(P) De unde poți comanda flori online în București și care sunt avantajele unei astfel de investiții?

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
SEO

În ceea ce privește cadourile, florile sunt întotdeauna cea mai bună variantă.

Le poți oferi cu ocazia zilelor de naștere, zilelor onomastice, când celebrezi un eveniment important, la sărbătorile tradiționale, sau pur și simplu atunci când vrei să-ți exprimi dragostea și recunoștința față de cineva drag. Iar cel mai practic mod de a trimite un frumos aranjament floral unei persoane speciale, este cumpărarea buchetului preferat de la florăria online băiatulcuflori.ro, iar de restul se vor ocupa artiștii florali și curierul.

De ce să comanzi flori online de la Băiatul cu flori?
 

#1 Ai la dispoziție o gamă variată de produse

La Băiatul cu flori găsești câteva zeci de modele de buchete, realizate artistic, din cele mai frumoase flori exotice sau autohtone. De asemenea, acestea sunt catalogate în funcție de ocazia cu care pot fi oferite, calitatea destinatarei, sau chiar anotimpul în care înfloresc. Astfel, dacă vrei să oferi flori, dar nu ai idee ce aranjament se potrivește evenimentului celebrat sau persoanei căreia le oferi, poți conta pe Băiatul cu flori pentru sugestii profesionale.

#2 Florile ajung la destinație întotdeauna proaspete

Florile sunt pe cât de frumoase, pe atât de fragile. De aceea, pentru a le face să reziste cât mai mult în vază, trebuie să minimizezi timpul de transport și să faci în așa fel încât buchetul tău să ajungă de la florărie, direct la persoana căreia îi este destinat. Iar singurul mod prin care poți realiza acest lucru este achiziția buchetului preferat de la o florărie care să efectueze servicii rapide de livrare flori București.

#3 Beneficiezi de reduceri extraordinare

La Băiatul cu flori prețurile sunt stabilite în funcție de complexitatea buchetului și tipul de flori pe care acesta le conține. Prețurile unora din aranjamente pot ajunge să depășească suma de 1000 de lei, dar în același timp, dacă dispui de un buget limitat, dar îți dorești totuși să faci un cadou deosebit, poți profita de nenumăratele oferte atractive cu care poți cupăra astfel de bijuterii ale naturii la mai puțin de 100 de lei!

#4 Încurajezi producătorii locali

Băiatul cu flori încurajează producția locală, colaborând exclusiv cu producători români. Astfel, prin cumpărarea unui buchet de la această florărie online București, la bucuria pe care o dăruiești celei căreia trimiți florile, se adaugă și mulțumirea personală pentru faptul că ai contribuit la dezvoltarea comunității, făcând astfel nu una, ci două fapte bune.

#5 Dăruiești inspirație și eleganță

Există o mare diferență între buchetele de flori create de amatori și cele realizate de profesioniști. Primele încearcă să impună prin volum, dar cele din urmă prin culori, design și atenție pentru detalii. Un artist floral poate să aducă într-un singur buchet farmecul mai multor anotimpuri, ca în acest buchet cu trandafiri albi, frezii portocalii și accente aurii, în care iarna și primăvara se întâlnesc în același aranjament.

Sau să se concentreze pe un singur tip de flori scoțându-l în evidență prin elemente auxiliare, naturale și artificiale.

Astfel, când dăruiești un buchet Băiatul cu flori, dăruiești pasiune, eleganță și nu în ultimul rând, inspirație.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO