(P) Cum să alegi cei mai potriviți soliști pentru nuntă?

nunta
StirilePROTV

Pentru a le oferi invitaților o petrecere de neuitat, una dintre misiunile cele mai grele este aceea de alege cei mai potriviți solisti pentru nunta.

Pentru a le oferi invitaților o petrecere de neuitat, una dintre misiunile cele mai grele este aceea de alege cei mai potriviți solisti pentru nunta. Cu siguranță vă doriți ca majoritatea celor prezenți la eveniment să se simtă cât mai bine și să asculte muzică pe placul lor.

Dacă ați stabilit deja data evenimentului și sunteți în căutarea formației perfecte, care să completeze perfect celelalte detalii ale evenimentul, ne-am gândit să vă oferim câteva recomandări în privința selecției.

Care sunt cele mai importante detalii pentru a alege cei mai potriviți soliști pentru o nuntă?

Ca orice eveniment de mare importanță, nunta este un eveniment încărcat de emoție, de la care nu poate lipsi o formație de nuntă cu un repertoriu diversificat. Sunt mulți interpreți și soliști talentați. Însă pentru a face cea mai bună alegere, trebuie să țineți seama de:

• Stilul, tematica și specificul evenimentului

Dacă evenimentul este organizat într-un cadru clasic și elegant, cu siguranță nu este recomandat să optați pentru o formație de muzică populară sau un taraf. Aceste stiluri pot face parte din repertoriu, dar nu ar fi potrivit să fie prezente pe toată durata evenimentului.

• Optați pentru un program sau o formație cu un repertoriu cât mai diversificat

Dacă veți alege această variantă artistică, toată lumea va avea de câștigat. Cu siguranță toți cei prezenți vor regăsi stilul și măcar o melodie preferată.

• Verificați din timp disponibilitatea soliștilor preferați

Se știe că în sezonul în care se fac nunți, mulți soliști au programul mult mai încărcat. Iar dacă vă doriți cu ardoare o formație, cel mai bine este să o rezervați din timp. Nu veți vrea, cu certitudine să modificați alte date importante ale evenimentului, pentru a avea solistul preferat. Cel mai sigur este să acordați atenția cuvenită acestui aspect destul de important.

• Alegeți o formație de nuntă după buget

În funcție de recunoaștere și de talent, soliștii de nuntă au tarife diferite. Oricât de mult v-ar plăcea un artist, dacă nu dispuneți de banii necesari, gândiți-vă de două ori înainte de a alege. De la organizarea acestui eveniment trebuie să vă rămână și ceva bani.

• Optați pentru un local potrivit pentru muzica aleasă

Degeaba selectați o formație deosebită, dacă locația nu este una în care se aude foarte bine. În funcție de numărul membrilor formației și de dispunerea spațiului ales, sunetul poate fi diferit. La fel de important este și să folosiți pentru eveniment o sonorizare cât mai potrivită și un ring de dans cât mai generos.

• Optați pentru o locație care are propria formație

În cazul în care nu vreți prea multă bătaie de cap și știți că orice muzică ați avea, invitații se vor distra oricum, optați pentru o locație care să se ocupe de toate detaliile organizării unei nunții. Având în vedere experiența acumulată, organizatorii au colaboratorii lor, pe care știu să-i selecteze foarte bine.

Chiar dacă detaliile de mai sus nu sunt unele la care să nu vă fi gândit deja, vă pot servi drept orientare. Informațiile de mai sus vă pot fi utile pentru a fi siguri că ați bifat cât mai multe aspecte ale alegerii unor soliști, care să dea nota potrivită nunții.

Ce repertoriu să solicitați de la soliștii pentru nuntă aleși?

Nu doar recomandările și talentul soliștilor aleși sunt importante. La fel de important este și să selectați cu ei un repertoriu care să fie atât pe placul vostru, cât și pe cel al celor mai mulți dintre invitații voștri.

Pentru a fi siguri că toată lumea va fi mulțumită, un program artistic care include atât muzică ușoară internațională, cât și piese de muzică populară, va fi apreciat de toți cei prezenți. Un repertoriu care să cuprindă muzică internațională italiană, spaniolă, engleză, câteva acorduri latino și cântece din folclorul tradițional românesc vor face o petrecere de nuntă, un eveniment foarte reușit.

Programul poate fi elaborat apelând la mai mulți cantareti pentru nunta, cu scurte pauze, pentru a face schimbarea și a pregătii urmărorul moment.

Nunțile sunt evenimente foarte importante din viața de cuplu și de familie. Amintirea lor va persista multă vreme și vă va face să zâmbiți cu încântare și nostalgie. De aceea alegerea unor soliști pentru nuntă cât mai potriviți este un element cheie al organizării întregului eveniment.

 

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) La ce folosește forarea unui puț?
(P) La ce folosește forarea unui puț?

Pe măsură ce nevoile de apă cresc și devine din ce în ce mai prețioasă, mulți proprietari și profesioniști se îndreaptă spre forarea de puțuri.

 

(P) 3 păcănele populare și 3 jocuri mai puțin cunoscute de la cel mai îndrăgit furnizor
(P) 3 păcănele populare și 3 jocuri mai puțin cunoscute de la cel mai îndrăgit furnizor

Novomatic este considerat de mulți drept cel mai îndrăgit furnizor de păcănele pentru cazinouri online.

(P) Schela Comercial este un partener de încredere pentru toți constructorii
(P) Schela Comercial este un partener de încredere pentru toți constructorii

În domeniul construcțiilor, schela metalică are o importanță deosebită.

Recomandări
Criza gazelor s-ar putea agrava anul viitor în Europa, după folosirea rezervelor în iarnă
Criza gazelor s-ar putea agrava anul viitor în Europa, după folosirea rezervelor în iarnă

Europa s-ar putea confrunta cu o criză energetică şi mai acută anul viitor, după ce va utiliza rezervele de gaze naturale pentru a trece de frigul acestei ierni, a declarat miercuri şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie (AIE), transmite Reuters.

"e-Estonia, model pentru viitor". Cum au ajuns elevii estonieni cei mai buni din lume. "Educația e a doua noastră religie"

Educația este foarte importantă pentru estonieni și asta se vede an de an, când elevii din această țară ies mereu pe primele locuri la testele PISA, cele care măsoară nivelul de pregătire și de înțelegere a cunoștințelor.

Un eurodeputat german critică România: „Cum n-a fost nimeni atent când a aderat această țară la UE?”
Un eurodeputat german critică România: „Cum n-a fost nimeni atent când a aderat această țară la UE?”

Guvernele Uniunii Europene vor vota în decembrie cu privire la aderarea României şi Bulgariei la Spaţiul Schengen.