Cum scapi de aglomeratia la metrou?


Ultimul update: Vineri 22 Iunie 2012 18:27
Data publicarii: Miercuri 01 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Stirile tale

Nu scapi, o suporti. Nu este o noutate pentru nimeni cum arata mijloacele de transport in comun la ore de varf, cine stie, poate doar pentru autoritati.


Avertisment: Acest articol nu li se adreseaza celor care circula cu metroul, autobuzul sau masina personala fara escorta si girofar. 

Asadar, cei care nu stiu cum au loc atatia calatori in fiecare zi la metrou sunt invitati sa priveasca imaginile alaturate, primite de la unul dintre utilizatorii www.stirileprotv.ro.

Mecanismele uriasei productii zilnice de sardele din Capitala ar putea fi urmatoarele: se face un program care nu se respecta niciodata, se pun in circulatie prea putine garnituri comparativ cu cererea si, nu in ultimul rand, se da drumul la foarte putin aer conditionat, pentru ca la mare cautare sunt cele in suc propriu.

Iar daca nu se mai poate inainta se gaseste intotdeauna cineva care sa se propteasca de plafon si sa incerce sa demonstreze ca “la mijloc mai e loc”. Or fi si autoritatile de vina, dar nici sardelele nu sunt oameni. 

Acum va rugam permiteti inchiderea acestui articol aici.

Vezi aici noul model de masina subacvatica
N-ai loc, ia-o pe linia de tramvai!
Fiare vechi cumpar!
VIDEO PROTVPLUS.RO