Poftiti in orasul-plutitor! Cea mai mare nava primeste vizitatori

Dată publicare: 21-11-2009 00:00
Dată actualizare: 30-04-2012 11:02


"Oaza marilor" si-a deschis zecile de punti pentru toti cei curiosi sa vada cea mai mare, mai lunga si mai inalta nava de croaziera din lume.

 

Pachebotul va porni in prima sa calatorie cu pasageri abia luna viitoare. Pana atunci insa, a devenit prima atractie turistica din Florida, mai ales ca putini muritorii isi vor permite o vacanta intr-un asemnea lux.

O nava cum alta nu-i! La 360 de metri lungime si 72 inaltime, "Oaza marilor "este atat de impunatoare incat are cartiere, ca un oras adevarat. Pasagerii pot face chiar si escalada. Odata ajunsi la inaltime, pot admira in voie Teatrul Acvatic, care ziua functioneaza ca o piscina.

Puteti face o plimbare revigoranta prin Parcul Central, ori sa stati pe terasele cafenelelor sau intr-una dintre sere. Iar daca tot ce vrei este panorama, te asteapta solariul. Dar sa nu uitam de copii, pentru care exista zeci de zone de joaca. Iar pentru iubitorii de sporturi extreme, tiroliana.

Fabulos este si apartamentul regal de la etajul 17. Cine sta acolo, promit organizatorii croazierei, sa bucura si de un tratament gratuit de intinerire. Nicio vorba insa despre cat costa de fapt o noapte la ultimul etaj de pe "Oaza Marilor". Intinzi cardul si-i lasi pe valeti sa-l goleasca, la cele mai inalte standarde.

Tags: travel, croaziere,


VIDEO PROTVPLUS.RO