"Am început cu iarbă. Eram în clasa a 4-a. Le rulam în bancă". Mărturia șocantă a unui consumator de droguri


Ultimul update: Joi 21 Februarie 2019 15:36
Data publicarii: Joi 21 Februarie 2019 15:24
Categorie: Romania, te iubesc!

Duminică, la "România, te iubesc!", Rareș Năstase pătrunde în lumea copiilor şi adolescenţilor consumatori de droguri. Copii de 10, 11 ani care încep să experimenteze diverse substanţe.

Victor este exemplul tipic al adolescentului care a început cu marijuana şi apoi a trecut pe etnobotanice. A început să consume din clasa a IV-a.

"Am început cu iarbă, ca orice, după care am trecut la etnobotanice. Mi se părea că e foarte trendy şi că sunt între cei mari. Erau de clasa a 8-a, a 9-a, eu atunci eram a 4-a", mărturiseşte Victor.

Victor a ajuns în centru abia după ce vecinii l-au filmat drogându-se împreună cu alţi adolescenţi, ziua în amiaza mare, în spatele blocului.

"Eram cu ele şi în banca de faţă cu profesorii. Îmi puneam un caiet aşa şi ghiozdanul şi... Eu am influenţat pe alţii şi alţii au influenţat la rândul lor. Flagelul ăsta aşa creştea", spune Victor.

Duminică, de la ora 18:00, la "Romania, te iubesc!" vedeţi mărturii şi imagini halucinante. Despre traficul mutat din licee, la gimnaziu, într-o anchetă semnată de Rareş Năstase.