(P) Ce accesorii merită să cumperi pentru telefonul tău?

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
telefoane

Există pe piață o multitudine de accesorii pentru telefoanele mobile. Chiar dacă unele dintre ele sunt absolut inutile, există destule articole fără de care riști să compromiți experiența pe care ți-o oferă smartphone-ul tău.

Îți prezentăm în acest articol accesoriile pe care merită să le cumperi pentru telefonul tău inteligent.

Husa

Multe telefoane au carcasa predispusă la crăpături și zgârieturi, motiv pentru care o husă este necesară. La urma urmei, dacă nu folosești o husă iar smartphone-ul se deteriorează, durata sa de viață se scurtează, iar în cazul în care vrei să-l vinzi, valoarea aparatului scade considerabil.

Există o mulțime de huse pentru telefoane de la brandgsm.ro, de diferite dimensiuni și tipuri, în tot felul de culori și cu diverse imprimeuri. Poți opta pentru huse simple, în nuanțe vii, transparente, de tip carcasă, cu clapetă etc. Husele protejează dispozitivele mobile, le păstrează aspectul intact și le prelungesc durata de viață.

Cardul de memorie

Nu este un accesoriu fără de care nu poți trăi, însă cadrul de memorie este foarte util pentru a stoca tot felul de fișiere, aplicații și jocuri, fără a încărca memoria internă a telefonului sau a muta totul pe cloud. Marea majoritate a smartphone-urilor de pe piață sunt prevăzute cu un slot în care poți introduce un astfel de card.

Folie de protecție pentru ecran

Foliile de protecție sunt realizate din diferite materiale, sunt de diverse dimensiuni și pot fi aplicate destul de ușor. Chiar și așa, cel mai bine este ca folia să fie aplicată într-un magazin specializat, pentru scăpa de bulele de aer și poziționarea nu tocmai exactă.

Foliile protejează telefoanele mobile de zgârieturi și crăpături. Ia aminte că nu toate aceste semne sunt vizibile pe ecran la o prima vedere, însă dacă ții aparatul perpendicular și te uiți pe display, este posibil să observi o multitudine de semne fine.

Cască Bluetooth

În cazul în care conduci și vorbești frecvent la telefon, o cască bluetooth este extrem de utilă. Le găsești atât în magazinele fizice, cât și în cele online, sunt comod de purtat și asigură un sunet clar, convorbirile luând loc fără întreruperi.

Baterie externă

Chiar dacă bateria smartphone-ului tău ține destul de mult, frecvența cu care folosim în ziua de astăzi telefoanele mobile ne face să avem nevoie de un încărcător și o sursă de curent electric peste tot unde mergem. Din fericire, poți folosi bateria externă, pe care o încarci în prealabil și cu ajutorul căreia nu mai riști că telefonul să ți se închidă exact când erai în toiul unei conversații importante sau când vizionai cel mai recent episod al serialului preferat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO