(P) Descoperă aici ce trebuie să faci pentru a obține fișa medicală pentru permis!

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
advertorial

Toți șoferii din România trebuie să prezinte fișa medicală pentru permis de fiecare dată când își reînnoiesc permisul din diferite motive sau când vor să obțină carnetul pentru prima dată.

Acest certificat este indispensabil pentru dobândirea unui permis auto valid.

Conform legislației în vigoare, certificatul dovedește că ești apt, din punct de vedere fizic și psihic, pentru a conduce un autovehicul. Fișa medicală pentru permis nu poate fi eliberată decât de o clinică acreditată în domeniu și este valabilă pentru o perioadă de 6 luni, începând cu data eliberării.

Pentru a obține acest document cât mai rapid, dar și pentru a te bucura de servicii profesioniste, apelează la o clinică cu experiență în domeniu, cum este Standard Med. Aici, fisa medicala permis este eliberată în aceeași zi în care îți faci analizele.

Tot procesul durează mai puțin de 90 de minute și, în cazul în care acest interval este depășit, clinica Standard Med se angajează să îți returneze jumătate din suma plătită pentru obținerea fișei medicale.

Acest lucru este posibil mulțumită sistemului de funcționare al clinicii. Toți cei înscriși pentru efectuarea analizelor vor trece prin rotație pe la cabinetul fiecărui specialist medical.

În cazul în care ai nevoie de acest permis, nu trebuie decât să urmezi acești pași pentru a beneficia de serviciile rapide oferite de Standard Med!

1. Accesează site-ul www.fisamedicala.info, unde vei găsi toate detaliile referitoare la obținerea acestui document.

2. Stabilește o programare pentru efectuarea analizelor necesare. Pentru a stabili o vizită la clinică, poți folosi una dintre următoarele metode:

• Prin apel telefonic, la unul dintre numerele afișate pe platforma clinicii Standard Med (0735.758.390 sau 0314.053.950);
• Online, utilizând formularul pus la dispoziție pe site, în categoria de „Tarife și programări”.

Vizita ta trebuie să fie încadrată în următorul interval orar:

• Luni, Marți și Joi: 15.30 – 18.15 (ultima programare)
• Miercuri și Vineri: 09.00 – 11.15 (ultima programare)

3. După efectuarea unei programări, nu îți mai rămâne decât să te prezinți la clinică pentru efectuarea analizelor necesare și obținerea certificatului medical. Totuși, este esențial să te asiguri că ai toate documentele asupra ta. Iată care sunt actele de care ai nevoie pentru eliberarea fișei pentru permis auto!

– Buletin / Carte de identitate;

– Fișa de școlarizare – în cazul celor care urmează șoala de șoferi;

– Adeverință de la medicul de familie în care să se menționeze că solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fișa medicală pentru permis auto la punctul B) în cazul în care pacientul figurează cu boli cronice în evidența medicului de familie;

– Ochelari de vedere (dacă este cazul);

– În cazul bolnavilor de diabet, este necesară și o scrisoare medicală de la medicul diabetolog în care să fie trecute diagnosticul, tratamentul și confirmarea că solicitantul este apt pentru a conduce.

După cum vezi, să obții fișa medicală pentru permis este mult mai simplu decât te-ai aștepta dacă apelezi la serviciile oferite de clinica Standard Med. În mai puțin de două ore, vei avea certificatul medical de care ai nevoie pentru a obține un permis de conducere valid.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO