Te tin buzunarele? Top cadouri de pus sub brad in 2010

Cizme Musette

Mai sunt numai cateva zile pana la Craciun si nu stii ce sa pui sub brad? Ce zici de un laptop pentru el, o bijuterie frumoasa pentru ea sau un iPhone pentru cel mai bun prieten. Vezi mai jos un ghid al cadourilor de sarbatori!

1. iPad de la Apple

Trei milioane de tablete vandute in prima luna de la lansare si o adevarata isterie in mass-media. Nu stim cu siguranta daca si-l permite "orice roman", cum a declarat premierul Emil Boc, dar este cu certitudine cel mai de succes gadget al lui 2010 si cadoul ideal de Craciun.

Noul computer cu care Apple incearca sa dea inca o lovitura se situeaza undeva la jumatatea drumului dintre laptop si telefoanele mobile de ultima generatie. Unii cred ca va duce la disparitia notebook-ului. Altii insa spun ca este doar o gaselnita comerciala, care nu aduce nimic nou fata de ce exista deja pe piata.

Citește și
parfumuri
Unde gasesti promotii la parfumuri de firma si cat de mari sunt reducerile
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

Oricum, cozile la magazine au fost interminabile acum opt luni, atunci cand a fost lansat pe piata.

Are un pret de pornire de 499 de dolari si poate fi comandat online aici!

PRO si CONTRA iPad! Tu ce parere ai?

2. Amazon Kindle

Nu il gasesti in magazinele din Romania, insa il poti comanda online. Este o biblioteca virtuala care, spera producatorii, va inlocui in viitor cartile. De ce sa ai rafturi intregi de carti in casa, daca poti avea cate carti doresti intr-un singur gadget care nu cantareste mai mult de jumatate de kilogram.

Argument valabil pentru impatimitii de tehnologie, nu insa si pentru iubitorii de lectura. Nimic nu se compara cu mirosul cartilor vechi! Asa ca, mare atentie cui il daruiesti!

Il gaseti aici, la pretul de 189 de dolari!

3. Cizme Musette

Cadoul ideal pentru iubita sau chiar o surpriza speciala pentru mama. Stilul Musette, elegant si rafinat, i se potriveste oricarei femei. La mare cautare iarna aceasta sunt cizmele cu talpa-army din cauciuc, care trec de genunchi.

Preturile sunt cam piperate, cizmele ajungand si la 800 – 900 de lei, dar investitia merita. O spune orice „fashionista”.

Magazine Musette gasesti in orice mall din orasele mari. Vezi aici lista adreselor!

4. MacBook Air de la Apple

“Pentru primul notebook de la o mare companie care se ocupa de stocarea de date pe harduri conventionale, pretul destul de piperat al MacBook-ului se justifica, in conditiile in care ofera o viteza de boot-are destul de mare, este subtire si cantareste doar 1 kg”, scriu cei de la incont.ro.

Investitia de la 999 pana la 1.599 de dolari se justifica si daca piciul familei, de exemplu, are nevoie la scoala de un laptop usor de transportat si prietenos cu userul. In alte conditii, gasesti optiuni mai bune, inclusiv la cei de la Apple.

Il poti comanda online aici!

5. Cercei Coral de la Bvlgari

Daca spunem cercei din aur alb de 18 carate cu diamante, am spus totul.

Ai o situatie financiara buna si vrei sa-ti impresionezi iubita? Cu acesti cercei o poti face cea mai fericita femeie din lume Craciunul acesta. Pretul, cum era de asteptat, este nespecificat. Asteapta-te insa sa scoti din buzunar in jur de 2.000 de euro.

Ii gasesti si in magazine din Romania.

6. Ceasul Swatch Dreamnight YCS485G

Ideal atat pentru o rochie de seara, cat si pentru o tinuta casual, este cadoul perfect pentru sora ta. Are carcasa de inox, mecanism de cuart si cronograf.

Pretul este accesibil: de la 542 la 660 de lei. Il gasesti in magazinele Swatch sau online, aici.

7. iPhone 4 de la Apple

2010 a fost, fara doar si poate, anul Apple. Dupa isteria iPad a urmat cea iPhone 4. Fanii au facut cozi la magazine si au cumparat 1,7 milioane de bucati in trei zile de la lansare.

Incont.ro il caracterizeaza drept „impresionant”: „niciun competitor nu a reusit pana acum sa “indese” atat de multi pixeli intr-un ecran LCD de numai 9 centimetri”.

Vrei sa-ti impresionezi tatal? Atunci cumpara-i unul! Il gaseti online la 199 de dolari, varianta de 16 GB, sau 299 de dolari, varianta de 32 GB. Sau poate fi cumparat direct din magazinele operatorilor de telefonie mobila. Preturile le gasesti aici.

8. Ochelari de soare RayBan RB8041 Aviator Titanium

Sunt unisex si disponibili in patru culori: doua nuante de gri, verde si maro. In comparatie cu modelele din otel, au o rezistenta mai mare in timp, titanul fiind cunoscut pentru proprietatile anticorozive. In plus, sunt mai usori.

Clasici, cool si cadoul perfect pentru orice membru al familiei. Ii gasest online la pretul de 165 de dolari si in magazinele de specialitate din Romania.

Sfat: evita sa ii cumperi din tara! Adaosurile comerciale sunt uriase si nejustificate. Am verificat!

9. Sutien ID Sarrieri F2912

Pare a fi un cadou pentru ea, dar, crede-ne pe cuvant, este pentru amandoi. Sutienul-fantezie este fabricat din matase si modeleaza sanul fara ajutorul pernitelor. Este push-up si diponibil in culorile rosu, negru si mov.

Un cadou original si special de Craciun, de care veti profita in noaptea de Revelion. Daca mai aveti rabdare pana atunci...

Il gasesti online la pretul de 165 de lei sau la magazinele I.D. Sarrieri din toata tara.

10. Cizme UGG

Australienii le-au inventat, vedetele de la Hollywood le-au facut celebre! Sunt calduroase, pufoase si, dupa cum le spune si numele, urate. Insa extrem de trendy, daca ne luam dupa ultimele tendinte in moda. Si, fara doar si poate, aliatul perfect impotriva gerului si ninsorilor anuntate mai ales de Revelion.

Asadar, sunt cadoul ideal pentru iubita sau sora. Iar daca ai un prieten excentric o sa se bucure cu siguranta.

Le gasesti in Romania - intr-o varietate de culori si modele - la magazinele Famous Brands din mall-uri si online, aici.

Sfat: daca pe iubita/sora ta nu o chema cumva Rihanna, nu te atinge de modelele noi, cu strasuri.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
Citește și...
Topul gadgeturilor aparute in 2010! Tu pe care l-ai vrea?
Topul gadgeturilor aparute in 2010! Tu pe care l-ai vrea?

Iubitorii de tehnologie si de noutati in materie nu se pot plange ca nu au avut cu ce sa-si desfete privirea in acest an. Sau pe ce sa dea banii!

Unde gasesti promotii la parfumuri de firma si cat de mari sunt reducerile
Unde gasesti promotii la parfumuri de firma si cat de mari sunt reducerile

A venit peste noi sezonul cadourilor si de voie, de nevoie, trebuie sa pornim, daca nu am facut-o deja, in cautarea acelor daruri care sa umple inima de bucurie sau macar sa-i multumeasca pe toti cei dragi.

Top 5 gadgeturi pe care trebuie sa le ai! Care iti place mai mult?
Top 5 gadgeturi pe care trebuie sa le ai! Care iti place mai mult?

Care sunt gadgeturile must-have ale momentului? Specialistii de la cnet.com au intocmit un top al acestora, iar unul din cele mai apreciate este un laptop compact hibrid, special creat pentru jocuri!

Recomandări
Politico: Klaus Iohannis, pe lista scurtă pentru șefia Comisiei Europene. Ce șanse are să o înlocuiască pe von der Leyen
Politico: Klaus Iohannis, pe lista scurtă pentru șefia Comisiei Europene. Ce șanse are să o înlocuiască pe von der Leyen

Politico a enumerat o serie de posibili succesori ai Ursulei von der Leyen, șefa Comisiei Europene. Printre ei se numără și președintele României, Klaus Iohannis.  

Parlamentul European a alocat 4,8 miliarde de euro pentru sprijinul Ucrainei
Parlamentul European a alocat 4,8 miliarde de euro pentru sprijinul Ucrainei

Parlamentul European a decis alocarea a 4,8 de miliarde de euro pentru sprijinirea Ucrainei, la inițiativa deputatului Siegfried Mureşan (PPE/PNL). Raportul său, care conține și această prevedere, a fost votat joi cu largă majoritate.

Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale
Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale

Alte trei bănci au câștigat procesele cu Autoritatea Națională a Consumatorilor, care le obligase să emită scandețare cu rate egale la credite pentru toși clienții. La acest moment sunt cinci instituții bancare care au avut căștig de cauză.