Si-au umplut mainile de sange pentru banii unui batran!

Ultima actualizare: 25-10-2012 11:47

Doi frati din Covasna au batut crunt un batran de 83 de ani ca sa afle de la el unde isi tine pensia, iar cand si-au dat seama ca omul isi da sufletul in fata lor au incercat sa-i incendieze apartamentul ca sa stearga orice urma.


Stalcit in bataie, batranul a spus unde isi tinea banii stransi pentru sarbatori. Batausii au luat cele 1.000 de lei si au plecat fara sa le pese ca omul isi traieste ultimele clipe in agonie.

Desi tot scandalul s-a petrecut dupa-amiaza, intr-un bloc cu mai multe apartamente, iar vecinii au auzit scandalul, n-a intervenit nimeni.

Au banuit ca batranul se cearta cu fiul lui si n-au vrut sa se bage intre ei. Nu s-au gandit ca l-ar fi putut salva pe bietul om.

Batranul fost gasit intamplator, de un prieten venit in vizita. Inca mai traia dar, dupa cateva ore de agonie la spital, si-a dat duhul.

Faptasii au fost prinsi imediat de politisti. Sunt doi frati care locuiesc intr-un bloc invecinat si care stiau ca batranul tocmai primise pensia. La 83 de ani, sarmanul om nu s-a putut pune cu talharii care au 18, repectiv 26 de ani.

Cei doi suspecti si-au recunoscut fapta. Spun ca erau bauti si l-au batut pe batran tocmai ca sa mai faca rost de bani pentru alcool. Amandoi risca 15 de ani de inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO