Anul 2009 este Anul Boului! Vezi aici ce-ti rezerva astrele!

Dată publicare: 01-01-2009 00:00
Dată actualizare: 09-10-2012 18:56


Simbolul Boului in Zodiacul Chinezesc

Potrivit zodiacului chinezesc, din 26 ianuarie ne vom afla sub semnul (ma scuzati)… Boului. Dar nu va grabiti sa trageti concluzii gresite! Boul, la chinezi, este echivalentul succesului si prosperitatii, obtinute insa cu munca asidua.


Nici nu am pasit bine in noul an si deja incertitudinile incep sa ne bantuie gandurile. Criza economica, instabilitate mondiala, fabrici si uzine care isi inchid portile… Nici macar amintirea grandiosului foc de artificii din Piata Constitutiei, planuit in cel mai mic detaliu de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, nu pare sa ne mai bucure gandurile intunecate. Nu disperati insa. Acolo unde edilul Bucurestiului nu reuseste, vine in ajutor horoscopul chinezec.

Si daca sunteti un pasionat al astrelor aflati ca anul 2009 este numai bun pentru a face ordine in viata domestica. Pana la urma, daca avem liniste in familie, toate se rezolva!

Nu faceti excese, insa, si fiti conservatori! Boului, cam flegmatic de felul lui, nu-i sunt pe plac nici noile forme de arta si nici eforturile dumneavoasta de a fi „inovatori” in vreun domeniu. Frivolitatile, asadar, sunt „out” anul acesta!

Vesti rele pentru politicieni! In anul Boului, politica si diplomatia, in general, vor fi tratate cu indiferenta. Asa ca, la alegerile prezidentiale de anul acesta, urnele s-ar putea sa vada… doar coada vacii.

An greu, munca asidua! In urmatoarele 12 luni, timpul nu le va rezolva pe toate! Asa ca, nu va culcati pe o ureche, ci dati-va peste cap la locul de munca. Si nu va asteptati sa culegeti roade daca nu ati depus un efort considerabil.

Si daca va plac provocarile, aflati ca anul in care tocmai am intrat ne va provoca pe toate planurile. Ne vom ingropa in liste si listute cu lucruri pe care le avem de rezolvat. Nu-i bai, insa! Boul ne promite ca toate se rezolva cu disciplina. Multa disciplina! Si, evident, cu un efort in plus din partea noastra la capitolul organizarea timpului.

Va place viata sociala? Cititi cu atentie atunci! In anul 2009 cele mai multe conflicte se vor isca din cauza lipsei comunicarii si refuzului de a face mici compromisuri. Ramaneti pe pozitii insa! Cand veti intelege sa rezolvati problemele la modul conventional, lucrurile vor intra pe fagasul normal.

Asadar, munca este cuvantul de ordine in 2009, iar lenea pare sa fie principalul nostru dusman. Insa, astrologii spun ca atat timp cat nu ne pierdem entuziasmul si pofta de viata, toate se rezolva! Cel mai important este sa ne inarman cu rabdare! In anul Boului succesele se numara tarziu!

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO