JO 2016. Sportivii romani care s-au calificat in finala Olimpiadei de la Rio. Mesajul Nadiei Comaneci pentru Ponor

Ultima actualizare: 10-08-2016 06:58
Marian Dragulescu

A fost o noapte cu bune si cu rele pentru sportivii romani care participa la Jocurile Olimpice de la Rio. Marian Dragulescu s-a calificat in finala de la sarituri, iar colegul sau, Andrei Muntean, a ajuns in finala de la paralele.

Fetele de la handbal au pierdut insa primul meci, in fata Angolei.

Marian Dragulescu s-a calificat in finala de la sarituri cu a cincea nota din concurs. A ratat insa finala la sol. Si Andrei Muntean merge mai departe in finala de la paralele, dar nu si la individual compus.

Cu doar cateva ore inainte de competitie, Marian Dragulescu i-a uluit pana si pe celebrii dansatori brazilieni.

Mai departe in competitie mers si Ovidiu Ionescu si Adrian Crisan. S-au calificat in turul al doilea al probei de simplu la tenis de masa.

Cel mai medaliat sport al Romaniei la olimpiade, gimnastica feminina, are acum o singura gimnasta la Rio, pe Catalina Ponor. Cata, asa cum ii spun prietenii, are 29 de ani si 5 medalii olimpice, dintre care 3 de aur. Pe pagina sa de Facebook le-a dezvaluit fanilor cum arata o zi la Rio.

Gimnasta noastra are sanse mari la barna. Din tribune o va sustine Nadia Comaneci. Nadia este mandra ca Ponor a purtat drapelul Romaniei.

NADIA COMANECI: "Ma bucur enorm pentru Catalina, chiar i-am trimis un mesaj, merita, ea a castigat medalii de aur pentru Romania, pentru gimnastica."

La scrima avem sanse doar in concursul feminin pe echipe. Sambata, toate cele trei romance, inclusiv Ana-Maria Branza, care are in palmares medalia olimpica de argint, obtinuta la Beijing, au fost eliminate.

Avem inca sperante la sabie individual baieti, unde va concura Tiberiu Dolniceanu.

In absenta Simonei Halep, care a decis sa nu mearga la Rio, de teama virusului Zika, sansele Romaniei stau in Monica Niculescu si Irina Begu.

La dublu masculin, Horia Tecau si Florin Mergea sunt printre favoritii probei. In primul meci au eliminat o pereche din Argentina.

Tecau si antrenorul Andrei Pavel au fost intervievati la Rio de Marian Dragulescu.

La handbal feminin am debutat insa cu stangul la Rio. Fetele noastre au pierdut in mod surprinzator in fata Angolei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO