Hotelul de gheata de la Balea Lac este gata! Primii turisti: 20 de englezi

24-12-2009 00:00


Hotel gheata

Hotelul de gheata de la Balea Lac a fost finalizat joi, primele cazari fiind programate in noaptea de Revelion, iar constructorii lucreaza in continuare la realizarea Bisericii de gheata ce va fi inaugurata de Boboteaza.


"Constructia unicului Hotel de gheata din Europa de Sud-Est a fost finalizata in data de 24 decembrie si este deschis pentru vizitatori", se arata intr-un comunicat de presa al constructorilor Hotelului de gheata, citat de Mediafax.

Suprafata totala de constructie a hotelului este de aproximativ 650 de metri patrati. Hotelul dispune de zece camere duble, un Ice Bar, un Ice Restaurant si o esplanada cu expozitie de statui din gheata.

"Fiecare camera poarta numele unui filozof cunoscut, roman sau strain, iar in fiecare camera va fi expusa o scurta prezentare a filozofului al carui nume il poarta camera. Pentru Ice Restaurant am pregatit un nou meniu compus din patru feluri de mancare, gustarea si desertul vor fi servite pe farfurii din gheata, iar cei care doresc sa serveasca masa in Ice Restaurant vor beneficia de un welcome cocktail", se mai arata in comunicat.

Primii turisti care vor fi cazati in Hotelul de gheata sunt 20 de englezi care isi vor petrece noaptea de Revelion la Balea Lac. Acestia vor plati 198 de lei pe noapte pentru fiecare camera dubla.
 
Redescopera Romania: cele mai frumoase locuri si traditii

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO