Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit previziunile pentru anul 2012

Dată publicare: 02-02-2012 21:15
Dată actualizare: 05-11-2012 00:09


Videochatul www.stirileprotv.ro cu Neti Sandu si Elena Lasconi a revenit saptamana aceasta, cu predictii pentru anul 2012, anul Dragonului de Apa.

Anul dragonului de apa - simbolul puterii. Atentie ce faceti anul acesta, ganditi-va bine inainte sa incepeti o actiune. Totul se joaca pe o carte.

Pluton in zodia Capricornului, in contradictie cu Uranus, planeta revolutiilor, a geniului, a noilor inceputuri.

Putem sa realizam lucruri daca suntem cumpatati. E anul copiilor. Jupiter e in Taur pana in iunie, apoi intra in Gemeni, asta inseamna afaceri si calatorii din a doua jumatate a anului.

Berbec

Uranus e alaturi de berbeci. E sete de schimbare. Fac ceea ce doresc. Scapa de blocajul sentimental, emotional. Daca vor sa lanseze un proiect, e momentul bun. Berbecul se poate specializa, in cazul in care e interesat de un domeniu anume.

Taur

E vedeta anului. Culege roadele in 2012. Isi propune lucruri marete, sunt evenimente importante in familie. Momente bune pentru copii, in cazul in care sunt. Reusite la scoala. Se anunta un botez, o nunta. Un an cadou pentru acesti nativi. In cateva luni apar si banii. Pot cumpara o casa, o masina. Minusuri la capitolul sanatate din partea Dragonului de Apa. Nu e de glumit atunci cand apare o durere. Saturn in casa serviciului ii pune sa munceasca mult.

Gemeni

Jupiter in casa problemelor de sanatate cronica. Luati in serios acest capitol. Mai multa atentie la corpul vostru. Veti fi mai vorbareti, mai dornici de intalniri cu prietenii. Se activeaza in 2012 si sfera comunicarii, cand Jupiter va intra in aceasta zodie. Succes in afaceri. Se anunta drumetii, e activata casa drumurilor scurte. Studiul e mai intens. Spre sfarsitul anului, Saturn nu va mai fi in casa sentimentelor, ceea ce e foarte bine. Adio, inima impietrita.

Rac

Sfera matrimoniala ar trebui sa arate mai bine. Pluton e in ca intaratat de Uranus, dar are o relatie mai buna cu Jupiter. Planul colaborarilor e activat. Uranus instabil in sfera cariera. Aici e problema. Racii sunt tematori pentru ca nu au nicio asigurare.

Leu

Vesti bune legate de cariera. E timpul sa faceti in sfarsit acel salt pe plan profesional. S-a degajat in sfarsit  terenul matrimonial. Jupiter e in sfera afectiva si a creativitaii, din iunie. Daca va doriti o casnicie, va fi bine. Un an bun pentru cine vrea sa calatoreasca. Chiar daca nativul din leu nu are bani, Uranus gaseste solutia.

Fecioara

Trebuie sa faca o schimbare importanta. Marte va sta in zodia lor pana in iulie. Saturn e in casa banilor, asta inseamna ca trebuie sa munceasca mult. Se intrevede o reusita pe plan profesional. Jupiter in casa deplasarilor si a legalizarior. Cine vrea sa faca studii superioare are toate sansele. Din iunie si pana in iunie 2013, Jupiter e in casa carierei, iar asta e de bine.

Balanta

Se incheie o perioada grea. Se anunta satisfactii financiare, bani, o relaxare financiara. dar, atentie, tot o sa trebuiasca sa faceti economii.

Scorpion

An bun de casatorie, ideal sa faceti un copil. Afacerile incepute anul trecut  vor iesi pe plus din iunie. Lucrurile poate nu merg ca unse, dar trebuie sa luptati. Reorientare la fata locului. Saturn va incurca la acest capitol al banilor.

Sagetator

Anul ideal pentru casatorie. Jupiter e in casa casatoriilor dupa 12 ani! Apare o usoara relaxare in planul serviciului. Marte insa vine si sta 9 luni in casa serviciului: infruntati seful, desi ar trebui sa gasiti calea sa va intelegeti.

Capricorn

Vestea cea mai buna e la capitolul sentimental. Cand se  deschide cifrul inimii, capricornii stiu sa se bucure. Fericire si copii. Setea de putere nu le da pace inca.

Varsator

Casa inimii se activeaza din iunie. Puteti avea un copil. Se rezolva o problema legata de locuinta sau de acte. Sunt si ceva probleme de sanatate care erodeaza. Tineti cont de regulile alimentare, nu faceti excese, mergeti la medic daca aveti probleme.

Pesti

Casa drumurilor scurte e activata, la fel cea a invatatului. Cine vrea sa-si schimbe locuinta, sa o redecoreze, e o perioada buna din iunie pana in iunie 2013. Relatia in cuplu e vulnerabila. Umblati cu mai multe menajamente.


VIDEO PROTVPLUS.RO