(P) 5 motive pentru care alegi o trotinetă electrica smartbalance

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
trotineta electrica smartbalance

Te întrebi de ce ar trebui să îți cumperi o trotineta electrica și să abandonezi modul de transport curent?

Te întrebi de ce ar trebui să îți cumperi o trotineta electrica și să abandonezi modul de transport curent? Iată 5 motive care fac trotineta electrică smartbalance mijlocul ideal de mobilitate zilnică.

1 - Economică, ecologică, practică și sănătoasă ...

Înainte de a începe, ar trebui să știi că primul motiv pentru a alege o trotinetă se aplică și bicicletei sau chiar mai mult. Un vehicul pe două roți, alimentat electric, înseamnă costuri reduse, față de motocicleta clasică.

Economic și ecologic: o încărcare completă costă foarte puțină energie electrică, iar prețul de achiziție al unei trotinete cu baterie Samsung reprezintă două luni din costul lunar de întreținere unei mașini. Iată așadar o modalitate bună de a reduce factură de energie!

Trotinetă înseamnă mișcare, aer curat, sănătate. Cei care fac mișcare în aer liber zilnic au o stare de sănătate și un tonus mult mai bun. Ești relaxat pentru că știi că nu vei întârzia la muncă. Te simți lejer și odihnit și te bucuri de peisajul exterior în călătoria ta. Nu mai suporți poluare, trafic, stres, blocaje, căci trotinetă se poate deplasa oriunde. Nu ai nevoie de permis de conducere, nu trebuie să o înmatriculezi și poate fi folosită inclusiv de adolescenți.

2 - Ușor de transportat

Dacă alegi un model pliabil, compact și ușor, înseamnă că trotineta smartbalance va deveni mijlocul ideal de a te deplasa. Într-o călătorie multimodală, acest tip de trotinetă te salvează, indiferent unde trebuie să mergi. Poți să o pliezi și să iei trotinetă cu ține pretutindeni.

La Smartbalance găsești cele mai cool modele pe care le poți folosi în oraș, la munte, pe litoral, la țară și chiar când pleci în străinătate. Trotinetele sunt ușor de transportat și greutățile lor diferite te ajută să alegi exact modelul care ti se potrivește.

3 - Îți redă sentimentul libertății ...

Trotineta electrică smartbalance înseamnă sentimentul de lejeritate, libertate, adaptabilitate. Vei simți diferența atunci când vine vorba de călătorii zilnice, mai ales dacă de obicei iei mașina sau autobuzul. Datorită acestei mobilități electrice, economisești timp, eviți aglomerația și restricțiile de trafic. O trotinetă electrică îți oferă o stare de bine și de libertate nemăsurată.

4 - O iei peste tot cu tine, la birou sau în altă parte ...

La revedere loc de parcare, la revedere griji. O trotinetă o poți ține lângă ține practic oriunde. Dimensiunile reduse și modelele pliabile de la Smartbalance rezolvă problema spațiului. Trotineta poate fi lăsată la vestiar, după ușa de la birou, în boxa, sau chiar la intrare. O asiguri cu un dispozitiv special și imediat ești liber să intri la job sau să mergi la cinema, restaurant, etc. Scapi de aglomerație și de grijă locului de parcare, dar și de anumite costuri.

5 - Ușor de folosit, îți aduce noi prieteni

O trotinetă înseamnă și un nou mod de viață. Cei care folosesc trotinete electrice sunt deja o categorie aparte într-o lume cenușie. Trotinetele îți mențin tinerețea trupului și a sufletului, te apropie de oameni prin accesibilitate. Dacă te temi că nu știi să mergi cu trotineta, nu trebuie să îți faci griji. Aproape toți știm să mergem cu bicicleta sau cu rolele, iar cu o trotinetă electrică smartbalance este foarte ușor să te deplasezi și să te bucuri de viață.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO