Care sunt șansele ca Alina Bica să fie extrădată din Costa Rica


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 04 Octombrie 2018 11:58
Categorie: Stiri Justitie
elena udrea si alina bica

Avocatul Veronel Rădulescu a spus că şansele de extrădare pentru Alina Bica sunt infime, pentru că fosta șefă a DIICOT este acuzată de o faptă care nu are corespondent în legislația din Costa Rica.

Avocatul Veronel Rădulescu a declarat: "Bica, condamnată fiind pentru o infracţiune de favorizare a infractorului, aceasta infracţiune nu îşi are corespondent în legislaţia din Costa Rica, drept urmare nu poate fi considerată temei de extrădare".

Veronel Rădulescu este avocatul Elenei Udrea în România și a declarat că şansele de extrădare ale Elenei Udrea sunt zero, în condiţiile în care copilul acesteia este cetăţean costarican.

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica, anunţă instituţia, care precizează că ele au fost ridicate de pe stradă.

Conform Organismului de Investigaţii Judiciare din Costa Rica,. Udrea, acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu, a fost reţinută pe stradă, la ora locală 10:00, iar Bica, acuzată de luare de mită şi corupţie, a fost reţinută tot pe stradă, patru ore mai târziu. Acţiunea a fost realizată în colaborare cu Direcţia de Informaţii şi de Securitate Naţională.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Pro TV

Ministrul Tudorel Toader: ”Nu este un subiect pentru mine, Elena Udrea”
Avocatul Elenei Udrea, noi detalii despre reținere: ”Șansele sunt zero”
Avocatul Elenei Udrea, noi detalii despre reținere: ”Șansele sunt zero”
VIDEO PROTVPLUS.RO