Descinderi fara succes ale "mascatilor" la Braila! Suspectii nu erau acasa!


Ultimul update: Luni 07 Mai 2012 09:42
Data publicarii: Miercuri 01 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Galati

200 de politisti si jandarmi din Braila au perchezitionat 25 de case ale unor bande de interlopi. Mascatii au dat buzna in locuintele infractorilor in acelasi timp, ca sa ii ia prin surprindere.

Dimineata la ora 6.00, politistii si jandarmii, impartiti in 25 de echipe, au intrat simultan in locuintele liderilor unor grupari rivale, despre care oamenii legii aveau informatii ca pregatesc o rafuiala.

Au fost luate la verificat, centimetru cu centimetru, casele indivizilor invinuiti in diverse dosare de asociere in vederea savarsirii de infractiuni. Cele mai multe, cu violenta. 

Au fost perchezitionate si casele a sapte indivizi cautati pentru diferite infractiuni. Politistii nu au gasit acasa pe niciunul din liderii cautati, dar au confiscat arme albe, de foc, bani si bijuterii. Au perchezitionat si doua apartamente din Constanta, pentru ca aveau informatii ca unii dintre cei cautati s-ar ascunde la malul marii. 

In acelasi timp, Oficiul pentru Investigarea Fraudelor verifica firmele membrilor gruparilor interlope si ale rudelor acestora.

Trei famili de romi din Pitesti, trezite din somn de mascati!
VIDEO PROTVPLUS.RO