Accident stupefiant: Pieton si pasager spulberati in impact


Ultimul update: Joi 04 Octombrie 2012 22:27
Data publicarii: Luni 29 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Constanta

Intamplare mai mult decat dureroasa in Constanta, unde doi oameni au murit intr-un accident cumplit. Medicii i-au gasit pe amandoi intr-o balta de sange.


Un barbat care a traversat neatent soseaua ce duce spre Valul lui Traian a fost spulberat de o masina. Luat pe capota, a spart parbrizul si s-a lovit de pasagerul din dreapta, care nu purta centura.

Aproape in stare de soc, soferul a avut nevoie de minute bune sa-si revina. Le-a spus politistilor ca se indrepta spre Constanta si mergea cu 100 de kilometri la ora. Desi a franat brusc, nu l-a putut evita pe barbat.

Politistii banuiesc ca acesta traversa in fuga soseaua. A fost lovit si proiectat prin parbriz. In acelasi timp, smucitura l-a aruncat de pe scaun si pe pasagerul din dreapta al autoturismului. Care, spre deosebire de conducator, nu purta centura. Cei doi s-au lovit cap in cap.

Groaznica ipoteza a fost confirmata de legisti, care spun ca pietonul si pasagerul au murit dupa ce si-au fracturat coloana vertebrala. Ancheta este departe de a se fi incheiat. Politistii nu au, deocamdata, indicii despre barbatul ucis. Nu avea acte sau telefon mobil la el, iar fata ii este complet desfigurata.

Totodata, oamenii legii incearca sa afle daca autoturismul - model vechi de aproximativ 15 ani - era prevazut cu airbag-uri. Din primele informatii, doar soferul ar fi beneficiat de unul.

S-a urcat baut la volan si si-a pus prietenii in pericol
A calcat acceleratia si a ajuns cu masina in copac. A murit pe loc
Doua victime implicate in accidentul de pe Dunare sunt in spital
VIDEO PROTVPLUS.RO