Inspectorii OPC darnici in amenzi, pe litoral. 30.000 de lei, in cateva ore
Mici stricati, hamsii prajite in ulei vechi sau clatite invelite de o vanzatoare care a uitat sa se spele pe maini. Asadar, pofta buna pe litoralul romanesc!
Asaltati de reclamatiile turistilor scarbiti de ce au primit in farfurie, inspectorii OPC au vrut sa vada cu ochii lor cat de curate sunt bucatariile restaurantelor de la mare.
Nu foarte, din moment ce in cateva ore au dat amenzi de peste 30.000 de lei.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Patronii de terase si autoserviri stiu ca, dupa ce ii bate soarele in cap pe plaja, clientii mananca orice, asa ca ar fi in stare sa le vanda si gunoaie.
O vanzatoarea recunoaste cu nonsalanta ca tine hamsiile in soare, chit ca in aer sunt in jur de 40 de grade. Garanteaza ca pestele nu s-a stricat. E facut cu multa sare, intr-o baie de ulei fierbinte.
Tot pe litoral, in locuri in care zilnic mananca sute de turisti, inspectorii OPC au gasit carne alterata si preparate facute joi dupa-amiaza, care urmau sa fie vandute abia vineri.