(P) Cum recunoști tabla de calitate pentru acoperiș?

(P) Cum recunoști tabla de calitate pentru acoperiș?

Atunci când alegi tablă acoperiș este foarte important să te asiguri că faci cea mai bună investiție.

Pe lângă faptul că protejează construcția, acoperișul are și un important rol estetic: un acoperiș de calitate reflectă personalitatea proprietarului și scoate în evidență frumusețea elementelor arhitecturale ale clădirii. 

Dincolo de aceste considerente, pentru a-și îndeplini rolul, acoperișul trebuie să fie, înainte de toate, rezistent, creat din materiale durabile.

Criteriul rezistenței este și principalul motiv care i-a determinat în ultimii ani pe tot mai mulți români să opteze pentru acoperișuri din tablă.

Tabla reprezintă, de altfel, una dintre cele mai avantajoase opțiuni prezente pe piață pentru că un astfel de acoperiș nu numai că se dovedește foarte rezistent la intemperii, ci oferă clădirii o durabilitate pe termen îndelungat.

Citește și
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Cum ne asigurăm, însă, că alegem tablă de calitate? În primul rând trebuie să te orientezi către o companie care oferă soluții durabile pentru acoperișuri, precum RoofArt.

RoofArt România, înființată în 2001, este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piață și comercializează o gamă variată de soluții pentru acoperișuri durabile, care sunt întotdeauna însoțite de garanții extinse.

Reputația impecabilă a RoofArt România, tradiția incontestabilă pe această piață, precum și garanțiile extinse oferă certitudinea implicită că, de fiecare dată când achiziționezi un produs marca RoofArt, faci cea mai bună investiție.

În general, piața soluțiilor pentru acoperiș este una foarte competitivă, astfel încât companiile care nu oferă calitate cumpărătorului nu rezistă foarte mult. Faptul că RoofArt va împlini 20 de ani de existență este, în sine, încă o garanție a faptului că produsele comercializate respectă atât cele mai înalte standarde de calitate, cât și preferințele, dorințele și exigențele clienților.

În cele ce urmează îți prezentăm și câteva caracteristici ale tablei de calitate, care să te ajute să identifici mai ușor un produs calitativ și să simplifici procesul decizional.

Rezistență mare la factorii meteo, confirmată de teste în mediul exterior


Tabla pentru acoperiș de la RoofArt este confecționată din oțel nordic SSAB, testat de peste 40 de ani în condițiile cele mai aprige de climă de pe întreg globul (vânt, ploaie, zăpadă, gheață, apă sărată, radiații UV, furtuni, umiditate ridicată, aer salin). Cu alte cuvinte, rezistența, în acest caz, nu este doar un concept de marketing, ci este susținută de concluziile unor teste realizate pe o perioadă de aproape o jumătate de veac.

Rezistența la coroziune


O altă caracteristică a unui acoperiș realizat din tablă de calitate este rezistența la coroziune. De exemplu, în cazul RooArt, tabla fălțuită are o grosime minimă de 0,60 mm miezul din oțel este prevăzut deasupra cu un strat anticoroziv de zinc, de 350 g/mp, urmat de un strat de grund și de unul de vopsea flexibilă și rezistentă, care are rolul de a proteja și de a oferi durabilitate și rezistență pentru o perioadă foarte mare de timp, uneori de ordinul a zeci și zeci de ani, garanția pentru acest produs fiind de 40 de ani.

Rezistența la zgâriere


De asemenea, atunci când vorbim de calitate trebuie să analizăm și rezistența la zgâriere. În cazul RoofArt, acest lucru se referă la faptul că zgârieturile datorate manevrării din timpul transportului sau a montajului nu sunt vizibile întrucât stratul de grund, în aceeași culoare ca și vopseaua, le va estompa (spre deosebire de majoritatea produselor existente în piață care nu prezintă această calitate). Ulterior, stratul de zinc va proteja miezul de oțel împotriva coroziunii în cazul în care zgârieturile se dovedesc mai profunde.

Calitatea oțelului din care este confecționată tabla


În cazul RoofArt, vorbim de oțel suedez, o varietate de oțel premium de calitate nordică, recunoscut în întreaga lume ca fiind unul dintre cele mai bune de pe piață. Grosimea oțelului din care este realizată tabla RoofArt este, așa cum aminteam și undeva mai sus, de până la 0,60 mm, în cazul tablei fălțuite.

Tehnologia de producție, utilajele folosite, certificările și garanțiile oferite


Alți indicatori care trebuie luați în considerare atunci când vine vorba de calitate sunt tehnologia de profilare sau de producție, utilajele și liniile de producție, sistemul de management al calității implementat, certificatele de garanție și de conformitate, documentele de proveniență a materiei prime, declarațiile de performanță etc.

În funcție de tipul de învelitoare, tehnologiile de producție diferă. De exemplu, pentru realizarea țiglei metalice și a sistemelor pluviale, RoofArt deține linii de producție și utilaje profesionale finlandeze, mărcile Samesor și Macring, ale căror rezultate impecabile sunt binecunoscute pe piața de profil.
În ceea ce privește garanțiile, tabla de la RoofArt beneficiază de o durată medie de exploatare de 60 de ani, de o garanție anticoroziune de 40 de ani și de o garanție pentru menținerea culorii de 30 de ani.

În concluzie, dacă îți dorești un acoperiș durabil și elegant, realizat din tablă de calitate, specialiștii RoofArt îți stau la dispoziție!

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ghidul complet al articolelor de pescuit pentru începători
(P) Ghidul complet al articolelor de pescuit pentru începători

Pășirea în lumea pescuitului poate fi la fel de entuziasmantă cât este de intimidantă pentru începători.

(P) Nu rata aceste oportunități când ești student
(P) Nu rata aceste oportunități când ești student

Sunt mai multe oportunități care se ivesc de obicei atunci când ești student, de aceea este important să profiți de toate aceste oportunități.

 

(P) Prima dată când apelezi la servicii de închiriere auto? Iată ce trebuie neapărat să știi
(P) Prima dată când apelezi la servicii de închiriere auto? Iată ce trebuie neapărat să știi

Serviciile de închiriere auto au devenit, în ultimii ani, o soluție tot mai eficientă și în România, la care apelează tot mai des atât persoane fizice, cât și companii.

Recomandări
Răspunsul ironic dat de Iohannis după ce a fost întrebat de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux: „E unul mic”
Răspunsul ironic dat de Iohannis după ce a fost întrebat de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux: „E unul mic”

Klaus Iohannis a declarat marţi, întrebat de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu unul de linie, motivând că a venit într-o deplasare externă, aşa cum au fost şi multe altele, „în interesul României”.

Klaus Iohannis cumpără arme din Coreea de Sud. Un contract de 725,7 milioane de dolari ar fi fost încheiat la Seul
Klaus Iohannis cumpără arme din Coreea de Sud. Un contract de 725,7 milioane de dolari ar fi fost încheiat la Seul

Liderii sud-coreean şi român s-au angajat să stimuleze cooperarea în industria de apărare, în timp ce Seulul încearcă să se impună ca al patrulea exportator de armament din lume.

Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ
Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ

Meteorologii anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, dar şi precipitaţii mixte la munte.