VIDEO cu momentul în care unul dintre liderii Coaliției pentru Familie începe să plângă


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 08 Octombrie 2018 10:48
Categorie: Stiri actuale

Unul dintre liderii Coaliţiei pentru Familie a început să plângă, duminică, în timpul conferinţei de presă de după închiderea referendumului.

”Îmi exprim bucuria pentru echipa aceasta, le mulțumesc în mod deosebit .... și .... așa cum au spus și colegii mei ... rămân în linia întâi” - a spus, duminică, cu vocea sugrumată de lacrimi, unul dintre Coaliţiei pentru Familie, într-o conferinţă de presă imediat după închiderea urnelor.

Reprezentanţii Coaliţiei pentru Familie au dat vina pe partide, că au boicotat referendumul și că a existat o campanie de dezinformare care a transmis că referendumul este al PSD și al lui Liviu Dragnea.

De asemenea, Coaliția a acuzat și felul în care acest referendum a fost organizat.

"Ne-am confruntat cu o imensă maşină propagandistică, antireferendum, pro boicot, de manipulare şi dezinformare a acestui popor. Ne-am confruntat şi cu un fenomen neaşteptat şi anume boicotul generalizat al partidelor politice din România împotriva acestui referendum. Iniţiativa noastră nu este una politică şi am refuzat întotdeuna confiscarea politică", a spus liderul CpF, Mihai Gheorghiu.

El a mai atras atenţia că liderii politici vor trebui să ţină cont de votul celor care şi-au exprimat opţiunea la acest referendum.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Reacţiile politicienilor la finalul referendumului.
Coaliția pentru Familie: ”Un vot covârșitor. Data viitoare vom reuși”. VIDEO
Coaliția pentru Familie acuză un boicot la referendum și acuză organizarea
VIDEO PROTVPLUS.RO