RIO 2016: programul sportivilor romani de sambata. Echipajul feminin de 8+1 a cucerit medalia de bronz

Ultima actualizare: 16-08-2016 07:29
Echipajul feminin de 8+1 al Romaniei

Atletii romani prezenti la Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro vor evolua sambata la atletism, canotaj si box.

CANOTAJ

Echipajul feminin de 8+1 al Romaniei a castigat, sambata, medalia de bronz în cadrul întrecerilor de canotaj de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Aceasta este a patra medalie pentru delegatia Romaniei si a doua de bronz.

Echipajul Romaniei, format din Roxana Cogianu, Ioana Strungaru, Mihaela Petrila, Iuliana Popa, Madalina Beres, Laura Oprea, Adelina Bogus, Andreea Boghian si Daniela Druncea, a încheiat finala pe locul trei, cu timpul de sase minute, patru secunde si zece sutimi.

Medalia de aur a revenit Statelor Unite ale Americii (6:01.49), iar argintul a revenit Marii Britanii (6:03.98).

Delegatia Romaniei se afla la a patra medalie la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa aurul în proba pe echipe la spada feminin, argintul obtinut de perechea Florin Mergea/Horia Tecau în proba de dublu la tenis si bronzul castigat de halterofilul Gabriel Sancraian la categoria 85 de kilograme.

Atletism, 17.00 - 400 metri, serii.

Box, ora 19.00 - Mihai Nistor - categoria +91 kg, tururi preliminare.

Box, ora 01.00 - Mihai Nistor - categoria +91 kg, tururi preliminare.

Programul este orientativ, putand aparea modificari in functie de modul de desfasurare a probelor olimpice, potrivit news.ro.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO