(P) Cine va fi golgheter la EURO 2024

advert
Canva.com

Kylian Mbappe și Jude Bellingham sunt cei doi galactici cu care Florentino Perez vrea să-și continue supremația în Europa.

Atacantul francez tocmai ce a semnat cu gruparea de pe Santiago Bernabeu, din postura de jucător liber de contract. Până să ajungă însă sub comanda lui Carlo Ancelotti, acesta va lupta pentru trofeul european cu viitorul său coleg – Jude Bellingham.

EURO 2024 va debuta pe data de 14 iunie 2024, cu meciul dintre Germania și Scoția. Timp de o lună, cele 24 de naționale vor concura pentru marele trofeu.

Kylian Mbappe, favoritul numărul 1 la EURO

Cel mai probabil, Kylian Mbappe este primul nume care îi vine în cap oricărui amator de pariuri EURO 2024 care vrea să mizeze pe golgeterul turneului final din Germania.

Internaționalul francez este favoritul numărul 1 la titlul de golgheter al Campionatului European, având o cotă de 5.00 pentru a realiza această performanță. Mbappe și-a făcut debutul la naționala mare a Franței în 2017, atunci când nu împlinise încă 20 de ani.

Citește și
„Este de neconceput să mori așa!” Gestul unui român care a oprit pe autostradă ca să ajute o familie cu un copil mic, în Italia

Acesta a reușit să se impună foarte rapid să și marcheze de 47 de ori în 78 de partide. Doar un an mai târziu, Kylian Mbappe a devenit campion mondial, iar acum este în căutarea trofeului european.

În Franța, șeptarul a cucerit tot ce se putea în tricoul celor de la PSG – dominând autoritar Ligue 1. Acesta a avut însă un vis interzis – trofeul UEFA Champions League. Tocmai de aceea, a decis să semneze cu Real Madrid în această vară.

Mbappe va fi coleg cu Jude Bellingham, fostul jucător al celor de la Borussia Dortmund – ce a făcut și el pasul către Bernabeu, anul trecut. Internaționalul englez a impresionat încă de la debut, atunci când a reușit să marcheze pe bandă rulantă, deși fișa postului nu o cerea. La EURO 2024, Bellingham este favoritul numărul 5 la titlul de golgheter, chiar deasupra lui Antoine Griezmann, Olivier Giroud și Phil Foden.

Harry Kane, principalul adversar

Principalul adversar al lui Kylian Mbappe la acest turneu final este Harry Kane. Vârful englez a decis să o părăsească pe Tottenham după 14 ani și a făcut pasul în Premier League, la Bayern Munchen. Deși bavarezii nu au reușit să câștige trofee, impactul britanicului a fost unul imediat. Acesta a punctat de 36 de ori in 32 de partide, iar la 30 de ani pare într-adevăr într-un moment de vârf al carierei.

Pentru Anglia, Harry Kane evoluează constant din 2015. Acesta a marcat până acum 63 de goluri în 91 de partide și își dorește să îmbunătățească aceste cifre la EURO 2024. Anglia nu a reușit să câștige niciodată Campionatul European, însă în Germania pornește cu prima șansă.

Ajuns la 30 de ani și cu o mulțime de premii personale, Harry Kane nu a reușit încă să câștige un trofeu în cariera de fotbalist profesionist. Obiectivul său pentru EURO 2024 este unul măreț - titlul de golgheter și medalia de campion european.

CR7, ultimul dans!

Pe locul 3 în topul favoriților la titlul de golgheter EURO 2024 se află Cristiano Ronaldo. Ajuns la ultimul său Campionat European, CR7 încearcă să aducă din nou trofeul în Portugalia – la fel ca în 2016.

 Acesta a cucerit și Liga Națiunilor alături de lusitani, iar singurul trofeu care îi lipsește este Cupa Mondială. Suporterii visează să îl vadă pe Ronaldo la turneul final din 2026. Până acum, atacantul celor de la Al Nassr a strâns 206 apariții în tricoul Portugaliei și a reușit să marcheze de 128 de ori.

Ronaldo este urmat în clasamentul favoriților de către Romelu Lukaku. Vârful belgian are o cotă de 15.00 pentru a deveni principalul marcator al Campionatului European. Acesta evoluează încă din 2010 la naționala mare, pe vremea când avea doar 17 ani și făcea parte din lotul celor de la Anderlecht.

Pe lângă jucătorii menționați anterior, din top 10 mai fac parte Alvaro Morata (Spania) șI Kai Havertz (Germania).

Cotele pot suferi modificări în orice moment.

L2160797Y000396 ONJN 18+ Joacă Responsabil

Articol recomandat de sport.ro
Pe ce loc a ajuns România în clasamentul FIFA
Pe ce loc a ajuns România în clasamentul FIFA

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cumpără transformator de bandă LED și benzi LED pentru iluminare, de la Sercom Electric
(P) Cumpără transformator de bandă LED și benzi LED pentru iluminare, de la Sercom Electric

Anumite produse electrice sunt de neînlocuit atunci când vine vorba despre amenajarea locuinței personale.

(P) Cum să alegi căruciorul potrivit pentru copilul tău: 3 în 1, 2 în 1 sau sport?
(P) Cum să alegi căruciorul potrivit pentru copilul tău: 3 în 1, 2 în 1 sau sport?

Alegerea căruciorului potrivit pentru copilul tău poate fi o decizie dificilă, având în vedere numeroasele opțiuni disponibile pe piață.

(P) Medicină Sportivă în Timișoara la Centrul Medical Mișcă: O Abordare Specializată și Conformă cu Noile Reglementări
(P) Medicină Sportivă în Timișoara la Centrul Medical Mișcă: O Abordare Specializată și Conformă cu Noile Reglementări

În arena sportivă, sănătatea și performanța atleților depind crucial de calitatea îngrijirii medicale specializate.

Recomandări
Surse: Primul tur al alegerilor prezidenţiale, în data de 15 septembrie sau 29 septembrie. Decizia finală va fi luată marţi
Surse: Primul tur al alegerilor prezidenţiale, în data de 15 septembrie sau 29 septembrie. Decizia finală va fi luată marţi

Coaliţia de guvernare a decis, joi, două variante de lucru privind calendarul alegerilor prezidenţiale, şi anume ca primul tur să fie pe 15 septembrie sau pe 29 septembrie.

Mesajul transmis de Zelenski României pentru oferirea unui sistem de apărare aeriană Patriot
Mesajul transmis de Zelenski României pentru oferirea unui sistem de apărare aeriană Patriot

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat joi că decizia României de a oferi ţării sale un sistem de apărare aeriană Patriot va consolida scutul de apărare aeriană al Ucrainei, precum şi securitatea în întreaga Europă.

Cine ar fi cei doi judecători care l-au scăpat de pedeapsă pe Mario Iorgulescu. Cine s-ar fi opus
Cine ar fi cei doi judecători care l-au scăpat de pedeapsă pe Mario Iorgulescu. Cine s-ar fi opus

Judecătoarea Lia Savonea, fosta şefă a CSM, a făcut parte din completul care a dispus joi rejudecarea dosarului în care Mario Iorgulescu avea o condamnare definitivă de 13 ani şi 8 luni închisoare, informează Agerpres.