Cum ne afecteaza intrarea in zodia Scorpion. Afla de la Neti si Elena

Ultima actualizare: 30-10-2012 18:02

Neti Sandu si Elena Lasconi au vorbit vineri la videochat-ul www.stirileprotv.ro despre cum ne afecteaza intrarea in zodia Scorpionului.

Berbec

Planetele in Scorpion inseamna casa averii, a banilor care vin suplimentar. Trebuie sa se faca plati, se pot rezolva problemele cu banca sau cele de la serviciu. Atentie la sanatate, e activata casa interventiilor chirurgicale. Aveti grija mai ales la glandele endocrine, la zona genitala, la tot ce tine de mucoase. Marte este in sfera sentimentala care poate aduce pe cineva din trecut. Sau pe cineva nou, dar o persoana prea temperamentala, asa ca pot iesi scantei, crize de gelozie. Se pot renegocia lucruri cu sefii. E timpul transferurilor.

Taur

Se reinnoiesc relatii. Nativii pot intra in diverse echipe, grupuri, pentru a lucra. Apar diverse contacte de afaceri, sponsori care aduc bani. Este o perioada in care lucrurile merg bine si taurii trebuie sa profite. Este activata casa parteneriala. Pot cunoaste o persoana din Gemeni sau una cu functie. Bat clopote de nunta. Apare posibilitatea unei logodne.

Gemeni

E activata casa profesiei. Vin si bani, dar e mai mult de lucru. Isi pot imbunatati evident resursele financiare. Pot schimba serviciul sau departamentul, pot cere ajutoare. Rezultate bune pe sfera invatamant. Cumparaturi acasa. Trebuie sa rezolve probleme legate de sanatate. Sa mearga la un control, sa continue un tratament. Sau pot auzi de rude bolnave. Nu pare a fi vorba despre ceva grav.

Rac

Casa sentimentelor este activata. Este o perioada foarte buna a anului pentru a cunoaste pe cineva sau de a relua o relatie. Lucruri bune vin si din casa educatiei, a jocurilor distractive. Racii ies in lume, la petreceri, la sala de sport. Este timpul distractiei.

Leu

Rascolire pe dinauntru din cauza lui Marte. E momentul sa dati cartile pe fata, sa purtati o discutie cu partenerul de viata sau de afaceri, daca sunt lucruri care va deranjeaza. Acum e timpul sa mergeti la notar, la juridic, pentru a va rezolva diverse probleme. Mai ales legate de avere.

Fecioara

Se ocupa de scoala, de partea birocratica a muncii lor, extind o afacere. Merg la interviuri pentru alt job, fac deplasari pentru serviciu. E activata si casa grupurilor. Asadar, intalniri mai dese cu prietenii, vecinii, colegii, etc.

Balanta

E activata casa banilor. Trebuie sa vina sume pe care nu le-ati primit, se renegociaza salarii. Se pot obtine diverse beneficii finaciare.

Scorpion

Pe plan profesional, ce s-a intamplat bun de-a lungul anului trebuie acum dezvoltat, culese roadele. Sentimental, lucrurile vor merge mai bine de la inceputul lui 2012. Acum trebuie reduse asteptarile in privinta partenerului, altfel scorpionii vor fi dezamagiti. Sunt mici distorsiuni in comunicare, dar cu rabdare pot fi depasite si traite clipe frumoase.

Sagetator

E activat capitolul sanatate. E o furtuna acolo. Apar drumuri la doctor, dar nu neaparat ceva grav. Poate trebuie sa rezolvati niste probleme pentru cunoscuti. Nu se anunta momentan o urcare spectaculoasa in cariera. Intre timp, sagetatorii trebuie sa-si faca temele. Recompensele vin din februarie.

Capricorn

Se activeaza grupul. Capricornii se vad mai des cu prietenii, au nevoie de ei. Se incarca pozitiv. Este cea mai buna perioada pentru iesiri cu cei dragi.

Varsator

Casa carierei. Se anunta reusite in plan profesional, le este recunoscuta munca, primesc diverse recompense. Iau titluri, bani, trec cu brio examene, apar pe scena, la televizor.

Pesti

Sfera legalizarii e activata frumos, dar si cea a drumurilor lungi. Apare posibilitatea de a pleca in strainatate sau poate fac rezervari de pe acum pentru sarbatori. Oricum, pana la sfarsitul lunii noiembrie pestii calatoresc mult. Perioada buna pentru studii, examene, legalizari.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO