ferestrele și usile standard sunt deseori opțiuni mai accesibile, la un preț mai mic, o să vă aratăm în continuare de ce ar trebui să luați serios în considerare ferestrele ți ușile din lemn stratificat natural personalizate.

Beneficiile ferestrelor cu geam termopan personalizate

 

Eficiența energetică

Comparativ cu acele ferestre din lemn stratificat customizate, variantele standard oferă o personalizare insuficientă atunci cand vine vorba despre forme și dimensiuni. În plus, tind sa fie mai puțin eficiente din punct de vedere energetic. Există o mulțime de factori care contribuie la eficacitatea lor totală - cum ar fi factorul U, coeficientul de câstig de căldură solară, precum și alte valori energetice. Ca să găsiti ferestere ce pot răspunde tuturor acestor cerințe, poate fi extrem de complicat.

Pentru că ferestrele standard sunt disponibile în anumite forme și dimensiuni, este posibil să nu găsiți exact ceea ce aveți nevoie. Când nu există o potrivire exactă între dimensiunea ferestrei standard și fereastra de înlocuit, spațiul liber creat poate compromite calitatea lucrării și etanșarea. Asta poate duce la facturi mai mari la curent. În schimb, atunci când alegeți ferestre din lemn stratificat natural customizate, puteți fi sigur de eficiența energetică deosebită.

Durabilitate

Dacă ați cumpăra ferestre standard, care nu s-ar potrivi perfect, ar trebui să faceți modificări în structura casei, pentru a vă plia proiectul pe modelele oferite. Comandând ferestre din lemn stratificat customizate nu veți avea niciodată această problemă. Ele sunt facute pentru a se potrivi cu locuința dumneavoastră și nu invers.

De asemenea, ferestrele customizate sunt fabricate din materiale dure, rezistente, care vor aduce siguranța întregii familii și care vă vor ajuta să economisți bani timp de mulți ani. Pentru ca au o calitate mai bună decât ferestrele standard, cele customizate sunt și mai usor de întreținut.

Design placut

Customizarea ferestrelor nu se oprește doar la dimensiune și stil. Ferestrele personalizate din lemn stratificat pot avea o varientate foarte mare de culori, feronerie, grilaje, cadre, texturi. Alegeți ce se potrivește mai bine casei dumneavoastră. Pentru a crea un aspect și mai atrăgător, unic, puteți solicita producatorului detalii decorative, cum ar fi sticla cu model sau modele divizate.

Ce avantaje au ușile din lemn stratificat customizate?

 

Aspect și caracteristici unice

Puteți alege ceva simplu sau puteți opta pentru modele elegante. Atunci când vă decideți pentru usi din lemn stratificat customizate, posibilitățile de stil și aspect sunt practic nesfârșite. Doriți vitralii? Ușile din lemn cu vitraliu aduc esteticul și valoarea în prim plan. Alegeți dintr-o serie de texturi care să se potrivească cu locuința. Doriți uși cu modele structural din lemn? Puteți opta pentru uși pline cu modele cu gravuri sau lemn personalizat. De asemenea, puteți încorpora în design detalii arhitecturale unice și sticla cu diferite caracteristici.

Eficienta energetică

Ca și în cazul ferestrelor din lemn stratificat customizat, ușile personalizate oferă o eficiență energetică sporită. Un plus suplimentar de izolare este minimizarea transferului fonic. Practic, nu vă mai deranjează zgomotul din exterior. Inclusiv sticla decorativă a ușii poate fi certificată energetic.

Mai multă sigurantă

Ușile exterioare ale casei reprezintă prima linie de apărare împotriva hoților și altor elemente. De aceea, nici nu ar trebui să vă gândiți la varianta de a comanda o ușa ieftină. Alegeți în schimb o ușă din lemn stratificat customizată, puternică, bine lucrată, pentru ca familia dumneavoastră să fie protejată.
Ferestre și uși din lemn stratificat natural customizate
Holze vă oferă sisteme integrate de tamplarie pentru construcții și renovări locuințe. Vă aducem în atenție lemnul stratificat datorita nobilității sale. Aceste ferestre personalizate comunică natural si se integrează perfect.

Utilizăm materiale minerale pentru a realiza pe comandă ferestre și uși, plecând de la proiectul de arhitectura întocmit de proiectant. Tinem cont de toate specificațiile dumneavoastră, lucrăm cu feronerii customizate, în sistem integrat, cu aceleași texturi și cromatici în aceeași locuință. Experiența îndelungată și proiectele de anvergură realizate pâna acum ne recomandă.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Tendințe la parfumuri în toamna anului 2022
(P) Tendințe la parfumuri în toamna anului 2022
(P) Ce premii sunt puse la bătaie la Cupa Mondială din Qatar și cum a crescut fondul de premiere
(P) Ce premii sunt puse la bătaie la Cupa Mondială din Qatar și cum a crescut fondul de premiere

De la o ediție la alta, FIFA a mărit considerabil premiile oferite echipelor participante la Cupa Mondială.

(P) Ce a găsit o firmă de construcții/desfundări canalizare când a verificat instalația unui proprietar din București
(P) Ce a găsit o firmă de construcții/desfundări canalizare când a verificat instalația unui proprietar din București

Imaginează-ți că te trezești într-o zi ca ai canalizarea înfundată. Un adevărat coșmar pentru oricine iar din punct de vedere statistic... o certitudine, o adevarata bomba cu ceas.

Recomandări
Scandal în Parlament, din cauza majorării salariilor. George Simion, la un pas să se bată cu deputatul PSD Zetea
Scandal în Parlament, din cauza majorării salariilor. George Simion, la un pas să se bată cu deputatul PSD Zetea

Un nou scandal a avut loc, marți, la Parlament. Doi deputați au fost gata să se ia la bătaie, din cauza majorării salariilor parlamentarilor și primarilor.  

USR şi Forţa Dreptei depun moţiune simplă împotriva ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, în urma acuzaţiilor de plagiat
USR şi Forţa Dreptei depun moţiune simplă împotriva ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, în urma acuzaţiilor de plagiat

Purtătorul de cuvânt al USR, deputatul Ionuţ Moşteanu a anunţat, marţi, în plen, că USR şi Forţa Dreptei depun o moţiune simplă împotriva ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu.

 

Scenariu: incendiile și exploziile misterioase din Rusia, indicii ale unor misiuni de operațiuni speciale
Scenariu: incendiile și exploziile misterioase din Rusia, indicii ale unor misiuni de operațiuni speciale

Incendiile și exploziile misterioase de la locuri sensibile din Rusia sunt indicii ale unor misiuni specifice unităților de operațiuni speciale, la care americanii excelează. Responsabili par a fi atât dizidenții ruși, cât și comandourile ucrainene.