Orsova: Aterizare de urgenta a unui elicopter din cauza ninsorii! Vezi FOTO


Ultimul update: Marti 18 Septembrie 2012 02:11
Data publicarii: Miercuri 06 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stirile tale

Parcarea unui supermarket din Orsova a fost salvarea pentru un elicopter cu trei francezi la bord care tranzita spatiul nostru aerian pe o vreme imposibila.

Pentru ca nu mai vedea nimic din cauza viscolului, pilotul a luat decizia sa aterizeze fortat pe locurile neocupate de masini. Iar cand totul s-a terminat cu bine, a anuntat ca aparatul va ramane la sol pana se va schimba prognoza.

Elicopterul apartine unei firme din Franta care transporta turisti in zonele cu statiuni pentru sporturile de iarna. Venea de la Belgrad si trebuia sa ajunga in Bulgaria. Din cauza viscolului si a cetii, la Orsova nu se putea vedea nici la doi metri.

Pilotul elicopterului spune ca intr-o situatie asemanatoare, cu vreme furioasa, s-a mai aflat o singura data cand a fost prins de viscol in masivul Mont Blanc.

Aterizarea fortata din parcare a avut final fericit: nici pasagerii nu au fost raniti, nici aparatul avariat.  Cei trei cetateni francezi vor ramane peste noapte in Romania asteptand sa se imbuneze vremea.

O alta scena inedita, cu alt elicopter aterizat in parcarea unui magazin, a putut fi vazuta anul trecut in Bacau. Pilotul a stationat cateva minute, si-a facut cumparaturile, apoi si-a vazut de drum.

Daca aveti imagini cu problemele din trafic, trimiteti-le pe www.stirileprotv.ro

Avertizare cod galben de ploi si ninsori de azi, de la ora 22:00
18 grade Celsius in ianuarie, 20 in martie, dar si precipitatii!
In 2010 vom indura cele mai ridicate temperaturi din ultimii 160 de ani!
FULLSCREEN
Orsova: Aterizare de urgenta a unui elicopter din cauza ninsorii! Vezi FOTO
  • /

Sursa: Pro TV

Tags: meteo, vremea,

VIDEO PROTVPLUS.RO