Record. 5 milioane de telespectatori s-au uitat la "Romanii au talent"

05-03-2011 18:22


Emisiunea difuzata de ProTV a inregistrat vineri seara cele mai mari cifre de audienta din istoria divertismentului TV: peste 5 milioane de romani au urmarit si-au aplaudat din toata inima personaje cu adevarat impresionante.

Show-ul "Romanii au talent" inregistreaza record dupa record.

Printre concurenti, un tanar orfan care a compus un imn pentru concurs si un fachir care i-a ingrozit pana si pe membrii juriului.

Adrian Tutu are 18 ani si de 4 ani nu mai are cui sa spuna "mama" si "tata". De atunci, face muzica pentru parintii sai, plecati intr-o lume mai buna.

Un alt copil cu adevarat impresionant este si Cosmin Agache din Botosani. Iar furori au facut si fetele din trupa Clevers, dar si un patiser cu voce de tenor.

Au fost insa si reprezentatii care le-au taiat rasuflarea tuturor, precum cea a fachirului din Peris si nu au lipsit nici numerele... fara perdea.

Si, chiar daca nu au primit acceptul de a merge mai departe, unii au stiut sa piarda cu... talent.

Gratie romanilor talentati, ProTV a inregistrat vineri seara un record absolut de audienta din 2001 in ceea ce priveste emisiunile de divertisment. La ora 22.14, peste 5 milioane de telespectatori erau cu sufletul alaturi de protagonisti. Pe publicul comercial din mediul urban s-a inregistrat o medie de 21,2 puncte de rating si o cota de piata de 54,1%, de cel putin 7 ori mai mare decat a televiziunilor concurente. Diferenta s-a mentinut si la nivelul intregii populatii din mediul urban, inregistrandu-se 20,9 puncte de rating si o cota de piata de 42,8%.

Alti romani, la fel de talentati, va asteapta la ProTV si vinerea viitoare, la o noua editie a super-concursului "Romanii au talent".
 

VIDEO PROTVPLUS.RO