ORORILE DE LANGA NOI: Caini executati fara mila

18-03-2009 00:00

Caini ucisi

In Romania zilelor noastre, expresia “viata de caine” capata semnificatii din ce in ce mai sinistre. Cruzimile fara limite la care sunt supuse bietele animale intrec orice imaginatie.


Imaginile primite pe www.stirileprotv.ro infatiseaza suferintele greu de imaginat indurate de cateva suflete care au avut nenorocul sa incapa pe mainile unor monstri care i-au executat fara mila.

Grozavia s-ar fi petrecut miercuri dimineata in Reghin, la ferma numarul 3. Care este vina cainilor? S-au nascut necuvantatori, nu isi pot striga durerea si nu pot lupta impotriva nedreptatii la care sunt supusi.

Au fost “impuscati fara motiv”, semnaleaza cu indignare utilizatorul care ne-a trimis fotografiile de-a dreptul socante din galeria alaturata. Din cate se pare, trei caini au fost condamnati la moarte. Unul este mort, altul a fost ranit, iar cel de-al treilea nu este de gasit.

Supunerea animalelor la suferinte inutile sau chiar uciderea acestora este pedepsita, conform legilor in vigoare, cu inchisoare de la o luna la trei ani sau cu amenzi penale de la 500 pana la 10.000 de lei, in functie de gravitatea faptei. Insuficient parca, tinand cont ca schingiuirea animalelor continua.

Crezi ca o pedeapsa mai drastica i-ar face pe oameni sa renunte la astfel de practici? Tu ce faci cand vezi un animal maltratat?

Sursa: Pro TV

Tags: animale, violente,


VIDEO PROTVPLUS.RO